Eto,zvali su me jucer da mi je istekao ugovor i ponudili produziti ga opet na 2 godine i kao da dobijem extra na dar Nokia C3-00,e sad me zanima,da pricekam jos par tjedana jer mislim da ce biti bolje ponude ili da uzmem ovu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMD u <3 Intel u 8===3
Ja čekam već 3+ mjeseca, ali ovaj mobitel neću.
Eto,zvali su me jucer da mi je istekao ugovor i ponudili produziti ga opet na 2 godine i kao da dobijem extra na dar Nokia C3-00,e sad me zanima,da pricekam jos par tjedana jer mislim da ce biti bolje ponude ili da uzmem ovu?
meni su rekli da mogu besplatno dobiti samsung galaxy-s mini, došao je neispravan, u zamjenu su mi dali nokiu 5230 koja je došla sa neispravnim BT-om, samo sam im vratio mobitel i nije mi se dalo više zahebavat.
možda sam ja iznimka ili je t-mobile teži šrot;)
Ja čekam već 3+ mjeseca, ali ovaj mobitel neću.
U potpunosti se slazem,jer na njusci idu novi po 450-500 kn sto je po meni apsurdno (da je neki mob vrijednosti ajde barem 1000 kn bih jos razmislio) ali za ovo sto su valjda dobili za wholesalle cijene ili cak free nema sanse,takve racune mi salju i nikada nikakvih pogodnosti,ja cu takoder cekati koliko god treba dok neponude nesto razumno
AMD u <3 Intel u 8===3
Ili još bolje, na staroj krami.
Nema ni 3G.
Mudriniću