e ovako grafiku sa strane ! jer je CoD 5 naravno bolja grafika !?
Pa kažite što je bolje i dorađenije CoD 2 ili CoD 5 isto je vrjeme i tema igre 2 svjetski rat!. Pa kažite koji vam je dio bolji? 2 ili 5
e ovako grafiku sa strane ! jer je CoD 5 naravno bolja grafika !?
Pa kažite što je bolje i dorađenije CoD 2 ili CoD 5 isto je vrjeme i tema igre 2 svjetski rat!. Pa kažite koji vam je dio bolji? 2 ili 5
cod 2 mi je sto puta bolji i singleplayer i multiplayer..........ovi svi codovi cod 4 modern warfare mi je isto odlicna igra ali 5 je pffff smijesna skroz ne valja nista meni....
Cod5 mi je bolji, znimiljiviji i definitivno draži. :)
cod 2 mi je sto puta bolji i singleplayer i multiplayer..........ovi svi codovi cod 4 modern warfare mi je isto odlicna igra ali 5 je pffff smijesna skroz ne valja nista meni....
Cod5 mi je bolji, znimiljiviji i definitivno draži. :)
A ovo je jedna obična tema za nabijat postove!
Moje mišljenje cod2 i cod4 nema boljih, a za cod5 jedino zombi.
COD 2 je bolji od COD 5 1000 puta ali COD4 je THE BEST OF THE BEST! :D :D
meni je cod 5 bolji od 2
mp cod2 a sp cod5 i mislim da bi bilo bolje usporedit cod4 i cod5
Za mene COD 2 definitivno..........
Ma CoD i CoD2 nema boljeg, staro i dobro
Samo MoH AA Sve ostale su samo ciste kopije.
Izuzetak je CoD4
U CoD5 jedino valja zombie mod u lanu. Nesta predobro...
cod2 mi je bolji, ima bolji sp - prelazio sam ga skoro 3tjedna a cod5 sam presao za 4 dana na najtezem nivou
cod2,cod4 su najbolji - sada cekamo sesticu
Neusporedivo mi je bolji COD2 koji je u svoje vrijeme za mene bila igra godine.
Nije ni petica loša ali neke stvari su prilično iritantne pa još i ona debilna misija sa zombijima na kraju... nije više to to.
Baš me zanima kako će izgledati cod mw 2 nadam se da će biti bolji od cod-a 5.
Baš me zanima kako će izgledati cod mw 2 nadam se da će biti bolji od cod-a 5.
Definitivno Cod 2, pa odma iza njega Cod 4, cod2 mi je na prvom mjestu jer ga igram 3 god. vise od cod4.
cod2 je najbolja igra!!
NEKAKO MI JE BOLJI COD 2
cod 2 mi je bolji u sp jer ima bolju pricu i sve u cod 5 mi je sp malo sranje sta malo malo vise je da je grafika bolja
cod 5 mi je bolji u mp jer mi se svidjaju oni perkovi al su mogli stavit malo manje jer ima pun ku**c sranje perkova
sve u svemu cod 2 50% cod 5 50%
cod2 mp je bolji, puno bolji
u cod5 mp se nemozes ni pomaknut kolko ima glupih perkova(thomspon sa scopom haha) i sr*nja, pa jos i džukele, topovi, tenkovi.........uff previse
cod5 single player je dobar, pogotovo zombie mod. co op je isto fora.
Bolji mi je cod 2, ako volite takve i slične pucačine preporučujem Brothers in Arms Hells Highway
Pa normalno da je bolja Cod 2, ona se nemore uspoređivat sa Cod 5 jer kad je cod 2 izasla bila je vrhunska najbolja i dan danas je među top 3-4 igre na xfireu(MP), to je najbolji Cod, Cod 1 mi nije bas bio nesto (jer sam prije igra cod 2 nego 1 i CODUO) a Cod 4 me posjeca na cod 2, (npr. kad te ubije, onaj zvuk kad te rani i sl.).
Cod 5 je samo jedan veliki mod za Cod 4, ali opet nekazem da je losa, ali nije kao Cod 2/4!
U CoD5 jedino valja zombie mod u lanu. Nesta predobro...
zapravo je sve stvar navike
ali cod 5 mi je jako drag narucito jer jos nema tako puno cheatera
najdraze mi je bolton rifleom trati noobine
cod 5