Intel core2duo 8400

poruka: 7
|
čitano: 2.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Intel core2duo 8400

koliko se moze clockati 8400 3.0GHz ali da to bude neka optimala koja ne trazi prezajhtjevno hladjenje mislim s tim da to bude neki sredji clock.govorim ovo uopste

o ovom procesoru da ne moram strepit posle overclocka da ce mi procesor izdrzati 2 god. vec dulje god

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Intel core2duo 8400
miks kaže...

koliko se moze clockati 8400 3.0GHz ali da to bude neka optimala koja ne trazi prezajhtjevno hladjenje mislim s tim da to bude neki sredji clock.govorim ovo uopste

o ovom procesoru da ne moram strepit posle overclocka da ce mi procesor izdrzati 2 god. vec dulje god

3.6 ghz bez problema , možda još i 3.8, najbolje pitaj LUXX-a jer on je imao taj procesor i clockao ga je do maximuma, on če ti znat reč
16 godina
neaktivan

ja sam svoj digao na3.33ghz bez po muke i mogao sam jos ali ne traba mi i necu da se sa tim zafrkajem :D

mozda ga ja budem klokao tamo za 3-4 mjeseca manje-višeNamigiva

samo nabaci neki aftermarket hladnjak i niss se ne brini,kod mene je stock hlađenje

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd
16 godina
neaktivan
miks kaže...

U HRVATSKOJ SE PRIČA HRVATSKI!!!!!!!
17 godina
Joso162 kaže...
Sine jel' ti dobro? Koliko znam pravilo foruma je: bez nacionalne diskriminacije!
Ljudi pricaju kako zele, ako hoce moze i na starogrckom. ja bi mu za ovo dva zuta odmah.

OT:
Ja isto imam 8400, i samo cekam pravi cooler. Cim nadem dizem ga. Cuo sam da moze na 4.0 bez problema. ali posto nisam probao...nemogu ti tocno reci.
We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.
17 godina
neaktivan
Intel core2duo 8400

Sigurno mu nije dobro kad se tak izderava.

Možda ce ga žuti opametit.

Ako nece nek se javi.

Imam ja i drugih bojica Smijeh

Sad ka temi:

E8400 bi morao bez dizanja voltaže nekih 3.6ghz potegnut.

Kod vecine ide tolko.

Za sve više ti je sreca u pitanju.

Noviji stepping( EO) je nešto bolji što se OC tice i mogao bi i do 4ghz nagurat sa default voltažom.

Ja sam ga imao i natjero sam ga na 4950mhz, imaš tu negdje temu o tome pa si procitaj.

Uglavnom ide dosta dobro.

Ali cisto dovoljno bi ti trebalo bit nekih 3.6 - 3.8ghz.

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Joso162 kaže...
Sine jel' ti dobro? Koliko znam pravilo foruma je: bez nacionalne diskriminacije!
Ljudi pricaju kako zele, ako hoce moze i na starogrckom. ja bi mu za ovo dva zuta odmah.

OT:
Ja isto imam 8400, i samo cekam pravi cooler. Cim nadem dizem ga. Cuo sam da moze na 4.0 bez problema. ali posto nisam probao...nemogu ti tocno reci.
 Prihvaćam karton, a googye na tebi nije da odlučuješ tko je što zaslužio, za to postoje moderatori koji dobro odrađuju svoj posao
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice