Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Pa za to je kriv vjerojatno veliki ping tog igrača.

Događa se to(meni rijeđe nego Baki{#}) al kad se dogodi onda je do velikog pinga,nešto skidaju il neki sličan problem s konekcijom.

Ne kasni uvijek hitbox,večinu vremena radi ok...očito se nešto dogodi s konekcijom.(od 64 ljudi bar jedan skida nešto sa strane,il njegova žena,djevojka,dečko,djeca)

Pa ja to stalno govorim na TS-u da je do nas. Al onda dodje Danny i njemu je igra pokvarena..broken, broken, igra je Broken! I onda ponese kukya, pirata i nema tu vise igre. Samo rejđanje! Dado_HR zna uletit i smirit situaciju, al generalno njima je igra Broken.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajme, pa ni avion ne pada od TV rakete... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4
ja sam bas nedavno uspik roknuti avion sa c4. mucku sam ga postavio.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Baka,Danny trola s tim broken sranjima,nit igra nit ga previše zanina igra.

U postu koji citiraš ja nisam rekao da je igra kriva nego konekcija ljudi..lol
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Pusti sad džidže-midže, govorimo o famoznom 'netcodu'. Lijepo piše čega se mora odreći, ako se zahtjeva bolja detekcija pogodaka. Da svi imaju infrastrukturu ko Finska ili Švedska, moglo bi se slati puno više podataka, te bi sve bilo ljepše i lakše. Problem u stvarnosti je što ima ljudi koji igraju preko '14k' veze i njihov broj nije zanemariv. Znam na redditu često naletiti na izrazito detaljna objašnjenja developera iz DICE-a koja se između ostalog odnose i na famozni 'netcode'. To što ljude ne zanimaju ograničenja realnosti, pa tako ni objašnjenja je druga stvar. Npr. ovdje je Tonči znao približavati tu problematiku, pa je izvrgnut ruglu u smislu: "STFU, odi si programirat skriptice buraz lol!"

Ma ova tema je prepuna {#} mase. Pomisliš da su si kupili bf4 samo da rejđaju, i što je najgore oni idalje peglaju i skupit ce tisuce sati na kraju.

Što se tiče netcodea, DICE je napravio veoma veoma odličan posao, teško ćeš naći druge devove koji mogu kvalitetnije napraviti za igru ove "veličine".

Što je najgore, to uopće nije bitno. Čemu toliko rage na Bug forumu? Nikad nisu čuli da zato postoje službeni forumi? Napravljeni baš za te probleme. Evo da vam skratim muke http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2955065670120703086/

Bilo bi dobro da modovi malo strože sankcioniraju spamere po ovoj temi, tako da se može pratiti sama tema.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 20:17 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
Pirat, ne kenjaj. Danny ne trola. On je moderator. Moderatori kažnjavaju trolove ;)
15 godina
psihoroba kaže...
danas ziva katastrofa od 30 spajanja svako je rusenje :/
dejan1471 kaže...
psihoroba kaže...

Nisi jedini, a od zadnjeg patcha FPS mi je pao do razine neigrivosti, svaka im čast

robimarko kaže...
Meni nakon jedne runde igre obavezno ide stalno rušenje,znači prva radi odlično.
I naravno nakon patcha
Ne znam momci....sinoć igrao i samo jedno rušenje igre i to mislim mojom krivnjom ali ok.
Bez disconnecta, dropova, fps problema ili stopped workinga.
Bojim se sad ureći, ali mislim da sam lagano postao tonči, igra mi radi kako spada {#}
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 20:31 (fila2208).
13 godina
Battlefield 4

Danas neću igrati igjicu fili u inat :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Danas neću igrati igjicu fili u inat :P

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

deca i meni igra igra.

dobio boost 200% na double xp free vikendu i nabio 30 lvla za 4-5 sati gameplaya.

špica.

nemoram ni igrat do drugog i još jedan vikend i došo sam do kraja.

prošo multiplayer.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Ne znam momci....sinoć igrao i samo jedno rušenje igre i to mislim mojom krivnjom ali ok.
Bojim se sad ureći, ali mislim da sam lagano postao tonči, igra mi radi kako spada {#}

Nemas ni problema u browseru prilikom spajanja?

Ono da ispise da se nemoze spojiti s EA, pa se spaja i prestane, pa crveno upozorenje..

Nego, meni je super kad ne igram, i super mi je kad igram.

Kak sam ja nezahtjevna osoba.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ono da ispise da se nemoze spojiti s EA, pa se spaja i prestane, pa crveno upozorenje..

Ja mislio da sam jedini. {#}

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ne, nisam vjerovao stari da mi je tako radilo. Jedan crash i to sam se glupirao sa alt tabom da složim logitceh g. software za miš.

Velim, kucam o stol ali bez greške, zasad.

15 godina
Battlefield 4

LOLOLOLO.

NEtko dobio po piksni.,{#}

Moj PC  
17 0 hvala 3
16 godina
Battlefield 4

Taj admin je{#}

Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

GG  {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:25 (Sale_ds).
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Ne, nisam vjerovao stari da mi je tako radilo. Jedan crash i to sam se glupirao sa alt tabom da složim logitceh g. software za miš.

Ajde, odlicno! {#}

Ja nemam u igri nikakvih problema, al mi tu i tamo browser izbaci nekakvu nebulozu.

P.S. Poznato mi je prckanje po LGS-u za vrijeme igranja i moguce nuspojave {#}

Ja na njemu imam mis, tipkovnicu i slusalice, pa si zamisli sto mi se sve dogadja kad nesto zmrdam {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:28 (CyberDemonVZ).
15 godina
fila2208 kaže...
psihoroba kaže...
dejan1471 kaže...
psihoroba kaže...

Nisi jedini, a od zadnjeg patcha FPS mi je pao do razine neigrivosti, svaka im čast

robimarko kaže...
Meni nakon jedne runde igre obavezno ide stalno rušenje,znači prva radi odlično.
I naravno nakon patcha

ma i meni je sinoc fino bilo al ovo danas nemoguce jednu odigrat :s

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ajde, odlicno! {#}

Ja nemam u igri nikakvih problema, al mi tu i tamo browser izbaci nekakvu nebulozu.

P.S. Poznato mi je prckanje po LGS-u za vrijeme igranja i moguce nuspojave {#}

Ja na njemu imam mis, tipkovnicu i slusalice, pa si zamisli sto mi se sve dogadja kad nesto zmrdam {#}

Ma čudne mi se stvari dešavaju.

bacim kabal van jer je odvratno loš i idem igrati, on onda počne gluprianje. Ne drži mi profil igre već mi tipka kojom inače mjenjam dpi, postane tipka za šaltanje profila.

Onda nemrem nać profil, pa stisnem medkti on čučne...ludim. Valjda baterija pri kraju pa se blesira.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Molim te nemoj pričat da si zadovoljan igrom jer će teorija o tvom povlačenju (ili uvlačenju) zbog Butcherove recenzije pasti u vodu (tako se barem priča po fejsu ;))

15 godina
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

Molim te nemoj pričat da si zadovoljan igrom jer će teorija o tvom povlačenju (ili uvlačenju) zbog Butcherove recenzije pasti u vodu (tako se barem priča po fejsu ;))

Ne pratim spike po faceu...ali drago mi je da sam nekome zanimljiv pa makar i u tom kontekstu.

13 godina
fila2208 kaže...

bacim kabal van jer je odvratno loš i idem igrati, on onda počne gluprianje. Ne drži mi profil igre već mi tipka kojom inače mjenjam dpi, postane tipka za šaltanje profila.

Onda nemrem nać profil, pa stisnem medkti on čučne...ludim. Valjda baterija pri kraju pa se blesira.

Mislim da je to bug u softveru. Ukljucujuci i probleme poslije dizanja iz Stand by-a.

Ja to rjesavam klikom na On board memory i opet na Automatic game detection. I sve se uvijek vrati kako je bilo.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
fila2208 kaže...

Bučer i danny samo unose kavgu u ovaj narod. Antraks i zenge su barem iskreni, ova dvojica su plaćenici-petokolonaši!

Freak Show Inc.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Mislim da je to bug u softveru. Ukljucujuci i probleme poslije dizanja iz Stand by-a.

Ja to rjesavam klikom na On board memory i opet na Automatic game detection. I sve se uvijek vrati kako je bilo.

Ja idem close pa opet dić program. Bug vrlo vjerovatno....ali pomalo iritantan.

13 godina
fila2208 kaže...

Ja idem close pa opet dić program. Bug vrlo vjerovatno....ali pomalo iritantan.

Probaj ovo moje pa javi rezultate.

INFO: Trenutno HR okupljaliste!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/f2d692ed-1444-4c0d-98c2-cfea0c73c0ad/WBKS-Gaming-01-MixMode-VoteMap-200-T-FastSpawnFly-Noob/

13 godina
Battlefield 4

Pokušavam se spojiti na server ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ipak je server s lag-om :(

Al nema veze {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo spotanje je prelagano napravljeno...opi7diš negdje na čistini i on će nešta označit...

Mislim super je to...i nemogu shvatit kak je to nekom problem radit..mislim možda i neće al to je samo jedan klik...dobro dođe i njemu i cijelom timu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
bushido002 kaže...

Ovo spotanje je prelagano napravljeno...opi7diš negdje na čistini i on će nešta označit...

Mislim super je to...i nemogu shvatit kak je to nekom problem radit..mislim možda i neće al to je samo jedan klik...dobro dođe i njemu i cijelom timu...

Prije par mjeseci ti ja počeo igrati Deus Ex HR i usred skrivanja ja nonstop pičim po Q i pitam se koji k.... ne označava ove panjeve {#}{#}

Jako zarazno jednom kad se naviknes :))))

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
pirat kaže...
Baka,Danny trola s tim broken sranjima,nit igra nit ga previše zanina igra.

U postu koji citiraš ja nisam rekao da je igra kriva nego konekcija ljudi..lol

hahaha, pa znam... lol. Vama je ovo najbolji Battlefield ikad.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice