Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...
Friday kaže...

Jel vi na TS-u pričate kao kod kuće, ili? Baš bih došao jedan dan da čujem kako s jedne strane pričaju Volume i Mudo, a s druge strane Ivanec i Cyber. Mislim da bi iskustvo bilo neopisivo!

Ovisi koliko ti je debeli šlajbok.

Za sad nije baš nešto, ali tata ide u irsku pa će biti {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

BTW, Cyber ti uglavnom šapće na TS-u, kad i ako se i spoji.

Ostali se trude govoriti književno.

Uglavnom se svodi na spominjanje Perinih spolnih sklonosti, čudni su ti G-ovci {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Ja svojim dečkima dozvoljavam govoriti u dijalektu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

BTW, Cyber ti uglavnom šapće na TS-u, kad i ako se i spoji.

Uglavnom se svodi na spominjanje Perinih spolnih sklonosti, čudni su ti G-ovci {#}

Ma čudno mi je to da se zagorci/međimurci/podravci toliko trude sa "ostalima" pričati književno. Prije nekog vremena sam zvao jednu frendicu da ju pitam nešto za malecku (doktorica je). Kad mi se javila i počela pričati - njena ekipa okolo je umirala od smijeha jer se ona trudila pričati sa mnom normalno. Doduše, da je pričala "po svome" vjerojatno ju ne bih ništa shvatio...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Kak se ono kod nas veli: mi zagorci i međimurci, navek smo si bili dobri z vami Hrvatima. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ja svojim dečkima dozvoljavam govoriti u dijalektu.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

A ko ti brani Špelac, slobodno svrati. Ivanec se boji žene pa baš i nesmi na ts, ali ostali su tu. Čini mi se da bi se ti moga dobro s Tittyem složit, nema ga ode u temi al taj čovik je duša Gerijatrije. Također nije nikad dosadno kad Replay i ja počnemo vajnati i spominjati užu i širu familiju protivnicima... 

I ispričavam se na nedostatku mojih pametnih postova danas, lip je dan pa opet ima posla priko glave. Taman uvatija 10 min slobodno za kavu popit pa kažem da se bar javim ako ništa {#}

Cyber tebi ću polupati hvala na postove na koje nisam kad dođem doma, nemam sad vrimena. Pusa

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Ae. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Jel vi na TS-u pričate kao kod kuće, ili? Baš bih došao jedan dan da čujem kako s jedne strane pričaju Volume i Mudo, a s druge strane Ivanec i Cyber. Mislim da bi iskustvo bilo neopisivo!

Mi uglavnom ne pričamo, jer od whineanja ovog kaštelansko-šibenskog dueta baš i ne dolazimo do riječi{#}{#}

15 godina
neaktivan
Volume kaže...

A ko ti brani Špelac, slobodno svrati. Ivanec se boji žene pa baš i nesmi na ts, ali ostali su tu. Čini mi se da bi se ti moga dobro s Tittyem složit, nema ga ode u temi al taj čovik je duša Gerijatrije. Također nije nikad dosadno kad Replay i ja počnemo vajnati i spominjati užu i širu familiju protivnicima... 

I ispričavam se na nedostatku mojih pametnih postova danas, lip je dan pa opet ima posla priko glave. Taman uvatija 10 min slobodno za kavu popit pa kažem da se bar javim ako ništa {#}

Cyber tebi ću polupati hvala na postove na koje nisam kad dođem doma, nemam sad vrimena. Pusa

I još kad se MadTom i Nex uključe, prava filharmonija vajnera{#}

pero_HR
13 godina
Battlefield 4

Gledam jučer lika na youtubeu kako igraju 5 na 5 obliteration.

Nema kod njih:

- ubio me smrad, majku mu j...

- đubre, vidi ga, samo sa ACE23 zna igrat

- koji lik, zamisli, lego mi je u kut i čeka

- NEEEEEE SRAW-om me đubre ubilo - njubina prokleta

- vidi ih kako se dižu, nabijem ih na defibrliator

- trejdo sam se, j..o sam DICE-u mater i njihovoj igri

- laaaaag, pa ne mogu ovako igrat

Mi kad smo igrali warove, prvo se dobro posvađamo, pa tek onda možemo u miru igrat... a ni tada jer obično netko ima neki od problema gore navedenih :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...
Volume kaže...

I još kad se MadTom i Nex uključe, prava filharmonija vajnera{#}

A šta ćeš, vi svi za Mudom, a mi na drugu zastavu, pa vapimo za pomoći {#}

ivanec kaže...

Kak se ono kod nas veli: mi zagorci i međimurci, navek smo si bili dobri z vami Hrvatima. 

"Suza za zagorske brege" jedna od najboljih pjesama ikad!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 13:32 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde svaki put na Lockerima otkrije novu zastavu još par mjeseci pa če dogurat od E{#}

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 13:32 (peroko).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
peroko kaže...

Ajde svaki put na Lockerima otkrije novu zastavu još par mjeseci pa če dogurat od E{#}

Pero, za sad sam došao do C.

Oko Božića sam na E. {#}

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

"Suza za zagorske brege" jedna od najboljih pjesama ikad!

{#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
peroko kaže...

Pero, za sad sam došao do C.

Oko Božića sam na E. {#}

Ma lazes! Budemo mi i na E kad smo Rusi {#}

13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Sorry ja cuo i drugacije.

Ne bih se bas slozio s tim. Povukli ste mi dosta od svaba.

Malo i onoga da ne volite nikoga pa ni sami sebe a kamoli prvog susjeda. {#}

Sorry na offtopicu.

Pitanje za "G"ovce: Igramo jucer sa ovim iz DD (katastrofa) a ja sam na TSu s itabak koji je CRO.

Gdje ste svi ostali bili?

@ veliki vodja - i ti si htio doci na TS pa vjerovatno nisi mogao.

16 godina
CroPower76 kaže...
ivanec kaže...

Sorry ja cuo i drugacije.

Ne bih se bas slozio s tim. Povukli ste mi dosta od svaba.

Malo i onoga da ne volite nikoga pa ni sami sebe a kamoli prvog susjeda. {#}

Sorry na offtopicu.

Pitanje za "G"ovce: Igramo jucer sa ovim iz DD (katastrofa) a ja sam na TSu s itabak koji je CRO.

Trošili smo žene. {#}

14 godina
protjeran
CroPower76 kaže...

Ko je itabak uopće? Vidim da nam se u zadnje vrime spajaju likovi koji uđu na ts pa sami cilu večer stoje u nekoj sobi {#}

Ja sam došao online oko 10 ipo i samo smo Replay i ja bili na tsu. Kasnije su došli i ostali pa smo išli na hwb

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 14:38 (Volume).
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
CroPower76 kaže...

Ko je itabak uopće? Vidim da nam se u zadnje vrime spajaju likovi koji uđu na ts pa sami cilu večer stoje u nekoj sobi {#}

Ja sam došao online oko 10 ipo i samo smo Replay i ja bili na tsu. Kasnije su došli i ostali pa smo išli na hwb

Neki poznanik od carapanca seniora.

Vi dosli ja otisao kao sto normalni ljudi i rade u to vrijeme {#}{#}

Volume i tebe bi trebao nekako uhvatiti na TSu.

Mudonja sta je sada zena vaznija od BF?{#}

13 godina
Battlefield 4

Uf, svega je bilo danas.. neda mi se svakom odgovarati, al niste ni nis pametno rekli pa se ni ne brinem.

Volume, nemoj pretjerati sa Hvala, mozda se pokvari. Itabak i jos 2-3 su se javili da bi usli u Gerijatriju, pa se pridrzavaju naredbe da moraju na TS. Ako nece razgovarat, nece ni uci. Itabak je 2 dana s nama igrao i TS-ao, ono kad te nije bilo.

Tom, sad normalno pricam, promjenio sam lokaciju.

Power, jucer je zena uspavljivala malog u dnevnoj sobi, pa nisam ni palio TS. Ostalih nije ni bilo online, prekasno smo se dogovorili da idemo na DD.

Na kraju je igrao cijeli klan protiv nas trojice. I kad smo ih napokon dobili jednu rundu, onda su se njima prikljucili CHC-ovci i izrejpali nas prije spavanja.

Sutra sam sa drustvom u ZG. 5 bude nas. Dolazi ih jos nekoliko s foruma i igre.

Nadam se da ce doci i Veki i Nex.

Ja cu po defaultu nositi BF3 majicu s kapuljacom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
ivanec kaže...

Nema veze, moram te malo. Eto bas sam Šešelju poslal preporuceno pismo.  Zamolio spodobu, da obrati pozornost na one njihove karte. On mi je zadnja nada za vizu. 

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Uf, svega je bilo danas.. neda mi se svakom odgovarati, al niste ni nis pametno rekli pa se ni ne brinem.

Volume, nemoj pretjerati sa Hvala, mozda se pokvari. Itabak i jos 2-3 su se javili da bi usli u Gerijatriju, pa se pridrzavaju naredbe da moraju na TS. Ako nece razgovarat, nece ni uci. Itabak je 2 dana s nama igrao i TS-ao, ono kad te nije bilo.

Power, jucer je zena uspavljivala malog u dnevnoj sobi, pa nisam ni palio TS. Ostalih nije ni bilo online, prekasno smo se dogovorili da idemo na DD.

Na kraju je igrao cijeli klan protiv nas trojice. I kad smo ih napokon dobili jednu rundu, onda su se njima prikljucili CHC-ovci i izrejpali nas prije spavanja.

Meni su došla drva pa možda ne dojdem{#}

pero_HR
17 godina
odjavljen
peroko kaže...

Jesu te vidjela?

Freak Show Inc.
13 godina
peroko kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Wood?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo da rezimiramo ... 4 TU i 0 Hvala sam dobio za fun facts. Za ubuduce si trazite Dzelu Hadziselimovica jer ja od fun factsa kao takvih odustajem!

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
peroko kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Wood?

da

pero_HR
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Power, jucer je zena uspavljivala malog u dnevnoj sobi, pa nisam ni palio TS. 

Ja sam zbunjen, je'l sad pričaš na TS-u ili ne???? 

{#}

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Samo da rezimiramo ... 4 TU i 0 Hvala sam dobio za fun facts. Za ubuduce si trazite Dzelu Hadziselimovica jer ja od fun factsa kao takvih odustajem!

Počela je predizborna kampanja...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Za sad nije baš nešto, ali tata ide u irsku pa će biti {#}

Kaj ne znaš naći neku normalniju zemlju!

Jedino si mogu objasniti da je Guinness pravi razlog!

Programere, ak išta valjaju primaju svugdje, u Irsku ide svaki koji zna uprit dva tri butona na tipkari! {#}

CyberDemonVZ kaže...

Jel znaš termin kada dolaziš?

Moram neke kauče izaciti pa ubaciti, pa dječji roćkas odraditi i još stići na velesajam {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice