Cod4 skill|hax

poruka: 7
|
čitano: 4.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod4 skill-hax

E novi sam u COD4 zanima me kako se skill u cod4 gleda, kada je netko low, med+? jel to zavisi od tome koliko sati igranja netko ima ili o nečem drugom?

I sta je to hax, neko kaze hax on sta znaci to?

goooglo sam nisam nista naso?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cod4 skill|hax

koliko znam, ja mislim da hax ima 2 znacenja, jedan je vise killova jednim metkom, a drugo je hack - tj. cheat

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cod4 skill|hax

a gle

to s skillom su i ti dječja peseravanja

hax u 99% slučajeva ti je varanje

med i med+ kaj se deru po pubovima ti je neki osrednji ksil...malo iznad prosjeka ustvari...

nemoj padati na štoseve s brojem sati

dođe frajer i ima preko 1000 sati cod4 i on je faca...high skill.. po čemu???? igrao je možda 200 sati, a ovih ostalih 800 je natuko tak da je ostavio cod4 upaljen dok je bio u školi...

sati i skill mjeren nekim low med high kriterijem nije mjerodavan....priče za malu djecu...

dođi na rabbits server i pokaži se...Belji se

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod4 skill|hax

Ma zaboravi sve te priče sa low, med pro i moja mama skillove.

To su gluparije.

Igraš za zabavu i to ti je bitno.

Puno igrača danas se naziva pro igračima, a zapravo su samo iskompleksirane budale.

Postoje samo, ali SAMO 2 tipa igrača. Obični igrači (bolji ili lošiji, sve jedno) i PRO igrači. S tim da su pro igrači kao i u svemu drugom na svijetu oni koji zarađuju igrajući.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod4 skill|hax

sjecam se vremena kad sam pwno na rabbitu...al samo kad mi je bio danNamigiva

al sad igram wow....jbg. :D

kaj se tiče ti med, med+, pro-med-+lowmojabakauberlow skillova...to su gluposti

više mi je dosta tih idiotarija kad dođem na neki public i onda svi spammaju: nu ovog lowwwwwwwwera, ub3rl0wwwww, l0o0o0o0ow itd

[url=http://profile.xfire.com/tonko14][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tonko14.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod4 skill|hax

deckiii kad bu te igrali na CB i ESL javite mi se =)
nhf, ali ovu na pubu su svi njubovi osim par decki koji se zaezazaju :D

17 godina
neaktivan
RE: Cod4 skill|hax
DAXINHO146 kaže...

deckiii kad bu te igrali na CB i ESL javite mi se =)
nhf, ali ovu na pubu su svi njubovi osim par decki koji se zaezazaju :D

Igrao sam na CB davno prije tebe, vjerojatno. Međudtim, ono kaj ja govorim je istina.
Koliko god si dobar na pub ili na CB ili na ESL nisi pro. Pro budeš onoga dana kada počneš zarađivati svojom igrom.
Fatality je pro, i njemu slični, a ti si baš kao i mi ostali, običan igrač. :) (naravno ako zarađuješ sorry kaj sam tebe uzeo kao primjer)
NHF kako ti to voliš reć.
www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice