COD 2 problem

poruka: 11
|
čitano: 3.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

ovako imam cod 2 instalirao sam 1.3 patch i stalno mi govori kad udem u server  bad key sad neznam kako da rijesim taj problem.

IZGUBLJEN JE CRNI ROTTWEILER TKO GA VIDI NEK BJEZI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 2 problem

a to se meni desavalo... to ti je cd key... il ides na org servere... pa ti to pise.... ali mislim da trebas novi key nabait... skines s googla i kopiras si u mapu

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

ja uglavom idem na servere od 7th devison-a  problem je u tome sto mi nece ni u koji server neznam zasto   ovaj key mi je uvjek radio =(=(=(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja cu ti naci key samo sec

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

ja taj imam. jedino da mi nije u redu cd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

1 rijec: xfire

的下跌不會好
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

omg ne zderi me da nemas xf??? pa bez toga nemas pregled servera... omg

16 godina
neaktivan

bad key code znacia je server original a ti nemas original cd key. OMG noobe. ako imas xf odi na npr server od Lan Warsa tu ti nece pisat. ako ulazis preko igre JOIN GAME uvijek ce ti pisat to jer su tu svi serveri org.

16 godina
neaktivan
COD 2 problem

ili kupi original igru ili si nabavi xfire i tamo traži servere,možeš dodat nekoga tko ima već i igra cod2 pa nek ti on dadne servera

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 15:12 (zvons).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 2 problem

imam xfire

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: