Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
berto kaže...
MARKOcVp kaže...
power_user kaže...

Ma neće biti baš 7850 za low, ona će gurati na high(sada OCana radi na ultra s pristojnim brojem frameova), a ne vjerujem da će igra biti toliko zahtjevnija, nego kao razlika BF:BC2 i BF3

Ovi ti tu svi igraju na low sa 144fps lock pri 640x480, njima je gtx680 za low postavke taman, tako su vise pro.

a cuj za lezanje sa snajperom i cekanje da se netko spawna u protivnickoj bazi ti je dosta i 15 fps-a

drz se ti svoje m16 i bice bolje

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
berto kaže...
MARKOcVp kaže...
power_user kaže...

Ma neće biti baš 7850 za low, ona će gurati na high(sada OCana radi na ultra s pristojnim brojem frameova), a ne vjerujem da će igra biti toliko zahtjevnija, nego kao razlika BF:BC2 i BF3

Ovi ti tu svi igraju na low sa 144fps lock pri 640x480, njima je gtx680 za low postavke taman, tako su vise pro.

a cuj za lezanje sa snajperom i cekanje da se netko spawna u protivnickoj bazi ti je dosta i 15 fps-a

a za takve ko ti mi je dovoljan i samo defib...  bzzzzz {#}{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 19:50 (berto).
14 godina
protjeran
berto kaže...

a za takve ko ti mi je dovoljan i samo defib{#}{#}

sa m16 {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 19:51 (MARKOcVp).
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Sve iznad 60 fpsa nema smisla,fluidno je kad igra ne pada ispod 50 fpsa. Razliku izmedu 60 i 75 nebudes vidio,jer oboje izgleda savrseno fluidno.

ne znam,na ovoj grafi nemogu zakljucati FPS da usporedim,ali kad fps skoci na onih par sekundi na 60-70 predobro je :D

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
kach kaže...

Sve iznad 60 fpsa nema smisla,fluidno je kad igra ne pada ispod 50 fpsa. Razliku izmedu 60 i 75 nebudes vidio,jer oboje izgleda savrseno fluidno.

Ovo ti ne drži vodu. Jesi li probao igrati na više od 60FPS? Da jesi, ne bi tako pisao.

Ja sam "digao" stari monitor na 72Hz i razlika je bila i više nego uočljiva. Sada sam na 120Hz i to je nemjerljiva razlika.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
MARKOcVp kaže...
berto kaže...
MARKOcVp kaže...
power_user kaže...

{#}

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
kach kaže...

Ovo ti ne drži vodu. Jesi li probao igrati na više od 60FPS? Da jesi, ne bi tako pisao.

Ja sam "digao" stari monitor na 72Hz i razlika je bila i više nego uočljiva. Sada sam na 120Hz i to je nemjerljiva razlika.

dobro kaže dama , meni je isto razlika sa 60 na 75 hz fakat osjetljiva ,a mogu onda mislit kako je sa 60 hz na 120 ili 144 hz (basta feget{#})

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni je jedino cudno kako svi ovi PRO gameri sa ultra osjetljivim okom misaju FPS i monitor refresh rate...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 9:29 (Abomb).
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
Abomb kaže...

Meni je jedino cudno kako svi ovi PRO gameri sa ultra osjetljivim okom misaju FPS i monitor refresh rate...

Ne znam na koga se referiraš ovdje, ali da si pratio BF3 temu znao bi da ekipa zna razliku između FPS igre i Hz monitora.

17 godina
Abomb kaže...

I da i ne.

Kada imaš monitor 60Hz, "ne vidiš" ništa iznad 60 FPS, pa ti ni ne treba lock veći nego tih 60FPS.

Kad monitoru digneš refresh rate, na 75 npr, automatski možeš i lock staviti na 75FPS, i koliko god se drugi bunili, dugogodišnji FPS igrači će "osjetiti" tu razliku, a i input lag bi se mogao malo smanjiti.

13 godina
TomoR kaže...

Kada imaš monitor 60Hz, "ne vidiš" ništa iznad 60 FPS, pa ti ni ne treba lock veći nego tih 60FPS.

Dok sam imao 60Hz monitor, lock igre mi je bio na 120 FPS i ipak je bila vidljiva razlika u gameplayu nego na lock 60 FPS. Džaba što je monitor refrešao sliku svaku 1/60 sec, išlo je sve glađe, i najbitnije, lag je puno manji.

17 godina
Soldier977 kaže...
TomoR kaže...

Dok sam imao 60Hz monitor, lock igre mi je bio na 120 FPS i ipak je bila vidljiva razlika u gameplayu nego na lock 60 FPS. Džaba što je monitor refrešao sliku svaku 1/60 sec, išlo je sve glađe, i najbitnije, lag je puno manji.

"ne vidiš" u navodnicima s razlogom.

I ja imam lock na 60, jer mi kanta gura igru od 40-90 FPS, tako da mi manje smeta fluktuacija od 40-60 nego veći skokovi.

13 godina
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...

"ne vidiš" u navodnicima s razlogom.

I ja imam lock na 60, jer mi kanta gura igru od 40-90 FPS, tako da mi manje smeta fluktuacija od 40-60 nego veći skokovi.

Naravno. Ni meni nije baš uvijek zalijepljeno na 120. Varira od 80ak do 120 kako kada. 

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

a dobro ljudi moji... ako vi tako kazete... meni je svejedno vi vidili moj metak kristalno cisto ili bluranog, i dalje ce te ga dobiti izmedju ociju...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 10:18 (Abomb).
Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

a dobro ljudi moji... ako vi tako kazete... meni je svejedno vi vidili moj metak kristalno cisto ili bluranog, i dalje ce te ga dobiti izmedju ociju...{#}

OMFG pa ne radi se tome {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Abomb kaže...

OK.

17 godina
Abomb kaže...

Praviš se toliko pametan ko da si već unaprijed kupio aimbot...

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Abomb kaže...

Praviš se toliko pametan ko da si već unaprijed kupio aimbot...

ne triba meni aimbot za pogodit u glavu nisan tolki noob... triba mi samo veliki kamion municije...ako vidite takvog u igri, ne dirajte ga, moje je{#}

15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Moje ultra osjetljivo oko skuzi razliku izmedu 50 fpsa i 60 fpsa,i probao sam doma igrat na starom monitoru od 75kz i razlika postoji ali je zanemariva.  120hz monitori bolji zbog tog jer nema screen tearinga,ali opet bolje mi je igrat na ips monitoru zbog toga jer su boje onak kak bi trebale bit zamisljene.

Poanta price je da razlika izmedu 50-60 fpsa se kuzi dok razlika izmedu 60-75 jako jako malo se kuzi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 11:24 (kach).
13 godina
Battlefield 4

ja iz stana na jarunu vidim šta je na akciji u avenue mallu. ne smeta mi ni to što nam stan gleda na sjever. al samo kad je vedro.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

ja iz stana na jarunu vidim šta je na akciji u avenue mallu. ne smeta mi ni to što nam stan gleda na sjever. al samo kad je vedro.

to  kad je mesh quality na very high jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

yup, al ako je sunce s te strane onda kita

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
ElektričnaOvca kaže...
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

yup, al ako je sunce s te strane onda kita

Da, sunce je overkill i op, probaj kupiti dlc u obliku Ray Ban naočala, možda uspiješ vidjeti onda :)

Dlc ti je malo skuplji tako da razmisli :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
Battlefield 4
Pišete gluposti i idete u offtopic.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

DICE potvrđuje da u Battlefield 4 neće biti CO-OP mode.

0 3 hvala 0
16 godina
Komunist Izet kaže...

DICE potvrđuje da u Battlefield 4 neće biti CO-OP mode.

Svaka čast al to su potvrdili već neko duže vrijeme, zapravo kolko je i taj članak star - 28/03/2013.

BF3 nick: mrxa [CROG]
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
berto kaže...
MARKOcVp kaže...
power_user kaže...

Maus je super igrac i nemoj njega pljuvati, on bi tebe pistoljem pobjedio. odi tamo gadaj svoje kolege sa snajperom kada se namjeste. 

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...

Maus je super igrac i nemoj njega pljuvati, on bi tebe pistoljem pobjedio. odi tamo gadaj svoje kolege sa snajperom kada se namjeste. 

sa m16 garant {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 18:30 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...

sa m16 garant {#}

daj molim te prestani sramotit ljudski rod...

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
AmDCluB kaže...

sa m16 garant {#}

Vidio sam na tvom zadnjem vide-u na kanalima kako spricas sa m416 kao da pucas sa LMG-om. stoga nemas pravo govoriti nekome za m16 jer neznas gadati ni sa m416 koja je laksa. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice