Ja sam prije koji dan malo nešto prebacivao između DX i Mantle. Mantle je fluidniji, ali DX na istim postavkama ima znatno raskošniji prikaz. Isprobavao sam snimanje sa MSI afterburnerom i zbog toga se BF srušio. Vratio sam na mantle ali vidim da je zapravo posrijedi bulšit - performanse su veće jer su okljaštrili modele i teksture.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi mobitele imat spremne sa USB kablom!
Ja ponekad pomislim da bi mi upload bio bolji smobitelom nego s Bnetom.
Sinoc nakon gasenja-paljenja rutera sam mogao igrati.
Nego...
Jeste li igrali malo duže na serveru? kakvi su dojmovi?
Ja sam odigrao samo one dvi partije nakon utakmice kad si i ti doša i nemam prigovora. Danas ćemo malo bolje to testirati
Pitam jer sam instalirao dirvere najnovije za nvidiu i reče onaj battlenonsense da uzrokuju lag na BFu. Nekako sam imao taj osjećaj pa zato pitam da vidim jel do servera ili do mene.
a jbt toliko puta sinoć nisam uspio counterknife uraditi jer sam stalno pritiskao E umjesto F tipku (navikao na COD gdje je E )
Šta ono sinoć bi na serveru? Kada sam te čakijao meni je završila skroz animacija, izvlačim nož sa pločicama i bacam te i onda odjednom vidim Dama me headšotao???? WTF. Vidim da je i tebi to sinoć bilo smiješno pa me zanima kako je to izgledali sa tvoje strane. Žao mi je bilo što nisam imao Raptr upaljen da to snimim..
Ama veze nemam. Znam samo da sam napokon bio skontao da mi je knifeanje na F i pucao sam ga za counterknife te vidim da me ti kolješ. te nekim čudom sam ja tebe (a mene je Volume ubio snajperom) Vjerojatno smo obojica krenuli knifeat licem okrenuti jedno drugom i u vrlo malom vremenskom razmaku i igra je radi delaya odradila obojici animaciju,. ali možda sam ja milisec prije to pritisnuo
Ama veze nemam. Znam samo da sam napokon bio skontao da mi je knifeanje na F i pucao sam ga za counterknife te vidim da me ti kolješ. te nekim čudom sam ja tebe (a mene je Volume ubio snajperom) Vjerojatno smo obojica krenuli knifeat licem okrenuti jedno drugom i u vrlo malom vremenskom razmaku i igra je radi delaya odradila obojici animaciju,. ali možda sam ja milisec prije to pritisnuo
To je bug u autospot skripti. Radi se na otklanjanju...
To je bug u autospot skripti. Radi se na otklanjanju...
Baš radim reviziju ugovora sa autospot firmama koje mi rade te stvari. Ovo je nedopustivo da se tako bugovi javljaju... ah ti programeri...
ah ti programeri...
Slabo danas bulšita ima u temi
Ovi iz gerijatrije posustali!
Trebamo očajnički novi sadržaj.
Pa eno kum je probao sa fun facts pa ste se snebivali... Iako, sutra nam dolazi novi DLC a nitko nije uzbuđen. Koji qurac? Ti si kriv sa svojim glupim cod pričama
Pa eno kum je probao sa fun facts pa ste se snebivali... Iako, sutra nam dolazi novi DLC a nitko nije uzbuđen. Koji qurac? Ti si kriv sa svojim glupim cod pričama
Ali sinoć sam igrao 15ak minuta battlefiled
.
.
.
.
.
.
.
edit: evo jedan
da dokažem
Stari se, refleksi sve sporiji, oči staklenaste, arteroskleroza, motorika pada srazmjerno Fibonacciju..... jbg ne ide to tako lako
Da sam probao - probao sam, ali ja ne mogu ako vi ne zelite. A krasno je bilo, svi smo od toga profitirali, al ne!
Da sam probao - probao sam, ali ja ne mogu ako vi ne zelite. A krasno je bilo, svi smo od toga profitirali, al ne!
Teško je vući nešto kada masa ne želi. Fali ti malo
da to digneš na viši nivo.
SVE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Pumpa ne radi preko 23 cm, iskustvo iz prve ruke.
Ništa onda za mene od pumpe. :)
Lijeve ili desne?
Ako vam je usput, dođite na server, možda ga uspijemo napuniti.
U mene je 22.5 cm ali bez sesira ... sesir ima jos skoro 4cm ... sto mi je ciniti?
Pa, svaki je custom made!! Meni su bez problema isporučili 26 + nešto sitno…
Pa, svaki je custom made!! Meni su bez problema isporučili 6 + nešto sitno…
Ajde decki ne laprdajte jer ce doci Pirat pa cete vadit fotice
Bit ce
Da,dlc i patch.

Pa, svaki je custom made!! Meni su bez problema isporučili 36 + nešto sitno…
Bit ce
Nauči se više citirati!!!
Dobit ćeš karton ni kriv ni dužan...
Battlefield 4 Final Stand Gameplay Reveal
Ko da ju nismo tjednima igrali i viđali do sad
Pa, svaki je custom made!! Meni su bez problema isporučili 36 + nešto sitno…
Bit ce
Nauči se više citirati!!!
Dobit ćeš karton ni kriv ni dužan...
Da ali on se mjeri metrom a ne TOPLOMJEROM .
postoji jedna metoda za instant 2-3 cm. Zove se japanska metoda. nesmijem tu napisati kak ide. hehe