Dark Sector problem

poruka: 22
|
čitano: 5.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Dark Sector problem

Dakle,instalirao sam navedenu igru i sad imam problem..Kod pokretanja igre me traži da imam instaliran Nvidin physx ali ja imam Ati-evu grafičku..A u podržanim modelima grafičkih kartica navedena je i moja..Dakle što mi je činiti,igra zahtjeva physx ali on je samo za nvidine grafičke a ja imam ATI?Molim pomoć..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dark Sector problem

o kojoj grafi je rijec

17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

Stvarno...

Pa onda instaliraj Physx kakve veze ima dal imaš ATI ili Nvidiu.Tebi se bu Physx ako ga igra baš mora koristiti vrtel sotverski,ali najvjerojatnije se automatski sam isključi

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dark Sector problem

I ja imam velikih problema s tom igrom.

Naime, ne mogu mijenjati rezoluciju niti bilo koje postavke.

Alt-tab kombinacija mi također redovito ruši igru...

Imam Vistu 64 i situacija je jednostavno neigriva!

Evo ovaj čas me po Bog zna koji put izbacilo van!

Jednostavno se pitam zakaj nisam skinul Monsters vs Aliens, a to mi je bila dvojba!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Armor kaže...

I ja imam velikih problema s tom igrom.

Naime, ne mogu mijenjati rezoluciju niti bilo koje postavke.

Alt-tab kombinacija mi također redovito ruši igru...

Imam Vistu 64 i situacija je jednostavno neigriva!

Evo ovaj čas me po Bog zna koji put izbacilo van!

Jednostavno se pitam zakaj nisam skinul Monsters vs Aliens, a to mi je bila dvojba!

Što se tiče ovog mijenjanja postavki, ja sam skinuo bio rusku verziju i napravio eng-hack, pa sam u opcijama imao samo xxxx Smijeh Ali nekako sam sve uspio podesiti, malo lijevo-desno. Što se tiče rušenja, to je standardno, nigdje ne piše da se igra mora moći minimizirati i nastaviti. Tako je s barem 20-30% igara Mršti se
Why so serious???
17 godina
Dark Sector problem

Nisam znao da je izasla, jel valja to ista?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dark Sector problem

Moglo je i bolje, al u nedostatku akcije iz 3. lica na PCu (akcije ne skakutanja) posluži.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dark Sector problem

Ok,onda ću instalirati physx pa probati no svejedno hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
17 godina
Dark Sector problem

Rezolucija se mijenja u datoteci di ste instalirali igru. Treba naci folder configs, i unutra je file po imenu DS, i tu se promjeni rezolucija.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

Ajde kad smo već kod problema,pošto potamanim sve protivnike u ovoj 'areni',neznam kud i kam...Evo, tu su nekakva vrata iza rešetkaste ograde...Sramim se

screen screen

0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Rezolucija se mijenja u datoteci di ste instalirali igru. Treba naci folder configs, i unutra je file po imenu DS, i tu se promjeni rezolucija.

Hvala, sad radi na 1680/1050.
I novi 9.3 driveri za Ati puno pomažu...
Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

sto se tice rezolucije evo sto treba napravit

@bugy- moras tim ''surikenom'' pogodit to crveno svjetlo, znaci kad ga bacis ponovo stisnut i drzat c (default) i misem navodit suriken

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bog i ja imam taj problem iza resetka kako si us

pio rijesiti problem hvala

16 godina
neaktivan
BOG KAKO IC DALJE I JA IMAM PROBLEM NIKAKO DA PRODEM U TOJ ARENI
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Dakle,instalirao sam navedenu igru i sad imam problem..Kod pokretanja igre me traži da imam instaliran Nvidin physx ali ja imam Ati-evu grafičku..A u podržanim modelima grafičkih kartica navedena je i moja..Dakle što mi je činiti,igra zahtjeva physx ali on je samo za nvidine grafičke a ja imam ATI?Molim pomoć..

budza
17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

Ja sam nedavno instalirao po prvi put i probao da igram ali nemam nikakva moguca podesavanja izuzev rezolucije..Nemam uopste options,credits,new game i ostalo vec  samo pokrenem i odmah sam u igri bez ikakvog pocetka????

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bugy kaže...

Ajde kad smo već kod problema,pošto potamanim sve protivnike u ovoj 'areni',neznam kud i kam...Evo, tu su nekakva vrata iza rešetkaste ograde...Sramim se

pa lijepo ti svijetli dugme na toj tvojoj slici, samo ga moraš pogodit sa svojim frizbijem!

JESUS SAVES!!!
17 godina
odjavljen
SPY kaže...

Ja sam nedavno instalirao po prvi put i probao da igram ali nemam nikakva moguca podesavanja izuzev rezolucije..Nemam uopste options,credits,new game i ostalo vec  samo pokrenem i odmah sam u igri bez ikakvog pocetka????

vjerovatno si skinuo rip! tako da ti je to sve izbačeno.

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Bugy kaže...

pa lijepo ti svijetli dugme na toj tvojoj slici, samo ga moraš pogodit sa svojim frizbijem!

I tu smo fino deinstalirali igru, jer nikak pogoditi.Fck...Mršti se

17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

skank666

Mogu li ista da uradim ili skinem da bih dobio sve opcije nekakav patch mozda ili....?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPY kaže...

skank666

Mogu li ista da uradim ili skinem da bih dobio sve opcije nekakav patch mozda ili....?

nabavi iso image originalne verzije (nije da potičem piratluk)

17 godina
neaktivan
Dark Sector problem

Imao sam dvije razlicite verzije i nista.....Evo skidam sad RELOADED Cool On me nije nikad iznevjerio he he....

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 15:07 (SPY).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice