Dakle,instalirao sam navedenu igru i sad imam problem..Kod pokretanja igre me traži da imam instaliran Nvidin physx ali ja imam Ati-evu grafičku..A u podržanim modelima grafičkih kartica navedena je i moja..Dakle što mi je činiti,igra zahtjeva physx ali on je samo za nvidine grafičke a ja imam ATI?Molim pomoć..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
o kojoj grafi je rijec
Stvarno...
Pa onda instaliraj Physx kakve veze ima dal imaš ATI ili Nvidiu.Tebi se bu Physx ako ga igra baš mora koristiti vrtel sotverski,ali najvjerojatnije se automatski sam isključi
I ja imam velikih problema s tom igrom.
Naime, ne mogu mijenjati rezoluciju niti bilo koje postavke.
Alt-tab kombinacija mi također redovito ruši igru...
Imam Vistu 64 i situacija je jednostavno neigriva!
Evo ovaj čas me po Bog zna koji put izbacilo van!
Jednostavno se pitam zakaj nisam skinul Monsters vs Aliens, a to mi je bila dvojba!
I ja imam velikih problema s tom igrom.
Naime, ne mogu mijenjati rezoluciju niti bilo koje postavke.
Alt-tab kombinacija mi također redovito ruši igru...
Imam Vistu 64 i situacija je jednostavno neigriva!
Evo ovaj čas me po Bog zna koji put izbacilo van!
Jednostavno se pitam zakaj nisam skinul Monsters vs Aliens, a to mi je bila dvojba!
Ali nekako sam sve uspio podesiti, malo lijevo-desno. Što se tiče rušenja, to je standardno, nigdje ne piše da se igra mora moći minimizirati i nastaviti. Tako je s barem 20-30% igara 
Nisam znao da je izasla, jel valja to ista?
Moglo je i bolje, al u nedostatku akcije iz 3. lica na PCu (akcije ne skakutanja) posluži.
Ok,onda ću instalirati physx pa probati no svejedno hvala na pomoći.
Rezolucija se mijenja u datoteci di ste instalirali igru. Treba naci folder configs, i unutra je file po imenu DS, i tu se promjeni rezolucija.
Rezolucija se mijenja u datoteci di ste instalirali igru. Treba naci folder configs, i unutra je file po imenu DS, i tu se promjeni rezolucija.
bog i ja imam taj problem iza resetka kako si us
pio rijesiti problem hvala
Dakle,instalirao sam navedenu igru i sad imam problem..Kod pokretanja igre me traži da imam instaliran Nvidin physx ali ja imam Ati-evu grafičku..A u podržanim modelima grafičkih kartica navedena je i moja..Dakle što mi je činiti,igra zahtjeva physx ali on je samo za nvidine grafičke a ja imam ATI?Molim pomoć..
Ja sam nedavno instalirao po prvi put i probao da igram ali nemam nikakva moguca podesavanja izuzev rezolucije..Nemam uopste options,credits,new game i ostalo vec samo pokrenem i odmah sam u igri bez ikakvog pocetka????
Ajde kad smo već kod problema,pošto potamanim sve protivnike u ovoj 'areni',neznam kud i kam...Evo, tu su nekakva vrata iza rešetkaste ograde...
pa lijepo ti svijetli dugme na toj tvojoj slici, samo ga moraš pogodit sa svojim frizbijem!
Ja sam nedavno instalirao po prvi put i probao da igram ali nemam nikakva moguca podesavanja izuzev rezolucije..Nemam uopste options,credits,new game i ostalo vec samo pokrenem i odmah sam u igri bez ikakvog pocetka????
vjerovatno si skinuo rip! tako da ti je to sve izbačeno.
Ajde kad smo već kod problema,pošto potamanim sve protivnike u ovoj 'areni',neznam kud i kam...Evo, tu su nekakva vrata iza rešetkaste ograde...
pa lijepo ti svijetli dugme na toj tvojoj slici, samo ga moraš pogodit sa svojim frizbijem!
I tu smo fino deinstalirali igru, jer nikak pogoditi.Fck...
nabavi iso image originalne verzije (nije da potičem piratluk)
Imao sam dvije razlicite verzije i nista.....Evo skidam sad RELOADED
On me nije nikad iznevjerio he he....