Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.682.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
TomoR kaže...
 U Diablo III ne radi ako ne uključiš VSYNC unutar igre, ali onda ima takav input lag da je to nenormalno (ne znam je'l taj dio treba ispraviti Blizz ili Nvidia)

Kreteni iz dajsa...

Nista ne zanju napraviti kako spada!

Evo, meni se npr. danas potrgao aluminijski poklopac na bocici jogurta, onako napola.

Bas su nesposobni.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 12:24 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4
Dama da tocno, kao da su preslikali SCAR. Samo što nema manji damage odnosno isti kao svi ostali AR? Jedina razlika je što taj maksimalni damage zadržava na veću udaljenost.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jesu napravili šta sa C4? Prekjučer sam se 2 puta ubio nakon što sam ga postavljao na AA... kao da je veći radijus eksplozije? Ili je možda vozilo taman krenulo u mom smjeru pa nisam bio udaljen onoliko koliko sam mislio...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 11:39 (Friday).

0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Jucer se nakon 4-5 dana logiram na moj omiljeni paracel only server. Igra se zahuktala vec kad sam usao, kad vidim 2 (DVA!) neiskoristena attack boata u bazi. Pa super! Sjednem i krenem prema E (volim to prvo zauzeti/preuzeti radi dodatnog helija za moj team). Ma nije mi ni vjetar kosu poceo mrsiti kako treba kad su me sprasila 2 javelina. Drugi spwan, drugi camac - ista prica ... Ekipa je pocela masovno vuci javeline po paracelu iako to skoro nikada do sada nisam vidio. Ali skoro svaki igrac ili ima javelina, ili lijepi C4 na jet-ski i zalijece se u attack boat ...

WTF? Imam dosta sati na paracelu i nikada ga ovako nisam dozivio ... Upravo radi kampanja i supcastog nacina igre nisam ljubitelj metroa i lockera, ali evo ga na ... kampanje i supcenje na CQ Paracelu ...

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...
 U Diablo III ne radi ako ne uključiš VSYNC unutar igre, ali onda ima takav input lag da je to nenormalno (ne znam je'l taj dio treba ispraviti Blizz ili Nvidia)

Kreteni iz dajsa...

Kako će oni ispraviti problem u Diablu 3?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sa driver sweeperom sam maknuo sve od ati-a , tak da neznam jel ostalo kaj ali pod add remove programs nisam pronašao ništa.

možda je pod my documents nešto ostalo? ili?

eto stvarno neznam zašto ali neželi mi pokrenut ,tak da ću kad dođem doma probat ovo kaj mi je napisao cyber pa ćemo vidjet.

dečki hvala ! {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sa driver sweeperom sam maknuo sve od ati-a , tak da neznam jel ostalo kaj ali pod add remove programs nisam pronašao ništa.

možda je pod my documents nešto ostalo? ili?

eto stvarno neznam zašto ali neželi mi pokrenut ,tak da ću kad dođem doma probat ovo kaj mi je napisao cyber pa ćemo vidjet.

dečki hvala ! {#}

U glavnom moraš registry počistit, ne znam jel sweeper sve pomete(?).

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Kreteni iz dajsa...

Kako će oni ispraviti problem u Diablu 3?

Tonči, ti opet trijezan dolaziš na forum?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4
Oni koriste magiju, eto kako.
Meni su patchiranjem četvorke popravili trojku.
Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo, meni se npr. dana potrgao aluminijski poklopac na bocici jogurta, onako napola.

Daj mi samo reci u kojem smjeru je jogurt bio okrenut?

Inače, veći je damage kada ga okreneš prema sebi, tako da pripazi malo drugi puta! 

Ja sam često imao issues sa time, al uspio sam skužiti caku{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 12:24 (mrfloyd).
13 godina
Xpider kaže...
Pozz svima.

Desava li se kome da, igram jednu ili dvije mape bf4 i odjednom igra pocne da trza strasno, ne da trza malo je reci, nego bas slika se pomjera svake dvije sekunde, i moram izac, kad izadjem vidim da mi je ram zauzet preko 80% a nista nema pokrenuto, i tako sve stoji dok ne restartujem pc.

Ima li iko ljudi rijesenje za ovo, probo sam sve ovo sto ste rekli ovdje i po netu sam gledo ima ljudi dosta sa ovim problemom, al niko rijesenja nema :S

14 godina
Friday kaže...

Jesu napravili šta sa C4?

Sluzbeno ne, ali vec su napravili toliko izmjena koje nisu bile u Changelogu da ne bi bilo cudno.

Soldier977 kaže...
U glavnom moraš registry počistit, ne znam jel sweeper sve pomete(?).

Driver Sweeperu je jedina zadaca da ocisti registry. Zato je i napravljen taj program.

Jedino se mozemo nadati da ga nisu radili decki iz DICE-a.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
Xpider kaže...
Ima li iko ljudi rijesenje za ovo, probo sam sve ovo sto ste rekli ovdje i po netu sam gledo ima ljudi dosta sa ovim problemom, al niko rijesenja nema :S

Ili memory leak (prebaci na DirectX ako imas slozen Mantle).

Ili ti previsoki detalji "pojedu" sam RAM. Probaj neko vrijeme igrati na Low pa da onda vidi.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jućer malo posudio ipad od svoje male pa isprobao commandera. Nije loše dobro je to posloženo na tabletu. Nikako da dobim one commander leadership ribone. Ima netko ideje u vezi toga ? Mislim da je bilo na forumu dosta hvale za nekog tko igra odlično commandera. Pa ako nije problem tko to igra da podijeli kako dobiti te leadership ribone i druge korisne stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxis kaže...

Jućer malo posudio ipad od svoje male pa isprobao commandera. Nije loše dobro je to posloženo na tabletu. Nikako da dobim one commander leadership ribone. Ima netko ideje u vezi toga ? Mislim da je bilo na forumu dosta hvale za nekog tko igra odlično commandera. Pa ako nije problem tko to igra da podijeli kako dobiti te leadership ribone i druge korisne stvari.

Ne ovisi o komanderu, nego o squadovima kojima zapovijedas.

Moraju prihvacati tvoje naredbe kud da idu. Ako te ne dozivljavaju, nista od ribbona.

Tako da bi bilo dobro da se spajas na domacu ekipu. Malo smo iznad prosjeka sto se tice timske igre.

P.S. Tetka_HR {#}

15 godina
Skilledžija kaže...

Jučer gledao xfactora koji na svim klasama ima perk defensive.

I reko, daj da probam pošto sam taj perk koristio vrlo kratko dok nisam otključao nešto pametnije, odnosno korisnije.

Igrao sam dominaciju jutros ciljano da vidim kako perk djeluje u borbi prsa u prsa.

Borbi u kojoj sam obično gubio 80% duela baš na način koji ti spominješ.

I... čini mi se bolje.

Osjetiš svaki metak, ili gotovo svaki koji te udari i instant smrti sam mogao prebrojati na prste jedne ruke.

Inače sam instant padao svaki drugi duel do sada.

Ne znam, možda je bilo do servera ili nečeg drugog tako da to još treba malo testirati, ali puno bolje mi je bilio s tim perkom.

Ubijaju oni mene uredno, da netko ne pomisli kako s tim perkom dobiješ nepobjedivost, ali dojam je drugačiji, osjetiš metke koji te pogađaju i imaš šansu pobjeći ponekad, što s nekim drugim perkom nije slučaj.

Što se novih oružja tiče, sva su odlična, da ne kažem OP pogotovo AWS.

Meni je najbolje ono malo prdekalo SR2 mislim da se zove... odlično za dominaciju i TDM, a i na conquestu sam ga danas nosio.

Budem pogledao, nisam pažnju obraćao na taj perk, ne znam ni koje nosim.

Jednostavno, velim, imam osjećaj da je sam meni loše i onda mi sram kad rageam na ts, kao da svi igraju bf3 netcode a ja jedini igram bf4. Daleko od toga da ja ne mogu odigrati dobru rundu, ali ostane gorak okus u ustima kad znam da sam od nekih 10 smrti barem 8 poginuo od jednog metka iz nemoguće situacije od lika koji ima na kraju rundu karikiram 18-30 score, onda te to malo demoralizira i počneš piz.diti. Yebga, bar ja.

Jack Sparrow kaže...

AWS jest assault rifle sa više metaka, ali zato ne radi nikakav suppresion za razliku od ostalih LMGeva.

AR160 je ni vrit ni mimo.

3GL dosta slab, bolji su HE i LVG.

SW40 nema delay i jak je kao Rex iz BF3.

AA mine imaju mali range, lockaju samo u smjeru kojem su okrenute, eksplodiraju nakon ispaljene rakete tako da ako baci flerove ne gađaju ponovo i heli trebaju 4 rakete pogoditi kako bi ga uništile. Jedino gdje mi je do sad to koristilo je na Shanghaiu kad su nam dolazili u bazu s helićima krasti naše, ali je samom postavio i kolega tako da smo ih imali 4 na kravu u bazi.

PDW i Sniper nisam otključao.

Nisu nužno OP, ali su izuzetno kvalitetne i donose na stol yebene statse. Zanimalo me šta mislite, dali je moguće da Dice potiho stavlja u dlc jača oružja od vanilla gamea? Da se ne desi opet m16 uber alles a ono još hpra naoružanja došlo u dlcevima.

Neam blage, treba još testat. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Xpider kaže...

Ili memory leak (prebaci na DirectX ako imas slozen Mantle).

Ili ti previsoki detalji "pojedu" sam RAM. Probaj neko vrijeme igrati na Low pa da onda vidi.

Nemam Mantle na Dx igram, detalji su na high medium bez aa, blur i ambient na off, fps je oko 50 prosjek.

16 godina
Battlefield 4
Ma kao što ceco kaže jednostavno je dobar balans oruzija i svakom puskom se može igrati ako se s njom igra za ono što je zamišljena. Pa i vozila su dosta dobro, malo je MAA kvario to ali sad je ok baš kamen-škare-papir kako oni to nazivaju.

Pa sve zavisi s kojom puskom te gađa od AEKa ili Famasa padaš u stotinki.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Fila je spominjao da je m1911 sad dobar pa sam ga išao isprobati. Nevjerojatan pištolj! Malo je sporiji nego u BF3 (ili mi se čini) ali totalno rastura! Da ima koji metak više bio bi boleština...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...
Ma kao što ceco kaže jednostavno je dobar balans oruzija i svakom puskom se može igrati ako se s njom igra za ono što je zamišljena. Pa i vozila su dosta dobro, malo je MAA kvario to ali sad je ok baš kamen-škare-papir kako oni to nazivaju.

Pa sve zavisi s kojom puskom te gađa od AEKa ili Famasa padaš u stotinki.

Dobar je balans oružja, ali pošto su mape više manje medium to long (conquest) sva close combat oružja su manje korisna.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
Xpider kaže...
Nemam Mantle na Dx igram, detalji su na high medium bez aa, blur i ambient na off, fps je oko 50 prosjek.

Onda mozda nije do igre nego do samog racunala.

Mozda se u nekim trenucima iz nekog razloga prebaci u stedljiviji nacin rada. Ili se previse grije pa smanjuje frekvenciju.

Za ovo moras imati malo znanja kako pratiti rad racunala, pa gledati frekvenciju PCU-a, GPU-a i njihove temperature.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Xpider kaže...

Onda mozda nije do igre nego do samog racunala.

Mozda se u nekim trenucima iz nekog razloga prebaci u stedljiviji nacin rada. Ili se previse grije pa smanjuje frekvenciju.

Za ovo moras imati malo znanja kako pratiti rad racunala, pa gledati frekvenciju PCU-a, GPU-a i njihove temperature.

Do racunara nije 100%

do igre same je, trazio sam dosta po netu izgleda da ovaj problem imaju svi sa radeonom 5xxx 6xxx serije, a kod mene je 6950.

to je to odprilike

15 godina
neaktivan

Thanx jasno mi je to bu jeb... dobiti . Moram se još malo ispraksati da se ne ubacim na server i ljudima potrgam već i ovak tanke živce od bf4!  Još sam u fazi učenja  rekao bi da sam još panj .Onak uz pivce nije loše ubaciti se u commandera ,čak mi se čini da je bolje igrati na tabletu nego na pc-u.

13 godina

Ak se ne varam za leadership ti treba 10 x order accepted u partiji (nisam skroz sigurna).

Kaj se ostalog tiče, ako igraš na mapama gdje imaš cruise missile i gunship, a s druge strane ti je drugi commander, pazi kako ćeš bacat EMP UAV i Proxy (s njima jedino možeš uništit enemy missile i rušit gunship).

Scan UAV i EVAC order kad god stigneš (uav kad pushaju ili defendaju, evac kad im netko mučki dolazi s leđa). Promoteaj squadove i bacaj supply što češće.

I ovo kaj ti Cyberče kaže, zaboravi na ribbone na public serverima, tam te ne šljive pretjerano. :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
Battlefield 4

Pošto u zadnje vrijeme igram sa PDW puškama i to veliki CQ nebi se baš složio. Samo treba igrati s njima kak spada, izbjegavati napucavanje na daljinu preko otvorenog polja jer znaš da bi te AR mogao pojesti isto kao što nebi sa AR pucao po sniperu na daljinu. Prije sam i sa sacmama igrao i samo se treba držati infantry djela mape ,a  toga ima na svakoj mapi. :)

EDIT: mislim  da  ECM  gasi  i 3d  spotanje  protivniku ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 13:40 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Fila je spominjao da je m1911 sad dobar pa sam ga išao isprobati. Nevjerojatan pištolj! Malo je sporiji nego u BF3 (ili mi se čini) ali totalno rastura! Da ima koji metak više bio bi boleština...

Otkljucaj SW40..

Ako ti je u bf3 Rex bio dobar,ovaj mu je jako slican. 

Da magnum ima ovakvu brzinu pucanja kao SW,rasturao bi na najjace..

17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Friday kaže...

Otkljucaj SW40..

Ako ti je u bf3 Rex bio dobar,ovaj mu je jako slican. 

Da magnum ima ovakvu brzinu pucanja kao SW,rasturao bi na najjace..

U trojci sam igrao uglavnom sa rexom...

Nadam se da nije neki idiotski asajnment za otključavanje.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Ak se ne varam za leadership ti treba 10 x order accepted u partiji (nisam skroz sigurna).

Kaj se ostalog tiče, ako igraš na mapama gdje imaš cruise missile i gunship, a s druge strane ti je drugi commander, pazi kako ćeš bacat EMP UAV i Proxy (s njima jedino možeš uništit enemy missile i rušit gunship).

Scan UAV i EVAC order kad god stigneš (uav kad pushaju ili defendaju, evac kad im netko mučki dolazi s leđa). Promoteaj squadove i bacaj supply što češće.

I ovo kaj ti Cyberče kaže, zaboravi na ribbone na public serverima, tam te ne šljive pretjerano. :)

E hvala to mi je trebalo ,dobri savjeti. Mislim da si u pravu  treba 10 x  order accepted. Skužio da na publicu nitko ne šljivi "velikog vođu" . Trebali su to malo bolje posložiti i neki tutorial za comandanta napraviti ovak se moraš sam hrvati dok ne poloviš što treba raditi. Čini mi se kako god ne šljive na publicu ako je 2 comandant loš ili ga nema ekipa koja ga ima podebljava i to jako  šansu da izađe kao pobjednik.

13 godina
maxis kaže...

Čini mi se kako god ne šljive na publicu .

Mene je jednom jedan tražio order, dao sam mu zastavu i on je prihvatio.

U gornjoj rečenici su ključne riječi "jedan" i "jednom" :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

ja sam na bosanskom serveru dobio preostalih 7 ribbona za leadrship bez problema (ali sam se naje8ao za prva 3)...  i onda su me kickali jer su admini bili na drugoj strani ali bez commandera. pffff

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice