pozzz
jel ima neko ip za crackane servere di bi mogo igrat moze i domace i strane...hvala
pozzz
jel ima neko ip za crackane servere di bi mogo igrat moze i domace i strane...hvala
al si glup...nemogu verovat trazio sam proverene servere da mi neko posalje na kome svi igrate seljak
pozzz
kad ovo modovi vide ode ti papa
hvala ti lijepo... ali ne, nisi trazio provjerene servere, nego si trazio krekane servere ;)
hvala ti lijepo... ali ne, nisi trazio provjerene servere, nego si trazio krekane servere ;)
a ne trazicu servere da mi das koji nevaljaju lol....ako se vec nesto trazi ocigledno da se ocekuje nesto dobro i provereno
e hvala
a ne trazicu servere da mi das koji nevaljaju lol....ako se vec nesto trazi ocigledno da se ocekuje nesto dobro i provereno
a jesi svejedno morao otvarat beskorisnu temu i pitat gluposti...
isto ako si imalo upoznat sa pravilima foruma, piratluk i sve stvari vezanje uz njega su zabranjene...
i da se nisi mogo' sam potrudit malo i proguglat ?
pozzz
a šta ti glumiš s krekanim serverima. imaš google pa traži i čitaj komentare itd itd...-.-
il kupi igru!
a jesi svejedno morao otvarat beskorisnu temu i pitat gluposti...
isto ako si imalo upoznat sa pravilima foruma, piratluk i sve stvari vezanje uz njega su zabranjene...
i da se nisi mogo' sam potrudit malo i proguglat ?
zasto traćit sate provede na mkopmpu trazeci i proveravati servere kad moze doc neko napisat 2.3 ip adrese od servera i resena stvar zar ne
pozzz
a šta ti glumiš s krekanim serverima. imaš google pa traži i čitaj komentare itd itd...-.-
il kupi igru!
cek sad ti pocinjes svadju jbt...nismo svi bogati da kupuju orginal i nismo svi tatini sinovi branitelji da iammo po 10000kn mesecno balavac jedan...
cek sad ti pocinjes svadju jbt...nismo svi bogati da kupuju orginal i nismo svi tatini sinovi branitelji da iammo po 10000kn mesecno balavac jedan...
ček ček šta ti s tim hoćeš reć??
Kao prvo nisam ti ja nikakav balavac!
kao drugo na ovom forumu je piratluk zabranjen!
kao treće niko ne zapoćinje svađu neg ti samo ljepo kažem!
Stvarno ode ti pa-pa
Stvarno ode ti pa-pa
pa zasto jer sam vredjo koga,napiso sam mu da je balavac jer tako se zapocinju svadje na serveru imas google ,lol..cemu onda forum ovaj za sve ovo ima google zar ne????necemo se rasprvljat jer tema nije za to ako imas kakve servere za 4 i 5 hr bolje mi posalji pa da se ganjamo preko nisana