Cod:WaW crackani serveri zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 3.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod:WaW crackani serveri

pozzz

jel ima neko ip za crackane servere di bi mogo igrat moze i domace i strane...hvala

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cod:WaW crackani serveri
Unbeliever kaže...

al si glup...nemogu verovat trazio sam proverene servere da mi neko posalje na kome svi igrate seljak

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
16 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

pozzz

jel ima neko ip za crackane servere di bi mogo igrat moze i domace i strane...hvala

kad ovo modovi vide ode ti papa

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp
16 godina
neaktivan

Evo imaš ovdje, zna biti dosta dobrih servera:

http://www.gametracker.com/search/codww/

Uživaj :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala ti lijepo... ali ne, nisi trazio provjerene servere, nego si trazio krekane servere ;)

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

hvala ti lijepo... ali ne, nisi trazio provjerene servere, nego si trazio krekane servere ;)

a ne trazicu servere da mi das koji nevaljaju lol....ako se vec nesto trazi ocigledno da se ocekuje nesto dobro i provereno

15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo imaš ovdje, zna biti dosta dobrih servera:

http://www.gametracker.com/search/codww/

Uživaj :)

e hvala

16 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...
Unbeliever kaže...

a ne trazicu servere da mi das koji nevaljaju lol....ako se vec nesto trazi ocigledno da se ocekuje nesto dobro i provereno

a jesi svejedno morao otvarat beskorisnu temu i pitat gluposti...

isto ako si imalo upoznat sa pravilima foruma, piratluk i sve stvari vezanje uz njega su zabranjene...

i da se nisi mogo' sam potrudit malo i proguglat ?

15 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

pozzz

a šta ti glumiš s krekanim serverima. imaš google pa traži i čitaj komentare itd itd...-.-

il kupi igru!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:01 (Gamer71).
15 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...
ljuta_357_guja kaže...
Unbeliever kaže...

a jesi svejedno morao otvarat beskorisnu temu i pitat gluposti...

isto ako si imalo upoznat sa pravilima foruma, piratluk i sve stvari vezanje uz njega su zabranjene...

i da se nisi mogo' sam potrudit malo i proguglat ?

zasto traćit sate provede na mkopmpu trazeci i proveravati servere kad moze doc neko napisat 2.3 ip adrese od servera i resena stvar zar ne

15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
ljuta_357_guja kaže...

pozzz

a šta ti glumiš s krekanim serverima. imaš google pa traži i čitaj komentare itd itd...-.-

il kupi igru!

cek sad ti pocinjes svadju jbt...nismo svi bogati da kupuju orginal i nismo svi tatini sinovi branitelji da iammo po 10000kn mesecno balavac jedan...

15 godina
neaktivan

cek sad ti pocinjes svadju jbt...nismo svi bogati da kupuju orginal i nismo svi tatini sinovi branitelji da iammo po 10000kn mesecno balavac jedan...

ček ček šta ti s tim hoćeš reć??

Kao prvo nisam ti ja nikakav balavac!

kao drugo na ovom forumu je piratluk zabranjen!

kao treće niko ne zapoćinje svađu neg ti samo ljepo kažem!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina
odjavljen
ljuta_357_guja kaže...

Stvarno ode ti pa-pa Smijeh

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
ljuta_357_guja kaže...

Stvarno ode ti pa-pa Smijeh

pa zasto jer sam vredjo koga,napiso sam mu da je balavac jer tako se zapocinju svadje na serveru imas google ,lol..cemu onda forum ovaj za sve ovo ima google zar ne????necemo se rasprvljat jer tema nije za to ako imas kakve servere za 4 i 5 hr bolje mi posalji pa da se ganjamo preko nisana Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 20:54 (ljuta_357_guja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice