Gta 4 problem zaključana tema

poruka: 226
|
čitano: 86.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gta 4 problem
Psiho246 kaže...
Ryder007 kaže...

Ovako,igram GTA IV nekih 2 sata bez problema na full detaljima bez problema,a nakon toga mi igra pocne stekati do granica da je nemogu vise igrat,primjer kad se krecem za 1 korak mu treba tridesetak sekundi,smanjim na najmanje moguce detalje i rezoluciju i nista.Tko zna rijesenje neka mi napise ili posalje na xfire:rayder007 ili msn:rayder007@hotmail.com          unaprijed hvala

90% sam siguran da je stvar u memory leaku.
Dakle ti prvih sat vremena igranja imas dovoljno RAMa, al zbog memory leaka igra zdere sve vise RAMa dok ti ga ne ponestane i onda pocne stekat.
 Da možda je to zbog toga ali opet ako on ima 2GB ram-a,kupi još 1Gb to znači da će moći igrati još 1 sat to znači 3 sata i opet če mu štekat.Dali znaš još neko drugo rješenje?
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Ryder007 kaže...

Ovako,igram GTA IV nekih 2 sata bez problema na full detaljima bez problema,a nakon toga mi igra pocne stekati do granica da je nemogu vise igrat,primjer kad se krecem za 1 korak mu treba tridesetak sekundi,smanjim na najmanje moguce detalje i rezoluciju i nista.Tko zna rijesenje neka mi napise ili posalje na xfire:rayder007 ili msn:rayder007@hotmail.com          unaprijed hvala

Dakle ti prvih sat vremena igranja imas dovoljno RAMa, al zbog memory leaka igra zdere sve vise RAMa dok ti ga ne ponestane i onda pocne stekat.
 http://hotfilms.org/games/rs-com-gta-iv-memory-leak-fixed-patch-crack-1-1-a-230336.html tu se nalazi rješenje za smanjit memory leak (ja se nadam da radi)
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

E ljudi kolko se dugo može igrat sa 3gb ram-a,ili s 4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Možda ti se pregrijava grafička...jesi li pratio temperaturu?Ne vjerujem da je to do igre nesto.
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Ryder007 kaže...

Možda ti se pregrijava grafička...jesi li pratio temperaturu?Ne vjerujem da je to do igre nesto.
 Nije grafička ubrzo je ventilator i temperatura je normalna , Memory leak je kriv
16 godina
neaktivan
da ne otvaram novu temu
nece mi uci na komp u igrici ni na internet cafeu ni tamu u safe houseu gdije imam laptop
imam patch onaj v1.0.2.0 Update
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

imam ovu konfiguraciju s tim da imam još 2gb samo ih moram stavit...šta mislite hoće li normalo radit gta4 (imam 32-bitne windowse)

procesor- CPU INTEL core2duo 2,66GHz, 3mb, 1066mhz

grafička- GE Force 9600 gt xxx alpha dog 740mhz, 512mb

memorija-DDR2 2gb kingmax 1066mhz

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 18:31 (crazy boy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazy boy kaže...

imam ovu konfiguraciju s tim da imam još 2gb samo ih moram stavit...šta mislite hoće li normalo radit gta4 (imam 32-bitne windowse)

lol,,pa naravno da ce ti raditi.....ice na medium,nesto na high i to  na finoj rezi..pa sta mislis da ti je grafa MX440 64MB........bez steke ce ti raditi bez brige
i proca ti je OK i ramovi....opusteno samo,bez brige
16 godina
neaktivan
ivo123 kaže...

instalirao sam gta 4 ali ga ne mogu pokrenuti traži serial kojeg ja nemam.može li mi netko pomoći ili dati serial

imam isti problem pa ako može pomoć na PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miks kaže...
crazy boy kaže...

lol,,pa naravno da ce ti raditi.....ice na medium,nesto na high i to  na finoj rezi..pa sta mislis da ti je grafa MX440 64MB........bez steke ce ti raditi bez brige
i proca ti je OK i ramovi....opusteno samo,bez brige
 ne znam bas, i ja imam 9600GT pa opet ne mogu igrat kak treba na medium
Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz Logitech mx518 Logitech x-530
16 godina
protjeran
microman kaže...
Ryder007 kaže...

zamijenio sam 20 crackova i isto

Onda jedino što je preostalo jest loša kopija ili ako imaš windows xp sp2-trebao bi skinut sp3.
Plač

glupo... ja imam
Kopiju GTA IV
onaj Fake Launcher Crack
Social Club
Konfu u potpisu
service pack 2 i nista mi od toga nema

jedino smetaju sjene koje lice na sjene milion muha u zraku
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
crazy boy kaže...

nemoras se brinuti sve je ok i moci ce ti
meni je ista grafa, isti ram samo malo jaci processor, ali moci ce ti...

nece stekat, slobodno povecaj rezoluciju i ako bude ista stekalo smanji water level i ove nebitne texture, sve ce biti ok Namigiva
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
protjeran
PCI-expres kaže...
Psiho246 kaže...
Ryder007 kaže...

Da možda je to zbog toga ali opet ako on ima 2GB ram-a,kupi još 1Gb to znači da će moći igrati još 1 sat to znači 3 sata i opet če mu štekat.Dali znaš još neko drugo rješenje?
 ljdi, stvarno sorry zbog spamma, ali nemogu da odolim da neprospem ove ljude, ja imam 2 gb rama, i nakon 5 sati igranja, igra nije nimalo stekala, nit se processor ikako cuo, nesta mu je do lose kopije ili sistema, nema ram veze ljudi da je ! gb pa ok ali 2 gb to nije do ram-a
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

ja sam igrao gta 4 po 3-4 sata dnevno bez problema, windowsi u kur.... , pa reko idem ih reinstalirat, sve gotovo, ja instaliram gta4 i odonda nemogu igrati više od pola sata da mi ne zašteka, pa me interesira kak da to riješim, a da nemoram ponovo reinstalirat windowse.

imam 2 gige rama i 512 na grafi, athlon 64 x2 dual core 4200+

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 21:47 (malo zaigrano dijete).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cooler kaže...
 ne znam bas, i ja imam 9600GT pa opet ne mogu igrat kak treba na medium
 Pa kakav ti je onda RAM i procesor..........jesi stavio najnovije drivere za grafu i patcheve za --gta IV--.............na kojoj rezi igras,ja znam da na 19 inch monitoru ne bi trebalo biti problema na medium postavkama to jest na rezi 1024*7??   ----  tako nesto
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

ja imam grafičku u crossfire i ima nekih gigu i 270 mb tak da sve šljaka ko podmazano i mogu na najače s grafikom i još furam na visti sa dx10 rastura.. ali ima koji put da me izbaci, a nekad što se tiče amd procesora pregriju se i igra počne štekad ja imam intel dual core na jednom kompu i na njemu sve šljaka jer se nezagrijava... moj savjet: šta se tiče procesa komp ti se zagrijava i probaj kilat sve procese koji ti netrebaju da bude što manje opterečenje na procesor i ram i  trebalo bi ti šljakat normalno , mene samo zanima jel smijem updatejtat gta 4 ak imam verziju skinutu s torrenta, pitam zbog crack-a dal se smije update-ati????

Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB Radeon HD4670 512mb XP PRO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako sam dobro razumio ti hoces skinuti patch za gta4 jel tako...to skini sa sluzbene stranice gta4.......Rockstar games

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

ma znam di skinut al mene zanima jel ako ga instaliram oče li gta šljaka normalno (pitam zbog cracka) ili moram tražit novi crack pošto stavi verziju 1.2 neš ugl... dal ak patch skinem i instaliram radi normala il moram tražit novi crack de nemoram isprobavat jel instalacija je kilava jedan sat.... neda mi se čekat ak zabrljam da nemoram deinstaliravat pa ponovo... ak itko zna dal to radi???? il treba noviji crack za patch... tako je kod mog frenda njemu neče radit kad je patch skinuo... pa sad me samo zanima...

Chieftech 850W Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB HITACHI 160 GB Radeon HD4670 1275mb VISTA ULTIMATE 32bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

kako popravit pijanu sliku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crazy boy kaže...

To trebaš pitat lošeg crackera ili zaliješ komp juhom(juha je najbolja protiv mamurluka  Smijeh)
Kupi original pa nebu pijana slika
LENOVO SL500 + Logitech G5
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
crazy boy kaže...

To trebaš pitat lošeg crackera ili zaliješ komp juhom(juha je najbolja protiv mamurluka  Smijeh)
Kupi original pa nebu pijana slika

sve više razmišljam o tome da kupim orginal
16 godina
neaktivan

e i ja sam ti napisao to,,original i igraj bez zeze

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Alo ljudi na balkanu smo koji orginal

A i standard na nije baš da si možemo priuštit orginal GTA 4

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

mogu li igrati gta iv sa nvidia geforce 4200 ???????????'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

naruci onda iz engleske. imaju super cijene
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

znali se možda da li je izdan kakav fix ili novi crack za patch 1.0.2.0?

tražim samo informaciju, a ne link za skinut.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

znali se možda da li je izdan kakav fix ili novi crack za patch 1.0.2.0?

tražim samo informaciju, a ne link za skinut.

Za sad još ništa...nadam se da rackstarovci marljivo rade na novom update-u.
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
sk8 4 life kaže...

naruci onda iz engleske. imaju super cijene
 poštarina????
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Gta 4 problem

zavisi od ducana do ducana ali te opet dodje puno manje nego da kupis tu

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

E, ljudi jel bi ja mogao igrat GTA 4 na high

Konf.

AMD Athlon(tm) Processor LE-1640 2.71 GHz

2GB RAM

nVidia GeForce 9500 GT 512 MB

0 0 hvala 0
Nova poruka