Multiplayer igre

poruka: 4
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Dali znate nabrojati PC igre koje ne zahtijevaju originalni CD key za igranje online? Ja znam za Call of Duty 2 za koji  nije potreban original CD key, samo treba instalirat xfire i izabrati server i to je to. Ovo pitanje nije "piratsko" iz tog razloga jer me zanima koliko ima takvih igara!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 22:05 (Curle).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

PA gledaj, potreban je i za cod 2 orginalni cd kod, samo što postoje i cra**irani serveri koji ga ne traže, a tako možeš igrati brdo igara, preporučam ti cod 4, imaš i besplatne igre poput Battlefield Heroesa ( dok za ostale iz battlefield serijala opet moraš imati oriđiđi ), dakle , za svaku igru koja traži cd kod preporučeno imati orginalni cd kod da možeš igrat gdje hočeš, no ukoliko ne želiš trošiti lovu drži se cra**anih servera.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

pa moje pitanje je dali znate igre koje NE traže cd key za online igranje? Znaci da ima cra--iranih servera za te igre koima netreba original cd key.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiplayer igre

Nijednom crackanom serveru ne treba orginalni cd kod.

Ali razumijem što pitaš, hm..., pa jedina igra koja mi pada na pamet je Battlefield heroes.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 0:19 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice