PS4/X1 je low/medium na PCu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogu reć da je ovo dobro,više nego dobro. ODLIČNO . zasad.
@doktor igra je detektirala moju konfu i stavila sve na high s tim da je stavila ultra texture,najbolji AA is sve dodatne opcije popalila. Ugasio sam motion blur i ostale stvari koje me smetaju i mogu reć da igra radi fantasticno. :))
Primjetio sam fps drop svega par puta ,na lokacijama gdje bi covjek ocekivao,al moram rec da fakat fino radi. Tako da ako ima ljudi koji nisu sigurni i gledaju onaj sys requirements i boje se da nece moc igrat ...PROBAJTE :)
1080p 60fps zakucano,sve high+ultra tu i tamo
@doktor igra je detektirala moju konfu i stavila sve na high s tim da je stavila ultra texture,najbolji AA is sve dodatne opcije popalila. Ugasio sam motion blur i ostale stvari koje me smetaju i mogu reć da igra radi fantasticno. :))
Malo sam gledo i kažu da igra jednostavno radi super; max postavke GTX 960 cca 50 FPSa!
OK, sat vremena sam bauljao u vaultu na pocetku . Sviđa mi se na prvi dojam. Grafika uopce nije loša meni, svijet je uvjerljiv i imerzivan i to mi je najbitnije.
Vidim moja GTX 770 ima praktički iste performanse ko i Fury. LOL. Opet su usrali optimizaciju za AMD grafulje.
Izašli friški Nvidia driveri za bolju optimizaciju Fallout 4.
Je li igra izasla ili su to jogurti ?
Je li igra izasla ili su to jogurti ?
NIje izasla. To su samo piratske procurile...
Igra je izasla u Australiji primjerice. Ja sam je otkljuco preko Steama koristeci ovaj guide. Tak da ispeci pa reci.
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s4xkq/100_working_vpn_no_problems_easiest_way_here/
Igra je izasla za one koji znaju koristit VPN.
Regionalni lock je na igru,a naravno zbog razlike u vremenu negdje je već otkljucana.
Treba se znat snać
Vidim moja GTX 770 ima praktički iste performanse ko i Fury. LOL. Opet su usrali optimizaciju za AMD grafulje.
Izašli friški Nvidia driveri za bolju optimizaciju Fallout 4.
nVidia the best :D
FX6300@4.3, GTX 960 Phantom, Ultra postavke, TXAA, 40-60 FPSa.
Igra izgleda super, ništa van ovog planeta, ali izgleda super i namjerno su išli na plastični izgled; nešto slično kao Alien Isoaltion...
Atmosfera je fantastična kao i glazba, a unutrašnjost trezora zbilja izgleda fantastično!
Više dojmova i slika kada odigram malo jer sam tek na početku
Iz benchmarka (rivatuner stats) primejcujem da je igra više GPU heavy nego CPU heavy.
Nisam gledao performansi grafickih ali ne odmaze sto nvidia po obicaju ima day1 drivere dok amd...well..
prezadovoljan sam zasad kako radi,jos cemo vidit kako je kad se otkriva sve više mape
Čekaj i ja sad nemrem narihtat kontrole na numeričku??
Veli mi "That button is reserved" ... Pas mater!!
Bemti srce mi se slama kako pas cvili kad je down
Iz benchmarka (rivatuner stats) primejcujem da je igra više GPU heavy nego CPU heavy.
Nisam gledao performansi grafickih ali ne odmaze sto nvidia po obicaju ima day1 drivere dok amd...well..
prezadovoljan sam zasad kako radi,jos cemo vidit kako je kad se otkriva sve više mape
Konačno! To sam želio čuti!
Prijašnje njihove igre su mi gušile procesor dok se grafička hladila.
Čekaj i ja sad nemrem narihtat kontrole na numeričku??
Veli mi "That button is reserved" ... Pas mater!!
A fak! Isto kao i u Skyrimu.
Znači, igram kao dešnjak.
Nisam primjetio bič thank you. Drugo je sjedit i gledat SS, a drugo igrat doik se mices po enviromentu. I evo gledam sliku i ne vidim da lebde al dobro.
Najveci problem grafike su loše sjene.
Ma nema šta, čista Fallout 3/NV prezentacija....
Pozadinska glazba je fantastična!
A i početak mi je najbolji od ijedne Bethesdine igre... Kada je žena prislonila ruku u suprotnoj komori odmah su me neke emocije pogodile
Imas probleme s vidom.
Ništa tu nije lebdeće. Bejkano svjetlo i sjene su drugačije od ovog u prostoru (i nedostaju). To je gotovo sigurno namjerno napravljeno zbog uštede resursa.
PS4/X1 je low/medium na PCu...
Pretera ga doktore. Imaš videa na YT gde se poredi grafika i osim view distance za foliage i shadow (koja je na konzolama na medium i jeste vidljiva razlika) ostalo je sve isto:
i http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-fallout-4-performance-analysisIli ja ne vidim dobro.
Pretera ga doktore. Imaš videa na YT gde se poredi grafika i osim view distance za foliage i shadow (koja je na konzolama na medium i jeste vidljiva razlika) ostalo je sve isto:
Sve je rečeno; high postavke na PCu izgledaju mnogo bolje nego konzolaške verzije igre kao šta je rečeno u tom članku!
A viewv distance i sjene su jako bitne za prezentaciju tako da nije "samo" to je niže...
I te usporedbe na kompresiranim youtube videima znaš kome pokazuj...
Jao majko, kad vidim ove lebdeće šalice i časopise na kuhinjskom otoku sa slike1, dođe mi zlo. Netko je spomenuo da je svijet imerzivan - uz ovakve propuste iz osnovne škole? Bič pliz...
Ništa tu nije lebdeće. Bejkano svjetlo i sjene su drugačije od ovog u prostoru (i nedostaju). To je gotovo sigurno namjerno napravljeno zbog uštede resursa.
Poznavajući Bethesdu moguće je da se u ini datoteci može to editirat
Problem kod konzola nisu niže postavke, što je i za očekivati, nego loša optimizacija i frame-rate dropovi.
Prvo je to krenulo s Witcherom, a nastavlja se i sa Falloutom, tako ću ovo igrati na PC-u.
Definitivno nešto što nisam očekivao kad sam uzimao PS4.
Ma nema šta, čista Fallout 3/NV prezentacija....
Pozadinska glazba je fantastična!
A i početak mi je najbolji od ijedne Bethesdine igre... Kada je žena prislonila ruku u suprotnoj komori odmah su me neke emocije pogodile
Spoiler je vezan uz istu stvar i ne otkriva ništa osim mojih namjera.
Ako necu zavrnut vratom stoci koja mi je ubila zenu i otela djete, sam da ga dohvatim.
Neuvjerljivo dosta, nema igra atmosferu da te uvuce u svijet kao sto recimo ima Witcher. Ima u gameplayu nekih pomaka u odnosu na prijasnje Bethesdine naslove, ali sam ocekivao vise. Prvi likovi koje sam sreo nisu me se nesto bas pretjerano dojmili. Zvuk je odlican, tu se osjeti skok u odnosu na ono sto su prije radili. Prvi dojmovi su onako mixed, ali ipak mislim da igra vrijedi 60e, ako nista zbog kolicine sadrzaja koji nudi u odnosu na druge igre.
Ja cu ovo da igram na ps4
30fps mi nije nikad na ps3 smetalo pa ni sad nece