Fable 3

poruka: 142
|
čitano: 29.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Fable 3

Nisam naletio na sličnu temu pa ovom prilikom otvaram.

Čini se da će najesen PC platformu vjerojatno ugostiti Fable 3,igra koje se ljubitelji(ja,Batista ...;))sigurno rado prisječaju.

"Iako se Fable 3 i dalje računa kao X360 ekskluziva, sve je izglednije da će igra izaći na još jednoj platformi.

Na žalost PS3 korisnika, to definitivno neće biti Sonyeva konzola, ali s druge strane, na sreću PC igrača, postoje snažne indicije da Fable 3 ove jeseni stiže na osobna računala u Games for Windows Live pakiranju.

O takvoj mogućnosti šuškalo se prije nekoliko mjeseci, a sada smo dobili i gotovo sigurnu potvrdu.

Naime, Microsoft je otkrio naslovnicu za dotičnu igru, a na istoj se našla oznaka "Only on Xbox 360 & Windows".

Na upit o mogućem dolasku igre na PC, Microsoft nije negirao tu opciju, već je zamolio da pričekamo buduće najave.

Ukoliko bi se Fable 3 uistinu našao na PC platformi, bio bi to jedan od rijetkih crossover naslova koji bi omogućio međusobnu igru X360 i PC korisnika."

Izvor

Jeste li igrali prošle Fable-ove,kakva su vam iskustva,što očekujete od trice?

Raspišite seNamigiva

Death has a thousand faces,evil only one.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:52 (luckyluke).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Fable 3

Igro sam jedan dio neznam sad tocno koji, veoma mi se svidjela igrica ali presao sam ju za nesto kratko vremena, mozda tjedan dana, pa sam se prebacio na oblivion.........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fable 3

A što je s Fable 2?

Iako priče nisu povezane, u Xbox verziji može se save iz drugog dijela prebaciti u treći, kao u ME2.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fable 3

Huh, nisam vec zaigrao niti jednu igru od Bozica ... Znadete kakav sam gamer kad sam instalirao COD MW2 i za 10 min ga deinstalirao. Ali Fable II sam prosao bog te pitaj kolko puta, 15 puta sigurno.

@luckylucke - pitas kaj ocekujemo od te igre ? Ja ocekujem da bude opet tako dobra da ju prodjem opet 15 puta... :)

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Fable 3
Batista kaže...

Huh, nisam vec zaigrao niti jednu igru od Bozica ... Znadete kakav sam gamer kad sam instalirao COD MW2 i za 10 min ga deinstalirao. Ali Fable II sam prosao bog te pitaj kolko puta, 15 puta sigurno.

@luckylucke - pitas kaj ocekujemo od te igre ? Ja ocekujem da bude opet tako dobra da ju prodjem opet 15 puta... :)

Fable II?

Ne Lost Chapters?

Koliko znam Fable II je izašao sam za Xbox 360 a nigdje nisam vidio da si se pohvalio da imaš Xbox Osmijeh

Potpuno se slažem sa "zelenim markerom".Osmijeh

16 godina
Batista kaže...

Ja sam odigrao Lost Chapters na PC-u, priča mi se svidjela, grafika je lijepa ali malo djetinjasta.

Jedino što mi se nije svidjelo je respawn NPC-a i što je jako kratka.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
Fable 3

Ma na Lost Chapters sam mislio.

Velim ti da nisam gamer da pamtim takve sitnice... Glavno da mi igra super... :)

Nikad necu zaboravit kada sam prvi put prelazio igru i kada stignes do onog mjesta di ubijes White Wolverine. Tamo je onaj mac zabijen u kamen i treba imat Health na max levelu da bi ga izvadio. Trenirao sam samo da ga izvadim, kad ono - drek od maca... Kolko se sjecam, najjaci je Solus Greatsword (za dvije ruke) i Avo`s Tear (za jednu ruku).

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:19 (Batista).

1 0 hvala 0
15 godina
Fable 3

to mamice, sta vise ovih naslova i ja sretan ko bebica

"ostaria" sam dok sam igra tu igru,  jbte taman

sam kupia komp i bacia na fable, rulja kod mene

doma tada sam ima najjaci komp... ona scena kad

zmaja ubija nezaboravno!!!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
wyks kaže...
Batista kaže...

Ja sam odigrao Lost Chapters na PC-u, priča mi se svidjela, grafika je lijepa ali malo djetinjasta.

Jedino što mi se nije svidjelo je respawn NPC-a i što je jako kratka.

Grafika je baš po mjeri.

Fableov svijet je idličan pa mislim da je grafika primjerena.

Oko priče se slažem a ovo za NPC-e se ne sjećam.

Iako TLC(The Lost Chapters)nije nikako savršena igra,definitivno ima vrlo veliki potencijal.Sve ovisi o kreativnosti autora igre.

Od trojke samo tražim bolju borbu,bolje mogućnosti razgovora(nešto slično kao u ME2 ili Falloutu 3)i neke još sitnice oko trgovanja.

Batista kaže...

Ma na Lost Chapters sam mislio.

Velim ti da nisam gamer da pamtim takve sitnice... Glavno da mi igra super... :)

Nikad necu zaboravit kada sam prvi put prelazio igru i kada stignes do onog mjesta di ubijes White Wolverine. Tamo je onaj mac zabijen u kamen i treba imat Health na max levelu da bi ga izvadio. Trenirao sam samo da ga izvadim, kad ono - drek od maca... Kolko se sjecam, najjaci je Solus Greatsword (za dvije ruke) i Avo`s Tear (za jednu ruku).

Eh davno sam ja to igrao tako da se trenutno ne mogu sjetiti naziva oružja a kamoli ičega drugog.

Sorry Namigiva

Možda kad nađem vremena opet zaigram TLC pa da ga pređem po 3.put Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:26 (luckyluke).
14 godina
protjeran
Fable 3

Igrao sam ga kod frenda na X360 super mi je svidio mi se, sada kada konaćno dolazi na PC fable 3 mi je Must Have igra me je oduševila 

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fable 3

ma daj one, baze kad si mora osvjetlit da se vrata otvore i te

male smicalice, a samo oni mali izbornik, flirt, farth itd..

naravno da nije savrsena, al bas je tip igre koje volim,

mozda kad bi bia malo mracniji sad 3 dio, ipak nismo

vise 15-snjaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Makić kaže...

vise 15-snjaci

Nije savrešena to je činjenica. Mislim da je Fable namjenjen užem krugu publike Neodlučan

16 godina
luckyluke kaže...

Grafika je baš po mjeri.

Fableov svijet je idličan pa mislim da je grafika primjerena.

Oko priče se slažem a ovo za NPC-e se ne sjećam.

Iako TLC(The Lost Chapters)nije nikako savršena igra,definitivno ima vrlo veliki potencijal.Sve ovisi o kreativnosti autora igre.

Od trojke samo tražim bolju borbu,bolje mogućnosti razgovora(nešto slično kao u ME2 ili Falloutu 3)i neke još sitnice oko trgovanja.

Mislim da može i bolje, ikao mi grafika nije neki faktor.

Kad god ponovo uđeš u neki dio mape, respawnaju se neprijatelji, što zna biti dosadno, pogotovo kad napadaju one trgovce/putnike.

Za borbu se slažem, pogotovo za spellove, kao i za razgovore, ipak su najave bile da će svaka radnja imati utjecaj na svijet pa su razgovori nekako mlaki.

15 godina
Daniman123 kaže...
Makić kaže...

vise 15-snjaci

Nije savrešena to je činjenica. Mislim da je Fable namjenjen užem krugu publike Neodlučan

Niti jedna stvar na svijetu nije savršena,ali ovakav tip igre mi je stvarno super baš kao što je Makić gore rekao.

Ne bih rekao da je namijenjen užem krugu jer igra nudi za svakoga ponešto,dvojka barem koliko sam vidio.

Neki će uživati u grafici,neki u akciji a neki u priči.

Otvorivši ovu temu mislio sam da će biti vrlo malen interes ali u 30 minuta već smo nadrobili 15 poruka tako da nikako ne možemo reći da je interes mali.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:36 (luckyluke).
16 godina
luckyluke kaže...

Možda kad nađem vremena opet zaigram TLC pa da ga pređem po 3.put Osmijeh

Po treci put ? :D

Ja sa svom frendu preporucio tu igru i nakon mjesec-dva ga pitam i kako mu se cini igra ? Veli, hebote, do sad sam ju presel 5 put :D

Training mjesto je najbolje u Hobe cawe-u.

15 godina
Fable 3

svakako da nije malo, jer mi pc-asi cekavmo vec

dobrih 6 god da izbace, nesto i za nas...

a takav tip nismo bas ni imali da napravi zamjenu za fable...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Daniman123 kaže...
Makić kaže...

vise 15-snjaci

Niti jedna stvar na svijetu nije savršena,ali ovakav tip igre mi je stvarno super baš kao što je Makić gore rekao.

Ne bih rekao da je namijenjen užem krugu jer igra nudi za svakoga ponešto,dvojka barem koliko sam vidio.

Neki će uživati u grafici,neki u akciji a neki u priči.

Otvorivši ovu temu mislio sam da će biti vrlo malen interes ali u 30 minuta već smo nadrobili 15 poruka tako da nikako ne možemo reći da je interes mali.Namigiva

Mene je osvojila Smijeh Na ovome forumu je 4000 ćlanova a na svijetu 6 milijarda ljudi e sada neznamo ko je voli tko ne. No neznam dal sam u potunosti upravu Osmijeh Ono što želim reći je to da fable nije sve oduševio svim svojim blagodatima nego samo nećime evo ti si naveo akciju.

16 godina
Fable 3

Proklet bio lucky. Upravo ju skidam. Za sat i pol je na hardu :) IPT ima super seedere... :D

1 0 hvala 0
15 godina
Fable 3

ma IPT je najbolji, nalazim neke stare stvari i ako ima 5 seedera skida s  450kb\s

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Batista kaže...

Proklet bio lucky. Upravo ju skidam. Za sat i pol je na hardu :) IPT ima super seedere... :D

Ja je imam na DVD-u tako da je mogu u bilo kojem trenutku instalirati ali nemam vremena ovih dana,sve mi se čini da ću po ljetu početi igrati TLC Osmijeh

Evo moram s vama podijeliti kako sam ja počeo igrati TLC.

Bilo je ljeto i nisam imao što pametnog igrati,nazvao bratića da mi preporuči nešto.

On donio par igara,vidim ja neki Fable mi donio...

Huh...pa šta mi je on to donio?Smijeh

Ajmo vidit...Osmijeh

Instalirao,upalim igru i u sebi povičem:"Pa koji k**** si mi to donio?!"(točno se sjećam da sam to rekao Nevinašce).

Nekako mi je sve to čudno izgledalo,nisam znao što raditi,inače bio mi je to prvi susret sa RPG-om.

Ništa,nastavio ja igrati,možda mi se na kraju svidi.

I nakon malo igranja,točnije nakon što su mi spalili rodnu kuću počela je simfonija užitka za mene.Smijeh

Naučio sam neke osnove,kako trgovati,što raditi,fightati se i polako sam hvatao konce da bi se na kraju zaljubio u Fable.

Odtada samo nestrpljivo čekam nastavke.Namigiva

U prvi post dodan gameplay video.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 16:57 (luckyluke).
16 godina
Fable 3

Vidim da su dosta poradili na kozmetici.

Ova krila su fora, iako su samo "unaprijeđenje" aureola.

Sviđa mi se ideja s oružjem, nekako se više vežeš uz opremu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fable 3

presao sam fable 1 igra nije losa zabavna jeIzlanuo se

http://www.speedtest.net/result/815551383.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Fable 3
Zanimljivi interview
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Zanimljivi interview

Sviđa mi se ideja da ćemo moći sami raditi svoje oružje, i da se ljudi po forumima neće raspiotivati gdje je najbolje oružje i kako do njega doći.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
Fable 3

Cekam kad izbace podatak o zahtjevnosti igre... :)

0 0 hvala 0
15 godina
Fable 3

Na ovoj stranici možete pratiti novosti o Fable-u 3 Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 14:42 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fable 3

Evo nešto veselo za vlasnike PC-a

Fable 3 službeno potvrđen za PC! Cool

Batista,počni štedit za novi PC.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 22:43 (luckyluke).
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Evo nešto veselo za vlasnike PC-a

Fable 3 službeno potvrđen za PC! Cool

To je to što se traži Smijeh Uljepšao si mi dan Osmijeh

16 godina
Fable 3

Odlična gesta.

Hvala na infu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

2 0 hvala 0
16 godina
Fable 3

E to ce da se igra ! Kada izlazi ? Vele da ce bit u stilu Viktorijanskog doba... To mi se ne svidja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 12:07 (Batista).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice