Alien Vs Predator 2010

poruka: 24
|
čitano: 3.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Alien Vs Predator 2010

Imam problema s ovom igrom. Kada ju pokrenem i dodjem na new game . predator missions difficulty level i to sve i onda krenem igru i pocne onaj prvi filmic kako pronalaze neka vrata itd i poslje toga je loading i kad bi trebala pocet misija samo m ise igra izgasi. Znate li mozda zasto je to tako ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Alien Vs Predator 2010
harrycallahan kaže...

Imam problema s ovom igrom. Kada ju pokrenem i dodjem na new game . predator missions difficulty level i to sve i onda krenem igru i pocne onaj prvi filmic kako pronalaze neka vrata itd i poslje toga je loading i kad bi trebala pocet misija samo m ise igra izgasi. Znate li mozda zasto je to tako ??

jel igra orginal?

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
12 godina
neaktivan
Alien Vs Predator 2010

Recite mi i molim vas , preklinjem vas na koljenima kak se instalira ova igra....tj. objasnite mi korak po korak kak se instalira ova igra i da li ju je moguće instalirati bez steam-a ....... MOLIM VAS BRZI ODGOVOR....

micija

0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Alien Vs Predator 2010
micija kaže...

Recite mi i molim vas , preklinjem vas na koljenima kak se instalira ova igra....tj. objasnite mi korak po korak kak se instalira ova igra i da li ju je moguće instalirati bez steam-a ....... MOLIM VAS BRZI ODGOVOR....

"the force is...slow in this one"

Da ti je toliko hitno guglao bi.

12 godina
neaktivan
Alien Vs Predator 2010

Pa guglao sam i da nešto pametnog piše nebi na ovom forumu tražio odgovor.....{#} Sama sranja pišu na guglu u vezi instalacije te igrice....

Kupio sam ovu igru original sa 2 cd-a i neznam ju instalirati zbog blesavog steam-a...taj steam je čisto sranje....

Recite mi kako se instalira ova igra po redu od početka do kraja dok stavim igru u računalo.....Dodam te kao prijatelja na facebook da nam olakša komunikacija u vezi instalacije....{#}

micija

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Alien Vs Predator 2010

Daj ne muljaj : D:D

Skinuo si sa torrenta i sad ne znas crackat, nismo ovdje svi naivni da ce vjerovat te gluposti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Niš ne muljam,sto posto sam kupio novu original igru i sad mi ne radi..... Platio sam ju 250 kn i imam original kutiju  i onu knjižicu koja ide uz igru....

Sad mi ne radi nemrem ju instalirat jer mi traži neki STEAM ; steam account i slična sranja......a crackat nemrem pošto mi se nije instalirala igra zbog STEAM-a ...

Daj mi....plizzz.... reci korake pri instalaciji tako da te dodam na fejsu da nam olakša komunikaciju....:)

micija
12 godina
protjeran
Alien Vs Predator 2010

LOL daj ajde odi na PC ekspert muljat. Originalna box igra te nema sta trazit steam.

Da ga dodam na facebook :D :D :D svasta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 10:18 (Tyberius_Prime).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oprosti, al zašto bi momak mulja. Ja sam kupia preko game.co.uk deus ex human revolution ORIGINAL i aktivira se preko steama i sve 5. Ako ti ne znaš, ne moraš bar onda druge osuđivati za nešto što nije istina.
Who dares, wins!
12 godina
protjeran
reezon kaže...
Oprosti, al zašto bi momak mulja. Ja sam kupia preko game.co.uk deus ex human revolution ORIGINAL i aktivira se preko steama i sve 5. Ako ti ne znaš, ne moraš bar onda druge osuđivati za nešto što nije istina.

Ajd prije nego pocnes braniti nekoga tko ocito mulja procitaj sve sto je napisao polako  i sa razumjevanjem.

Ocito se ti guras u nesto sto ti nejde, citanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 10:26 (Tyberius_Prime).
12 godina
neaktivan

Ne,ne,ne čim stavim igru u računalo onda mi na ekranu piše ono normalno za instalaciju( koji jezik hoćeš , da li se slažem ( I accept agreement or I dont accept agreement)).....

....to sve normalno piše,to kužim......ali mi dok mi se na ta instalacija prikaže na ekranu,već mi dolje u alatnoj traci dolazi ona ikona za STEAM...... E TO NE KUŽIM...

...koje korake u instalaciji moram primijenjivati? BTW..... Ništ nisam skidao preko interneta.

micija
12 godina
neaktivan

Ne,ne,ne čim stavim igru u računalo onda mi na ekranu piše ono normalno za instalaciju( koji jezik hoćeš , da li se slažem ( I accept agreement or I dont accept agreement)).....

....to sve normalno piše,to kužim......ali mi dok mi se na ta instalacija prikaže na ekranu,već mi dolje u alatnoj traci dolazi ona ikona za STEAM...... E TO NE KUŽIM...

...koje korake u instalaciji moram primijenjivati? BTW..... Ništ nisam skidao preko interneta.

micija
13 godina

Steam ti je obavezan. Instaliraj steam i pusti da se update-a nakon instalacije. Napravi account i logiraj se sa tim accountom u steam. Onda kad ti se otvori steam klikni na Add Game i Activate product on Steam. I onda ukucaj tu key koji si dobio sa igrom. I to je to.

Onda možeš pokrenuti instalaciju i to je to.

Who fucking cares
12 godina
neaktivan

E hvala ti Ranko Kukumar.....{#} 

Budimo u kontaktu.....

micija
14 godina
neaktivan
ne ide meni čitanje loše ka šta si ti pametno primjetia. momak očito je navika na princip pirata pa se sad čudi kako instalirati original. umisto da si potrošia pola teme na gluposti moga si kao i ranko čoviku objasnit i sve pet.
Who dares, wins!
12 godina
protjeran
reezon kaže...
ne ide meni čitanje loše ka šta si ti pametno primjetia. momak očito je navika na princip pirata pa se sad čudi kako instalirati original. umisto da si potrošia pola teme na gluposti moga si kao i ranko čoviku objasnit i sve pet.

Ajd ne laprdaj, "kupio" je box verziju igre za 250 kuna i cudi se sto ga trazi steam? Molim? Kakav steam za box verziju, i sta ako nemas internet i hoces igrati single player? Nema jer ne mozes aktivirati?

12 godina
neaktivan

Sve sam to napravio i išao sam na Add Game>Activate a Product on Steam i kad mi je tražio onaj Product Key ja sam ga ukucao i onda mi piše :  Product Activation> Steam server is unavailable.> Your computer is either currently unable to reach the Steam servers , or the service may be temporarily disabled. Please try again later.

I onda dolje piše ovak : See the Steam support site for more information  

s time da mi dolje neda da idem next jedino mi da da idem back i cancel.....

Što sljedeće da uradim????

micija
13 godina

Odi u Steam na izbornik Steam-Settings-Download&Cloud i promijeni Download Region (neku drugu državu/grad). I onda probaj opet.

Who fucking cares
14 godina
neaktivan
očito tebi loše ide čitanje. postoje box verzije koje se aktiviraju na steamu. kažem ti da sam ja kupija deus ex human revolution box verziju i isto sam mora priko steama aktivirati tako da.
Who dares, wins!
12 godina
neaktivan

Jesam ali mi ne radi,da li je i tebi ovaj cd key pisao uz igru : NLS2M-4EAHG-Q7JRF-6DMAS-5X6I4

Taj cd key meni piše uz igru ali mi ga steam ne prihvaća......Da li znaš dal možda postoji koji drugi steam cd key za tu igru i gdje ga mogu naći?

micija
12 godina
neaktivan

Jeste tu?

micija
13 godina
micija kaže...

Jesam ali mi ne radi,da li je i tebi ovaj cd key pisao uz igru :

Taj cd key meni piše uz igru ali mi ga steam ne prihvaća......Da li znaš dal možda postoji koji drugi steam cd key za tu igru i gdje ga mogu naći?

Skloni key dok nije kasno, lol.

Nemam pojma, ne mogu probati tvoj key jer kada se jednom aktivira onda je gotovo. Kontaktiraj steam support da ti pomognu jer neznam gdje si zapeo.

Who fucking cares
12 godina
neaktivan
Alien Vs Predator 2010

dajem original key Alien vs predator za B2K key

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alien Vs Predator 2010

imam problem, tek sam počeo igru i kolju me alieni samo tako, dal je moguće naći neki trainer na internetu koji funkcionira, instoliro sam njih par i ovaj shit hapens a ne cheat hapens i ništa, čak mi zablokira igru pa ne mogu ni igrat kad stisne šifru za municiju. pa bi zamolio nekoga tko je već igro igru, da mi da neki link od trainera koji provjereno radi i koji nema problema, jer ove što sam instaliro njih 4 nijedan mi ne radi kako treba. a glupo mi je igrat igru bez municije, jer aliena ima na 10esetke a municije premalo, stvarno mi je to živa glupost tako igrat i onda me zakolju bez beda kad nemam s čime da ih ubijem.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice