pozzz
imam pitanje, koje je ovdje vjerojatno postavljeno vec 50 puta, ali stvarno ima previse stranica pa je tesko trazit odgovor :D
mc se ne moze igrat free nikako? mora se kupit premium acc?
hvala!
pozzz
imam pitanje, koje je ovdje vjerojatno postavljeno vec 50 puta, ali stvarno ima previse stranica pa je tesko trazit odgovor :D
hvala!
pozzz
hvala!
Naravno da moraš kupiti.
Može se MC igrat free, naravno, ali onda ne možeš imat svoj skin, spajat se na premium servere, tvoje ime može imat bilo tko, ..., ako želiš igrat MC, skini demo sa njihove stranice i ako ti se svidi kupi ga, isplati se.
kako znati disu dijamanti?
kako znati disu dijamanti?
kad f3 stisnes nadjes z i onda gledas da ti je z na razini 12 otprilike ( to je razina lave ) :)
Ovako posto vidim da ovdje ima dosta iskusnih minecraftera, nadao sam se da ce mi netko moci pomoci oko sljedeceg problema.
Igra mi radi super na "far", imam vise nego dovoljno jak procesor i graficku, ali kada igram nekih 20-30 minuta, pojave se spikeovi npr. igra odjednom zasteka na 3 sekunde pa krene.nakon neke minute opet tako i sve cesce i cesce da jednostavno postaje ne igrivo..kada dodje do tog stekanja probam restartat minecraft i onda sve normalno radi nekih 5 min a zatim opet krene.. Dali je mozda problem sto imam 32bitnu javu? Hvala unaprijed
Rješenja:
international exception java.net.socketexception connection rese to ti znaci da tvoj MC nemoze ucitati servere. Najvjerojatnije fale neke datoteke...
Minecraft se moze nabaviti besplatno (normalno ilegalno) i to samo cracked verziju. sto znaci da nemozes ulaziti u premium server nego namo na crackirane i nemozes mijenjati izgled svoga lika...
dijamanti se nalaze na Y: 15 ili nize (ja ih uvijek trazim na 11 to jest kopam tu 1x2 tunnele svake 4 kocke tunel. jer na 11 lava ti uvijek dodje ispod nogu samo stavis vodu i maknes je ;) a koordinate vidis pomocu F3 tipke)
to su odgovori na vecinu pitanja... a sada pitanje za vas : gdje se moze kupiti gift code ili prepaid card u hrvatskoj ili bih? neam paypal a ni kreditnu karticu pa nemogu kupiti preko neta....
EDIT : Igrica je prezarazna! morate je probati stvarno ima milijun stvari za raditi a tek kada istalliras modove auuuuuuuu
Pozdrav.
Nemam PayPal, pa bih htio frendu dati šifru da mi upikne MC.
Sad, zanima me, gledam, traži me adresu. Jel se trebaju poklapati podaci s PayPal-a i svi na Mojangu, il mi može bez problema samo se on ulogirat i prek svog PayPal acc-a sredit to?
na https://minecraft.net/store može jednostavno kupiti gift code i prosljediti ga.
Jel ima neko neki crackani survival server? Hvala! :)
Vjerojatno u tom slučaju.
Postovani, hvala unaprijed na citanju :)
Znaci, napravio sam server da mozemo ja i frend igrati i sve uredno radi. Ali me zanima kako postaviti da u multiplayeru imamo sve neograniceno. Kao kada igramo singleplayer i stavimo u opcijama- difficulty: peaceful
Jer igrali bi samo ja i on, tako sam i nariktao u postavkama servera da mogu max. igrati 2 osobe. Pa ako netko zna kako jos samo da nariktam da imamo sve neograniceno, bio bih mu jako zahvalan.
Ljudi ako mozete da mi pomognete. Kada palim Minecraft izadje mi ovo:
I ako mozete na hrvatskom jer mi je kompjuter na hrvatskom
Jesi probao updateati drivere za grafičku?
Evo radim upad preko ovog ati autodetect
Evo ljudi ako hocete dodjite na nas balkanski server YugoCraft
Server je jos nov.
IP: YugoCraft.com
Slots: 50
Ovo je website: http://mcyugocraft.enjin.com/
I nas server video:
Evo sve uredno radi sada. Samo ima jedan problem..
Kada ja i frend uđemo u igru, njemu jako kasni ili meni. Sada nisam siguran... Vidimo se mi u igru, ali kada pricamo preko skypa, ja sam napravio vecinu stvari u 5 min, a njemu se to jos nije pojavilo sta sam napravio..
A kada uđemo na druge servere gdje ima vise ljudi, onda sve radi glatko. U cemu moze biti problem ?
Ovo je test mojih download i upload brzina: Klik
Ovako, trebam jednu uslugu pa ako ima zainteresiranih nek mi se jave u PM.
Znači htio bih kupiti Minecraft, a nemam potrebnu karticu pa ako ima netko zainteresiran da mi pošalje Gift Code, a da mu ja uplatim 150kn na račun ili bilo gdje nek se javi.
instaliraj optifine
instaliraj optifine
Skinul sam, samo nemam pojma kam da to zaljepim ili kak da instaliram.
Uspio sam, i dalje tu i tam zalaga
Sve je isključeno i smanjeno na najmanje, za 64 bitnu javu trebaju i 64 bitni windowsi.
Igra li tko ovu igru više? Skinio sam neku krekiranu verziju, pa sam mislia se na nečiji server spojit ako se to može :P
Evo ja imam Minecraft (Bukkit) Cracked(No premium) server.
Ima plugine za ugodnu igru.
IP:46.4.88.208:25630 ili play.mcbalkan.com:25630
Server ima 30 slotova.
Vlasnik:QuadBiker (haso),DJKresoMax(Kresok)
Početnici dobiju 2 diamond bloka,ako kažete da ste s bug foruma,3 :)
Free itemi za gradnju.