Igra li tko BF2: Project Reality?

poruka: 10
|
čitano: 3.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zanima me igra li tko BF2: Project reality

Naslov sve kaže, zanima me igra li netko modifikaciju od Battlefield 2 pod nazivom Project Reality? To je zaista podcijenjena igra/mod na ovom području.

Također me zanima, postoji li na ovom području možda neki klan koji igra PR, ili običan Battlefield 2.

vjex
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2014 23:50 (Croatinator).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

nisam igrao al brate iz ovih gameplay videa mi se cini odlicnom

1 1 hvala 1
14 godina
odjavljen

instalirao vanilla bf2 nakon toga patch 1.41 pa 1.5 i onda skinio project reality.Ovaj mod je predobar sama igra ima 1.9gb a mod preko 6 gb.Igra se na europskim serverima na svakoj strani po 64 igrača ako ne i vise.Potrebna je strategija,taktika planiranje.Mod je stvarno hardcore.Ako imate sporiju konekciju zbog velikog broja igraca moze dosta laggat.Al ono ko ovo proba nece mu biti svejedno vratiti se na battlefield 3 il 4.Jedina zamjerka je losija grafika zato jer dice nije releasao source code refractor 2 enginea.Komunikacija se odvija preko mumblea(integriran sa igrom) i mora se slusati komande od squad leadera.Nemam nikakve vece zamjerke za mod.

Za razliku od csgo i coda gdje puno balave djecurlije ovdje prevladava ozbiljnija generacija.Pogreske i neposlusnost se kaznjavaju instant kickom i nikome ne pada na pamet da ragea.Svaka pohvala za modifikaciju koja ima bolji gameplay od nekih danasnjih hitova.I secer na kraju... U izradi je project reality 2.Radi se u cryengineu i biti ce free.Tako da cemo dobiti naprednu simulaciju sa odlicnom grafikom.

Toliko od mene

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 21:20 (Nitro233).

1 0 hvala 1
16 godina
Re: Igra li tko BF2: Project Reality?
Nitro233 kaže...

Ukoliko ti se dopada sto realniji FPS kako gameplayom tako i ljudima koji igraju, preporucio bih ti da pogledas malo ArmA2 ACE mod. Ako nista drugo, grafika je bolja.

Igrao sam poprilicno dugo sa deckima iz UnitedOperationsa i samo pohvale.

Jedan lagani primjer (iako mislim da sam ga vec postao u nekoj od tema)

i jos jedan, vjerujem da ces prepoznati predlozak po kojemu je radjena misija

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 21:37 (syncmaster245b).
14 godina
odjavljen

sync mod je odlican gledam gameplay videa na youtubu i nema mi nista draze od ovoga,ovaj dio mi je i najdrazi i u pr

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zaigrat cu i ja PR ukoliko mi netko moze pomoci kako se rijesiti crnih tockica na tlu (Link). Koristim HD 4670 na Windows 8 s 13.1. CCC, a jedino poznato rjesenje ovog problema je vracanje na 11.1, a to u mom slucaju nikako ne bi bilo dobro jer ne znam kako bi ostale igre reagirale na downgrade drivera ali i sami OS.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Bazen21 kaže...

Zaigrat cu i ja PR ukoliko mi netko moze pomoci kako se rijesiti crnih tockica na tlu (Link). Koristim HD 4670 na Windows 8 s 13.1. CCC, a jedino poznato rjesenje ovog problema je vracanje na 11.1, a to u mom slucaju nikako ne bi bilo dobro jer ne znam kako bi ostale igre reagirale na downgrade drivera ali i sami OS.

jel imas instalirane patcheve 1.41 i 1.5? pitaj ovdje developere na ovom ircu http://www.realitymod.com/irc/

javit ce se neko,

14 godina
odjavljen
Bazen21 kaže...

sad sam vidio stisni poject reality support-utilities i onda clear shader cache

14 godina
odjavljen

ajde neki mi ljudi salju pm,pa kad instalirate ovu igru i mod javite se u ovu temu mozemo za pocetak stat u isti squad i bacit bar cooperative matcheva protiv botova samo da uhvatimo stih naravno sa komunikacijom preko mumblea,a kad se dobro istreniramo onda se okusati na bojistu

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ma ja pratim project reality već pola godine... Gledam gameplaye od bluedrake42, čiji si video objavio. Moj problem je što trenutno imam preslab laptop pa mi se pr često ruši, iako je sve na minimumu. Za dva-tri tjedna kupujem novi komp koji bi trebao vrtjeti pr bez problema. Pitao sam igra li tko kako bi saznao ima li uopće igrača iz Hrvatske. Dobar ti je plan s co-op om, pa ćemo se još čuti u vezi toga čim nabavim komp. Dosta toga znam u pr, ali trebam znati u potpunosti sve jer je puno kompliciranije od bf2, pogotovo letenje. Drago mi je da nisam jedini koji se zanima za Project Reality...

vjex

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice