Ja se ispričavam na kratko. Idem samo staviti kapi u oči pa se vraćam...
Jel momak, imaš li ti recept zati lijek,a?
Ovo ide samo za posebne slučajeve
Ja se ispričavam na kratko. Idem samo staviti kapi u oči pa se vraćam...
Jel momak, imaš li ti recept zati lijek,a?
sinovi ,hc je za pice bio i ostao.
kamperfest d.o.o
Ti isto nemaš pojma. Sad će uvaženi kolega tebi objasniti...
sinovi ,hc je za pice bio i ostao.
kamperfest d.o.o
Ma sve je to lijepo, ali da budeš upečatljiv moraš to u ljepšu formu upakirat. Ovako te nitko ne shvaća ozbiljno.
S obzirom da ponekad imam konjunktivitis (jednom sam čak dobivao injekcije u oba oka - detalji na zahtjev) Maxitrol je meni dušu dao, no ja se nadam, da to kod tebe trenutno nije slučaj.
S obzirom da ponekad imam konjunktivitis (jednom sam čak dobivao injekcije u oba oka - detalji na zahtjev) Maxitrol je meni dušu dao, no ja se nadam, da to kod tebe trenutno nije slučaj.
Injekcije u oba oka??? Pa to mora boliti kao... kao... kao HC 64p rush server čovječe!!!
Injekcije u oba oka??? Pa to mora boliti kao... kao... kao HC 64p rush server čovječe!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Da i ne.
Prvo ti daju injekciju blizu oka da ti utrne isto. Onda ti nadignu leću i pored nje ti uđu u oko s drugom injekcijom koja ima "lijek" u sebi. Ne bih to više htio proživljavati. BTW, bila je upala rožnice na oba oka.
Prvo ti daju injekciju blizu oka da ti utrne isto. Onda ti nadignu leću i pored nje ti uđu u oko s drugom injekcijom koja ima "lijek" u sebi. Ne bih to više htio proživljavati. BTW, bila je upala rožnice na oba oka.
S ovim s mi ručak zgadio, a žena napekla pohanog koje inače obožavam ;(
HC 64p Rush je samo za one koji znaju znanje.
Da i ne.
Znači - usporedio bi tu neugodu sa igranjem HC 64p rush-a?
Imaš li možda za kraj emisije nekakvu poruku za kolegu koji propagira taj server?
Da i ne.
Znači - usporedio bi tu neugodu sa igranjem HC 64p rush-a?
Imaš li možda za kraj emisije nekakvu poruku za kolegu koji propagira taj server?
Imam ja:
S ovim s mi ručak zgadio, a žena napekla pohanog koje inače obožavam ;(
Oprosti, Špelac je kriv, navukao me.
I dalje mu želim sreću sa punjenjem servera!
@ivan 1991 ne trudi se bilo sto objasniti,ovdje je 5-6 njih privatiziralo temu i od nje napravili chat room.
tko god dodje i ne misli slicno prodje kao ti a jedva i cekaju da netko novi dodje i onda mogu napraviti grupnjak.
Uz sve to jos i prodaju vulgarnost ko da je XXX stranica i samo me zanima bi li svojem djetetu od 14-15 godina dopustili
posjet ovoj temi.
Možemo sada o Rushu vako/nako, al to jednostavno sa BF4 arsenalom i na BF4 mapama ne radi kako treba.
U biti, upitno je da li su o kako su oni uopće o tome razmišljali kako to treba raditi.
U BF3 je bio kolko tolko igriv zahvaljujući Teheranu, Damavandu, Khargu i Kanalima. Ostalo je bilo drek sastavljen do 64pl i blesavog rejpajućeg oružja (attack heli, jetovi..)
Odličan rush postoji samo u BC2.
Ovi jesu malo na dobrom tragu sa time što banaju oružja i gadgete, al HC i 64pl Rush mod je ......blago rečeno užas!
plus: maknut commander, popravljeni mcomovi, povećan ttk
loše: 64pl+suav+ucav+flir+nightvision+autospot gadget+mape i dalje nisu za rush
IMHO!
@ivan 1991 ne trudi se bilo sto objasniti,ovdje je 5-6 njih privatiziralo temu i od nje napravili chat room.
tko god dodje i ne misli slicno prodje kao ti a jedva i cekaju da netko novi dodje i onda mogu napraviti grupnjak.
Uz sve to jos i prodaju vulgarnost ko da je XXX stranica i samo me zanima bi li svojem djetetu od 14-15 godina dopustili
posjet ovoj temi.
Skužio sam to. Ne vrijedi raspravljat sa.....
Hvala i pozdrav
posjet ovoj temi.
Ti si se izjasnio kao HC igrač pa te malo boli što se ostali ne slažu sa tvojim pogledom na situaciju. A što se tiče obzirnosti prema djeci, vjerojatno si zaboravio da si pretilu djecu nazivao debelom.
Reko bi se - rugala se sova sjenici. S tim da je ovo naše zajebancija, a ovo tvoje je bolesno...
Realno što je tvoji 90 service starova naspram mojih 290???? Tako da o Rush mi nebi trebo pričat nitko od Vas ovdje. Ipak sam po Bf4stast u Top 1% u Rushu
Realno što je tvoji 90 service starova naspram mojih 290???? Tako da o Rush mi nebi trebo pričat nitko od Vas ovdje. Ipak sam po Bf4stast u Top 1% u Rushu
Momak, obraćaš se jednom od najkompletnijih igrača BF-a uopće. Adekvatan je dati kritiku bilo kome bilo kad. Dok on laje - maši repom...
Momak, obraćaš se jednom od najkompletnijih igrača BF-a uopće. Adekvatan je dati kritiku bilo kome bilo kad. Dok on laje - maši repom...
hahahahhahahahhahahhhhahahhahahhahahhhahhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaahhhahhaha.
Nista mene ne boli, smeta me jedino vas "docek" novopridoslih (valjda zato i nitko ne dolaza). Igram sto mi odgovara i nemam nista protiv nikoga.
A sto se tice ovog drugog, doktore hvala na dijagnozi ali vulgarnost ostaje vulgarnost pa ma kako je ti klasificirao.
I što onda ako si u prvih 1% koji igraju taj mod kad upravo taj dotični mod jednostavno ne funkcionira sa ovom igrom, većina rush mapa je samo sklepana čist da se ima nešto zvati rush. Ne bi ti imao takva pravila na serveru kakva imaš da je suprotna situacija
Btw, kaj nismo već tamo 2011. zaključili da je HC za pice a pravi hektori drmaju obični large CQ?
I igrao sam ja jednom prilikom na serveru di imaš točno dozvoljeni broj killova sa c4...mislim da je bio 4, ako oćeš više...nadoplati , naravno ja sam napravio i onaj 5. kill pa.......
Nista mene ne boli, smeta me jedino vas "docek" novopridoslih (valjda zato i nitko ne dolaza). Igram sto mi odgovara i nemam nista protiv nikoga.
A sto se tice ovog drugog, doktore hvala na dijagnozi ali vulgarnost ostaje vulgarnost pa ma kako je ti klasificirao.
Svi su dobrodošli!
Ja kad pretjeram - popušim karton i postovi mi se obrišu kao i svima drugima. Ali kad netko ne primi kritiku baš najbolje - onda imamo problem. Pa se dečki raspišu i tak...
Cuj ovaj je u oko dobio maxiTroll. :)
Mislim da ste malo pretjerali i da je vrijeme da pirat podjeli par kartona, pogotovo Špelcu koji je sve započeo. :D
Gle, bio HC ili normal sve preko 32 igrača u rushu je previše, osim ako igraš bar sa svojih 8 klan igrača na TS-u/Mumble-u/Skype-u. Ali onda drugi team uglavnom nema šanse.
Evo, idem ti se pokloniti ako ćeš mi ljubit noge (jer sam u BF3 koji sa ovim account-om nisam igrao praktički od kako je izašao BF4), 9-i u svijetu po ranking score-u (http://bf3stats.com/leaderboard/pc_rankscore#start_0_MadTom_HRštogod to značilo); a u BF4 Rush igram usput:
A kvragu, i u BF4 rush-u sam u 1%, jesam li dostojan s tobom razgovarati sad http://bf4stats.com/pc/MadTom_HR
Zašto se uopće raspravljam, poželim mu sreću s punjenjem servera i kenja po meni...
Gle, bio HC ili normal sve preko 32 igrača u rushu je previše, osim ako igraš bar sa svojih 8 klan igrača na TS-u/Mumble-u/Skype-u. Ali onda drugi team uglavnom nema šanse.
Evo, idem ti se pokloniti ako ćeš mi ljubit noge (jer sam u BF3 koji sa ovim account-om nisam igrao praktički od kako je izašao BF4), 9-i u svijetu po ranking score-u (http://bf3stats.com/leaderboard/pc_rankscore#start_0_MadTom_HRštogod to značilo); a u BF4 Rush igram usput:
A kvragu, i u BF4 rush-u sam u 1%, jesam li dostojan s tobom razgovarati sad http://bf4stats.com/pc/MadTom_HR
Zašto se uopće raspravljam, poželim mu sreću s punjenjem servera i kenja po meni...
pa nisi ni u top 1000????? Di sam ja od tebe nekih 2850+ mjesta ispred
Džabe vam te zvjezdice kad vas ja sve pojedem 1 na 1 i to jedući sendvič pritom.
Mladi gospodine od 23 godine, mogao bih ti biti tata, što je također nebitno, samo sam ti htio pokazati da biti u 1% rush u BF4 je smijurija.
S druge strane ako igraš samo rush, naravno da ćeš biti ispred mene u rush leaderboardu koji govori samo o tome koliko igraš taj određeni mod, a hvališ se da igraš samo to, štoviše zakupili ste i server za taj mod.
Igraj šta hoćeš, i misli si šta hoćeš, jer uopće ne uvažavaš mišljenja drugih.
/Kraj rasprave u vezi toga, bar što se mene tiče
Džabe vam te zvjezdice kad vas ja sve pojedem 1 na 1 i to jedući sendvič pritom.
Ne ne, Ivan te na HC-u pojede na rushu, još nisi shvatio.
Kaj nisi ti onaj kojeg je Špelac ubio sa puškom dok je letio u zrakomlatu
Dovoljno govori o ovoj tvojoj tvrdnji
Mladi gospodine od 23 godine, mogao bih ti biti tata, što je također nebitno, samo sam ti htio pokazati da biti u 1% rush u BF4 je smijurija.
S druge strane ako igraš samo rush, naravno da ćeš biti ispred mene u rush leaderboardu koji govori samo o tome koliko igraš taj određeni mod, a hvališ se da igraš samo to, štoviše zakupili ste i server za taj mod.
Igraj šta hoćeš, i misli si šta hoćeš, jer uopće ne uvažavaš mišljenja drugih.
/Kraj rasprave u vezi toga, bar što se mene tiče
Ne ne, Ivan te na HC-u pojede na rushu, još nisi shvatio.
Pa Vas par je prvo počelo sa trolanjem ismijavanjem i ostalim glupostima. Ja uvažam svačije mišljenje, ja nikom nisam reko da je pica il nešto treće ako igra normal mode. Jednostavno sam došao ovdje na forum predstavit server nadajući se da ću pokupit nekog igrača. Kak mi se čini i da jednog pokupim u Hrvatskoj bio bi uspjeh. Nikog ne vrijeđam niti izazivam.
Naravno ovo u vezi bf4stast je zezancija i nema smisla uspoređivat Rush i cq. kao da uspoređuješ Nogomet i futsal.
Također ništa nisam ni jednom reko u vezi cq, ja taj mod ne igram iz razloga što nemam ekipu koja bi htjela igrati taj mod, a sam ga neću igrat jer nema smisla.
Minioni su ti digli pobunu ili te ignoriraju?
Ma ko bi lud igrao s njime!?
Neki dan vidim da solira pa se pridruzih da mu popravljam helic dok rejpa njubeke. Helic nonstop pod lockom, a brener mi se istopio od svajsanja.
Drugu partiju ide pjeske i u roku od 5 minuta ispizd1o pola protivnickog tima, kad god bi se spawnao na njega garantirano umires u roku od par sekundi.
Nonstop ga je ganjala hrpa rasbjesnjelih njubeka, a ja budala bi naje8ao zbog toga.
To je sve Spelac kriv, jer vec mjesecima nece da mi prihvati friend request!
Čestitke kolegi Jopisu na pridošlici.