FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.531.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
ChildrenOfDisappearances kaže...
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Evo i moje ekipice

https://www.youtube.com/watch?v=4U_36fXFqvc 

Koliki ti che ima silva? 

Silva mu ima 6 chem.

decko silva ima 8 chem, a i bez menađera ima 7

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 22:44 (CroatianRacer).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa to je s loyal i managerom, bez njih ima 6.

0 0 hvala 0
14 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Pa to je s loyal i managerom, bez njih ima 6.

ali ima i loyal i managera pa ima 8

16 godina
CroatianRacer kaže...

Pa jel svrha tih hybrida složiti ekipu s max che ili sa što nižim?

14 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Pa jel svrha tih hybrida složiti ekipu s max che ili sa što nižim?

e sad jeli ovo neka vrsta provokacije ili ? pa 8 mu je maksimalni kem

16 godina
CroatianRacer kaže...

a zakaj onda stoji 10 kao max che i kad nije toliko oduzimaju mu se pojedini statsi

14 godina
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...
L1nNk kaže...

Kakav bih ovo tek tim bio :D http://www.futhead.com/14/squads/16327362/

U jednu ruku u teoriji da.. ali u praksi ne.. jedan minus u teoiriji je ronaldo na lm.. u jednu ruku wasted i sa h/l nemoze igrat lm.. eh sad sto se tice prakse.. tots bale je poprilicno los.. motm benzema jedan od gorih.. nif ga opere samo tako.. ronaldo isto neznam kako je na kompu al na plejci nif opere sve ostale verzije.. onda nif ibra > motm  ostalo moze proc.. pa ti vidi koliko je to dobar squad :P

TOTS Bale mi je u top 5 ove godine, odličan igrač, neznam kako ti je bio loš.

A cujes njega sam isto probao samo na ps4.. i bio je poprilicno los.. neznam kakav je na kompu :P to su totalno shebali... npr tots ronaldo na kompu je ko nif ronaldo na ps4.. a ove ostale verzije na pleju katastrofa...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 0:24 (Encyanix).
11 godina
FIFA 14

kažu da je ea popravio bidanje preko 15m i da se više ne može preko toga (malo prekasno, ali bolje ikad nego nikad) sad bi trebale past cijena ovih velikana sto puno kostaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Kakvo je to izivljavanje bilo kad netko ponudi 65milja za igraca... Koja je to kolicina coinsa u igri to je nesto nevjerovatno. Drago mi je da je Web App ugasen... hebo te led. I opet cu reci ko i za FIFAu 14... nadam se da ce u 15 rjesiti problem autobuyera, cheatera i ostalih abusera i da se poslije nove godine moze normalno igrat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Najjače kad te spoji s likom full TOTS ekipa i upali cheat, ti su mi najjači haha.

1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Kakvo je to izivljavanje bilo kad netko ponudi 65milja za igraca... Koja je to kolicina coinsa u igri to je nesto nevjerovatno. Drago mi je da je Web App ugasen... hebo te led. I opet cu reci ko i za FIFAu 14... nadam se da ce u 15 rjesiti problem autobuyera, cheatera i ostalih abusera i da se poslije nove godine moze normalno igrat.

Wrb app ugašen a preko mobitela sve šljaka? Kaj ga nisu ugasili i preko moba?

15 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Wrb app ugašen a preko mobitela sve šljaka? Kaj ga nisu ugasili i preko moba?

Ugasili su preko 15M bid na mobu,ne cijeli app

10 godina
neaktivan
FIFA 14

Vidim da je Di Maria i službeno u Unitedu, što je lijepa vijest, jer bi treba takav igrač na RM (workrate: H/H). {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

možete mi objasnit koje su nuspojave u igri gad se cheata, jer evo odigrao sam preko 400 tekmi većinom u 1.,2.,3. diviziji u futu i nisam naletio baš na nekog čitera il ja nisam skužio hahah...znalo mi se desit kad nekog pobjeđivam da odustane al meni se bodovi ionako pišu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Zašto su preko compa ugasili cijeli web app a preko moba nisu? Koja razlika?

15 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Neznam,valjda se preko moba neda preko autobuyera do novca doc a preko kompa da...moja predpostavka,neznam tocno.

12 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Pa kako ces preko moba autobuyerom i ostalim stvarima pikat ? Nadam se da ga za 15 nece niti palit.

16 godina
SimeKZ kaže...

Pa kako ces preko moba autobuyerom i ostalim stvarima pikat ? Nadam se da ga za 15 nece niti palit.

Pa preko moba su do jučer pilkali na ibru do 60 milja coinsa, i kako da ga onda ja kupim koji nemam taj program za pikanje? Koja razlika? Opet nismo svi bili u ravnopravnom položaju. Dopeljali su igru do apsurda da ti više 15 milja coinsa ne znači ništa. Danas za složiti tots ekipu treba ti 100 milja coinsa? Je li to normalno? I onda se čude kaj ljudi kupuju coinse.

Svatko bi htio probati nekog top igrača u nekoj verziji. Jedini način suzbijanja svih nepravilnosti je suzbijanje svih krimića te jeftinji packovi u kojima ćemo konačno početi nešto i dobijati. Tko normalan će dati 15 eura za fifa pointse s kojima može otvoriti 15 packova kad za 15 eura kupiš milijune coinsa? Sve su vrijednosti svojom indolencijom uništili..

12 godina
FIFA 14

Sad ce ispast da branim EA ili nesto. Ali sta ti vrijedi kad uvijek ima ljudi koji pokusavaju zahebat sistem. I ja sam bio jedan od njih, al sam skuzio da od toga meda nema kao nemas barem 5-6 accountova i da si konstantno za kompom. 

Isto tako Web App se je trebao ugasiti isti tren cim je pocela dolaziti ogromna kolicina coinsa i nebulozne cijene u FUT. Isto tako one skripte. Posaljes im na mail skriptu da je to, to... i da samo naprave counter na to. Oni posalju automatsku poruku da si bio sheban i da se brzo javis u support.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

a zakaj onda stoji 10 kao max che i kad nije toliko oduzimaju mu se pojedini statsi

pa sta mene boli birga, sto je 10 max, ovo je tako napravljeno da je njemu 8 max, a on sa tih 8 chem i dalje zabija sa 20 metara ljevicom i odlican je, kome se ne svida nek stavi zabaletu rb i gotze cam i eto ti prokletih 10 chem, ljudi igraju sa 70 chem i igraju koda imaju 100.

16 godina
CroatianRacer kaže...

pa sta mene boli birga, sto je 10 max, ovo je tako napravljeno da je njemu 8 max, a on sa tih 8 chem i dalje zabija sa 20 metara ljevicom i odlican je, kome se ne svida nek stavi zabaletu rb i gotze cam i eto ti prokletih 10 chem, ljudi igraju sa 70 chem i igraju koda imaju 100.

Interesantno razmišljanje? Manje je više....

14 godina
CroatianRacer kaže...
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Meni ronaldo na 7 chem igra potpuno isto kao na 10 chem.. na nekim igracima se osjeti pad chemistrya na nekim ne :P

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Interesantno razmišljanje? Manje je više....

probaj shvatit, ako nemožeš jebiga probao si, IGRA ISTO KAO I SA 10 CHEM!

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 12:52 (CroatianRacer).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Movie ti si stvarno priča za sebe.Doslovno u koju god temu dođem na forumu, Movie se s nekime raspravlja.Sry ali me zanima da li ti uopće imaš život ili samo čekaš za kompom čim netko nešto napiše da mu ti možeš soliti pamet.

{#} {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Movie ti si stvarno priča za sebe.Doslovno u koju god temu dođem na forumu, Movie se s nekime raspravlja.Sry ali me zanima da li ti uopće imaš život ili samo čekaš za kompom čim netko nešto napiše da mu ti možeš soliti pamet.

{#} {#}

Ne znam kaj se ti petljaš a da te nitko nije ništa pitao? Jednostavno sam mu postavio pitanje jer jednu stvar vidimo različito. Meni je logika da kod slaganja hybrida svi igrači imaju max che. Njiemu nije. I kaj se sad ti javljaš s postom koji nema veze s fifom? Normalno smo izmijenili par postova vezanih za fifu svaki iz svoje perspektive dok se nisi ti ubacio sa spamom... Kaj je na fifa temi zabranjena rasprava o fifi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 13:04 (movie).
14 godina
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

{#} {#}

Ne znam kaj se ti petljaš a da te nitko nije ništa pitao? Jednostavno sam mu postavio pitanje jer jednu stvar vidimo različito. Meni je logika da kod slaganja hybrida svi igrači imaju max che. Njiemu nije. I kaj se sad ti javljaš s postom koji nema veze s fifom? Normalno smo izmijenili par postova vezanih za fifu svaki iz svoje perspektive dok se nisi ti ubacio sa spamom... Kaj je na fifa temi zabranjena rasprava o fifi?

pa zakacio si se tu ko majmun za bananu na moj post, rekao sam ima 8 chem jer eto meni se moze i meni se ima 8 chem na silvi, da mi se ima 10 chem onda bi bilo drugacije, kraj rasprave.

16 godina
CroatianRacer kaže...

pa zakacio si se tu ko majmun za bananu na moj post, rekao sam ima 8 chem jer eto meni se moze i meni se ima 8 chem na silvi, da mi se ima 10 chem onda bi bilo drugacije, kraj rasprave.

To kaj sam te ja nekaj pitao nije razlog da padobranac ulijeće i dijeli lekcije koje nemaju veze s temom i pravi se pametan. Osobno ne igram s hybridima a naučio sam od jednog forumaša koji slaže hybride kao na traci da je cilj uvijek složiti nešto više ili kompliciranije s max che pa sam te zato i pitao. Lik je napravio više hybrida nego svi mi zajedno a svi su mu imali max che i bili jako interesantni. Meni osobno toga 2/3 nikada ne bi palo na pamet. Ako je tvoja filozofija slaganja drukčija, sve pet..

14 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

To kaj sam te ja nekaj pitao nije razlog da padobranac ulijeće i dijeli lekcije koje nemaju veze s temom i pravi se pametan. Osobno ne igram s hybridima a naučio sam od jednog forumaša koji slaže hybride kao na traci da je cilj uvijek složiti nešto više ili kompliciranije s max che pa sam te zato i pitao. Lik je napravio više hybrida nego svi mi zajedno a svi su mu imali max che i bili jako interesantni. Meni osobno toga 2/3 nikada ne bi palo na pamet. Ako je tvoja filozofija slaganja drukčija, sve pet..

igrao sam sa silvom kad je imao 10 chem i sad kad ima 8 chem, i nema razlike, ja ti vec pokusavam objasnit to 3 put, a to da mi svi u timu moraju imat 10 chem je sranje, ja nisam perfekcionist da mi sve mora bit kako je EA rekao, jer opet ponavljam igra isto sa 10 i 8 mala je razlika, da ima 6 umjesto 10 to je velika razlika i eto zavrsit cemo ovu raspravu.

10 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li neko Cristiana Ronalda za prodaju?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Probao sam milijun hybrida uvijek godine i uvijek igram na max chem, ali par puta sam iz čiste sprdnje radio neke hybride di je jedva bilo 70 chemistry i nećeš vjerovati, skoro svi su igrači igrali jednako kao i na max chem. Osobno, puno više gubim od ekipa koje nisu ni blizu max chem nego od onih koji imaju 100, zanimljivo ali eto.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice