Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.684.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Dvojica su ti dovoljna npr na zavodu da sjebu sva vozila od protivnika. 2 UCAV-a se teško prežive. A ako jedna strana ima vozila a druga ne - ode balans u qurac...

Hihi, okrutno :)

Jesi za, jedan dan?

Imamo u Gerijatriji nekoliko UCAV strucnjaka, pa da malo bombardujemo?

Ja sam za! Danas navecer UCAV-arimo... HOOAH

Hello...
14 godina
protjeran
carapa_junior kaže...

Evo nije u Gerijatriji, ali svaku vecer igra s nama, i prvo sto napravi kad udemo u server ispali ucav..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/croPath/stats/247475264/pc/

4000+  Igra li on s čim osim toga? 

Zar se nije pričalo da će ovaj zadnji patch poprilično smanjiti splash damage tog sr*nja

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Volume kaže...
Zar se nije pričalo da će ovaj zadnji patch poprilično smanjiti splash damage tog sr*nja

Sljedeći bi trebao.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
Volume kaže...

Sljedeći bi trebao.

Nadam se da neće iako mi se sad već čini da je trunčicu manji. Ali sad mi se opet čini da je nekako upravljiviji ili sam se samo bolje uvježbao.

Ali definitivno mislim da su debili ako diraju UCAV!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
NiramX kaže...
Volume kaže...

Sljedeći bi trebao.

Nadam se da neće iako mi se sad već čini da je trunčicu manji. Ali sad mi se opet čini da je nekako upravljiviji ili sam se samo bolje uvježbao.

Tako je!! Živio petak.

Nema većeg gušta (osim rpg-a u glavu) nego kad nekom snajperu koji čuči debelo u crnom u svom deploymentu (nekidan sam imao slučaj da je lik snajpao sa 20x optikom na rubu vlastitog deploymenta, ali prema vanjskom dijelu mape) spi.diš ucav u glavušu i još ako server ne ispisuje kako treba s čim si ga ubio i kako, gušt = max.

Do sad sam to radio na način da uzmem stealth jet pa mu ga lansiram na glavušu da dobije killed in action i uživao u chatu nakon toga, ali ucav je postao privlačniji.

Btw, tek 4-5 tjedana igram s njim, ne znam jel šta dirano do sad po njemu, ali splash kakav je sad je čisto ok, ipak se radi o airburst head-u na njemu, ucav bez airbursta je kudikamo slabiji i splash je doslovno <1m od udarca, tako da ne treba tu ništa mrdat, takav je kakav je, ništa pretjerano op niti prebitan, ionako je ucav ekipa pol vremena beskorisna u objective playu jer se mora spawnat dosta iza za upotrijebit ga (pričam prvenstveno o chainlinku gdje ga najčešće abjuzamo).

14 godina
TomoR kaže...
carapa_junior kaže...

Evo nije u Gerijatriji, ali svaku vecer igra s nama, i prvo sto napravi kad udemo u server ispali ucav..

Da, popio mi krv jučer... Nema ljepše nego kad se spawnaš u deployment i rokne te UCAV.

Da, KroPat je toliko jucer iznervirao Tomu da je cak i vajnao!?!

Bio si toliko izbezumljen da si prigovorio na moj Airburst!! :-o

I onda su nas Carapa brothers izrejpali :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

ionako je ucav ekipa pol vremena beskorisna u objective playu jer se mora spawnat dosta iza za upotrijebit ga (pričam prvenstveno o chainlinku gdje ga najčešće abjuzamo).

Ja ga ne volim koristiti na chainlinku baš zato jer si totalno izoliran. Eventualno ako ekipa vodi pa je već rejpić u pitanju ali inače ne. Najviše igram zavod i ne mogu zamisliti da igram bez UCAV-a...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...
Volume kaže...

Sljedeći bi trebao.

Ne da ga triba smanjiti, nego ga triba kompletno izbacit iz igre. Ukempaj se na drugi kraj mape i rokaj, j*beš takvu igru i znanje... 

Pogotovo na jednom chainlinku, jbt niti ne izađeš iz deploymenta, a to sranje ti već doleti u facu. Da ubije samo onog koga je pogodilo pa svaka čast, ali ta glupost pokosi sve u krugu od pet metara

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

ionako je ucav ekipa pol vremena beskorisna u objective playu jer se mora spawnat dosta iza za upotrijebit ga (pričam prvenstveno o chainlinku gdje ga najčešće abjuzamo).

Ja ga ne volim koristiti na chainlinku baš zato jer si totalno izoliran. Eventualno ako ekipa vodi pa je već rejpić u pitanju ali inače ne. Najviše igram zavod i ne mogu zamisliti da igram bez UCAV-a...

Pff, izoliran?

To ti je kad si solo brijač.

Naš squad na chainlinku ti obično izgleda - mrski, cropath, cyber, replay, ja. Nas tri ucav njubine se spawnamo flag-dva iza i porokamo ovoj dvojici njubova naprijed sve sa ucavima. Ako izginu mogu se na nas spawnat jer smo već pred flagom di je akcija, ili ako slučajno mi padnemo od nekog snajperčića, opet se možemo na njih spawnat u akciju ili iza pa nabit tog snajpera ucavom. Treća opcija je replay ako je u whine100% modu, onda je negdje sa snajpom u zaleđu prve linije i uvijek imaš mobile spawnpoint

11 godina
Volume kaže...

Jebo vindovse, pa ne rješava se svaki problem reinstalacijom istih... Pokrenuo sam tricu i četvorku i sve radi normalno, cte nikako

Viskog ping može biti problem samo tvoje mreže, igre nikako 

Za reint.win sam rekao zato sto sam kad me je to jebalo sve uradio(skinio igru ponovo,radio repair,origin ponovo inst,nema sta nisam) i nista nije pomoglo,a win sam mora ponovo svakako inst.i eto tad je proradilo.

A nije,kad provjeravam ping bude 12-15,samo je na bf4 serverim visok :/ 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Danas tako slabo seremo ovdje da će pirat dobit opomenu od uredništva...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Mislim da tebi treba dati Ricinusovo ulje, odmah bi išlo bolje!

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Kenjao sam noćas oko 4 nakon što sam popio bijelu kavu.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

Intolerancija na mlijeko?

Ta nisam ti đaba spominjao Lagano Jutro.

Twitter: @191x7
17 godina
Friday kaže...

Nemoj piti bijelu kavu po noći!

16 godina
carapa_junior kaže...

On opce nije muskarac. On je lezibejka

14 godina
protjeran
Friday kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

Jesi istovarija čvrsti ucav il je bilo u ritko? 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 13:45 (Volume).
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Intolerancija na mlijeko?

Ta nisam ti đaba spominjao Lagano Jutro.

Intolerancija na količinu hrane koju sam pojeo dan prije!

Volume kaže...

Jesi istovarija čvrsti ucav il je bilo u ritko? 

Ako nema krvi na WC papiru - ne broji se da si kenjao!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ti sto s ucavima okolo letaju ... sve to treba smajserom

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Zato imamo cybera...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Zato imamo cybera...

Ne, on još bude u teamu s ovim UDAVčićima i ako slučajno preživiš te dokrajči airburstom. 

17 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Zato imamo cybera...

Ne, on još bude u teamu s ovim UDAVčićima i ako slučajno preživiš te dokrajči airburstom. 

It's all about teamplay

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni je taj airburst totalno nezanimljiv. U BF3 sam koristio M320 relativno često. Ali to je bilo za čišćenje snajpera, ili eventualno za neki optimistični napad na oklop (znali su nastradati). Ali recimo nisam ga uoće koristio na metrou, kanalima itd...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja se uopce nebi primil UCAV-a da nema Bastarde i CroPath-a... Oni su me inspirirali svojim kill-ovima, pa onda rage u chatu... I saw the light

Hello...

3 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Zato imamo cybera...

A ako slučajno nekim čudom preživiš i to onda smo tu mali smradac i ja sa c4/rpg/sraw combom

Btw. meni i dalje najveći užitak daje kad nekog raznesem sa c4 kroz rušivi zid.......ima nešto u tome kad netko misli da je siguran jer je u kući i orkužen zidovima a ja lijepo lagano, onako totalno židovski, zalijepim malo govance i onda ga nonšalantno okinem.  Meni je super sa moje strane iako nisam siguran kako je onome koji se našao sa druge strane zida

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Ja se uopce nebi primil UCAV-a da nema Bastarde i CroPath-a... Oni su me inspirirali svojim kill-ovima, pa onda rage u chatu... I saw the light

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nosite se svi u tri nečega. Nekidan sam se prehladio, danas me uhvatilo pa se osjećam ko da je marijanović sjeo na mene. Sve me boli a vi me nasmijavate mamlazi jedni

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 15:21 (peroko).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
peroko kaže...

Nosite se svi u tri nečega. Nekidan sam se prehladio, danas me uhvatilo pa se osjećam ko da je marijanović sjeo na mene. Sve me boli a vi me nasmijavate mamlazi jedni

A pazi kak su frajera donijeli sa ogradom u operacijsku salu. Da ga je probo slon sa kljovom vjerojatno bi i slon bio u sali...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
peroko kaže...

A pazi kak su frajera donijeli sa ogradom u operacijsku salu. Da ga je probo slon sa kljovom vjerojatno bi i slon bio u sali...

Pa dobro je i proša, zamisli da mu se zabilo drito u prkno... Moga bi slobodno zaboravit na ugodno kenjanje nakon bile kave

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Pa dobro je i proša, zamisli da mu se zabilo drito u prkno... Moga bi slobodno zaboravit na ugodno kenjanje nakon bile kave

Ti hoćeš reći da se gej populacija ne može normalno kretati nakon bile kave?

EDIT:

Ja umjesto kenjanje pročitao kretanje

Jebem ti ustajanje u 3 ujutro!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 15:40 (Friday).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice