Vec neko vrijeme s ekipom iz skole igram counter strike i cuo sam za neki novi patc za grafiku, pa ako mi neko moze poslat link za download...
Također bih molio ako moze i IP od nekih cro servera....
Vec neko vrijeme s ekipom iz skole igram counter strike i cuo sam za neki novi patc za grafiku, pa ako mi neko moze poslat link za download...
Vec neko vrijeme s ekipom iz skole igram counter strike.I cuo sam za neki novi patc za grafiku igre pa ako mi neko moze poslat link za download...
Vec neko vrijeme s ekipom iz skole igram counter strike.I cuo sam za neki novi patc za grafiku igre pa ako mi neko moze poslat link za download...
Dobro...ali ima li neko ovaj link za patch...
omg zar nitko nema link za download patcha???????
Nema nikakav patch za grafiku, ali ima neki koji 1.6 transformiše da liči na Source.
otvoren je novi server za cs 1.6 pa molim raju da pocnu igrati na njemu server je tek u razvoju pa dodjite i popunite ga
79.143.173.174:27023
server nije prazan ali ga treba popuniti
ne postoji nikoji patch za grafiku, ali navedi na koji cstrike mislis pa cemo ti pomoc
1.6 verziju
kad stavis taj patch svi likovi iuzgledaju drukačije.......
Sad sam vidio da imam taj patch na CD-u od CS-a. Potraži po torrentima (CS16 Full v32.1 Non-Steam torrent
na TPB-u sadrži taj patch). Ako ne nađeš, uploadat ću ti sutra, file je 60 MB, a ja imam 30kbps upload.
Taj patch ne stavljaj jer će ti pokvariti igru, nećeš moć uć ni na jedan server, mjenjat će ti se postavke po upravljanju svaki put kad pokreneš igru i još neke deformacije pri pucanju i sl.
Ovo ti se može dogodit a i nemora, bilo je to mom frendu, a ja samo nisam mogao ulazit u servere.
Rađe skini pravi source koji na torentima bude oko 1gb pa se onda igraj.
cek... jel to patch ili ona nova verzija 2009.....