Evo IP servera - 84.201.1.21:27015.
Svi su dobrodošli osim cheatera. :)
Evo IP servera - 84.201.1.21:27015.
Svi su dobrodošli osim cheatera. :)
uff otkad taj server postoji... A ni nesviđa mi se, nekako ima previse noobova i nonsteam je pa ima i dosta cheatera, STEAM FTW!!
uff otkad taj server postoji... A ni nesviđa mi se, nekako ima previse noobova i nonsteam je pa ima i dosta cheatera, STEAM FTW!!
Znam otkad postoji i sve. Ali digli smo ga na novom IPu nedavno, posto nam se stari host nije svidao. btw rijesili smo problem sa cheaterima. asvaki igrac na shabanzima automatski dobije svoj stalni unique id. tako da jednom banan permanently banan :) jedini je problem sto ekipa ne zna za novi IP i trebat ce nam vremena da se opet sve skupi i vrati u normalu..
dobar srv al su me modovi znali kikat bez razloga sto sam ih ubijao non stop,pa neam volje se vracat
ma to je mozda bilo davno. obnovljen je tim admina. ne bi trebalo biti problema. svrati ;) ekipa nam treba :)
Budemo ja i kolega svratili, mi smo tek poceli igrat pa bi nam trebalo nekih novih ljudi :D na onom cro reptilu svi u ku*** xD
Navratit cu i ja , bio dosad na cro bullet, a tamo me stalno netko banna iako imam steam i nisam cheater!!! CRO BULLET can lick my shiny metal ass!!! Ionako su bili pwn3d kad sam dosao i ocito ih je to smetalo! BTW kad se god igralo tipa 5 igraca ja bio sam sa 3 bota na easy a ovi zajedno, a kad bih promijenio stranu vratili bi me ili kickali!!! CB sux
haha Sheva je tamo najbolji :DDD