Flatout 2 profil folder??

poruka: 8
|
čitano: 2.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

oprostite na mozda glupoj temi ali gdje se nalazi folder od profila - tj. gdje se nalaze spremljeni fajlovi iz flatouta 2??Ja nigdje ne mogu naci

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

XP - C:\Documents and Settings\ime tvog foldera\Local Settings\Application Data\FlatOut...\Savegame

Vista - C:\Users\ime tvog foldera\AppData\Local\FlatOut ...\Savegame

Moraš uključit da ti se prikažu skriveni folderi u control panelu.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 19:47 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flatout 2 profil folder??

mogu ti rec da sam gledao i da nije tu :(((

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
AmD kaže...

mogu ti rec da sam gledao i da nije tu :(((

jesi ukljucio da prikaziva skrivene mape?
17 godina
neaktivan

naravno da jesam

17 godina
neaktivan

Program Files\FlatOut 2\Savegame

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Program Files\FlatOut 2\Savegame

e ne nalazi se ni tu - probati cu na drugi disk instalirati pa cu vidit onda jer ovako jednostavno je nemoguce naci
17 godina
neaktivan

My documents/my games/flatout ?

" It's time to kick ass Or chew bubblegum. And I'm all outta gum. "
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice