No, sutra idem do Vukotinovićeve...koji je najbolji?
Meni se sviđaju ovaj i ovaj, a već imam ovu divnu repliku američkog vojnog iz 1941.
Koji vam je naj cool?
Evo cijela galerija
No, sutra idem do Vukotinovićeve...koji je najbolji?
Meni se sviđaju ovaj i ovaj, a već imam ovu divnu repliku američkog vojnog iz 1941.
Koji vam je naj cool?
Evo cijela galerija
Koje su cifre otprilike ako znaš!! A što se tiće tvoje dvojbe ja bih uzeo onog prvog jer ovaj drugi je pre šareni za zippo! Zippo mora bit ikao klasik samo metal i gore izgravirano nešto!
200 kuna za obične do 360 za one glupave s naslovnicama playboya...a ni ne znam za onaj novi zippo blu
ja bi neki s cirkonima
jel ima garanciju?
ja bi neki s cirkonima
jel ima garanciju?
Da, naravno, ako se pokvari pošalješ ga u Bradford, oni ga poprave i pošalju ti ga natrag
ja bi neki s cirkonima
jel ima garanciju?
Da, naravno, ako se pokvari pošalješ ga u Bradford, oni ga poprave i pošalju ti ga natrag
ja bi neki s cirkonima
jel ima garanciju?
Nisu mi ti upaljači dobro, svaki put kad idem zapalit cigaru zasmrdi nafta pa mi se od nje povraća. To je samo za glumce
Nisu mi ti upaljači dobro, svaki put kad idem zapalit cigaru zasmrdi nafta pa mi se od nje povraća. To je samo za glumce
Pa, nemoram si palit ruke štiteći plamen
neko vrijeme sam imao neki zippo od kojih 20-30 kuna, ono, zna se, kupljen na placi... i punio ga sa benzinom super95... gorio je lijepo, mirisao strašno, a ja sam bio seksiiiii...
neko vrijeme sam imao neki zippo od kojih 20-30 kuna, ono, zna se, kupljen na placi... i punio ga sa benzinom super95... gorio je lijepo, mirisao strašno, a ja sam bio seksiiiii...
Svi su dobri obozavam takve upaljace
meni je dobar onaj na kojem evil piše... ovaj tu: http://www.satelit-tbm.hr/images/21033.jpg
kako stavim url na riječ?
Napises rijec,zacrnis je,i kliknes na podvezicu gore medu opcijama
ja bi neki s cirkonima
jel ima garanciju?
Zipači su jedini pravi upaljači...sve ostalo je plastika xD
Ja sam neki dan našao zipa među kutijama u potkrovlju. Ostao od selidbe i bio zaboravljen.
zipači su jedna od rijetkih dobrih stvari proizašle iz sad-a
200 kuna za obične do 360 za one glupave s naslovnicama playboya...a ni ne znam za onaj novi zippo blu
ja osobno obozavam zipace i imam ih par.. najdrazi mi je ovaj kojeg mi je cura kupila i kosta 200 ojra (malo previse al ne lazem).. kao sto je netko ves reko to je stvarno jedna od najboljih stvari izasla iz sad-a..
sutra idem kupit svoj 3.po redu zippo upaljačko i jedva čekaaam