Evo ovako imam nekoliko pitanja u vezi skystar2 trazio sam na internetu informacije sve su to šture i zastarijele informacije koje mi bas nedaju samopouzdanje u izdvajanju novaca za takav prijamnik.Inace spremam se polagano kupnju prijamnika na kojem bi gledao sve radio i tv stanice prvi proritet mi je bio dreambox 500+ ali vidio sam ovu karticu sa istom " filozofijom" i zaokupila mi je paznju .No dobro da skratim ako netko koristi tu karticu ,gdje ima za kupiti,dali postoji nesto slicno tome da bi se spojilo putem pci-e u racunalo i opcenito kakve imate misljenja vi koji koristiti skystar2 ?
Skystar2-kartica
- poruka: 8
- |
- čitano: 6.013
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nasao sam na svijet medija karticu TechniSat SkyStar HD 2 dali mozda netko ima iskustva sa njom ?
Evo link pa da pogledati na koju mislim :
http://www.svijet-medija.hr/technisat_skystar_hd_2_sa_daljinskim,23464,154.aspx
ja imam tu kartice, al veruj mi, pojma neam gde mi se nalazi hehe..koristio sam pre jedno 3-4 godine..za prijem satalitskih kanala i "crackovanje" istih..meni je bila zadovoljovajuca..za maximalnu iskoristivost trebao bi ti motor sa tanjir, posto je mnogo lakse uhvatiti odredjeni satelit, nego da rucno namestas..kao sto rekoh, pre par godina je bila dobra, a vise nisam u tim vodama, pa ti neki moderniji komentar ne mogu reci..ne znam kako se ponasa sada u svemu tome...al to je prilicno stara kartica..
Sto mislis dali mi se isplati platiti 500 kn jer na internetu vidim dosta hvale tu karticu ?
Jos me zanima sto si sve lovio tada mislim na tv i radio stanice ?
Ja imam sat karticu, Aver Media Trinity, slično kao SS2. preko nje gledam Digi TV, ali to ču moč još samo možda mijesec. dva jer prelaze na novi sustav kodiranja koji nie probijen.
Problem je u tome da sad svi skoro več koriste Nagru 3 za koja nije probijena, svi dobri kanali u s time kodirani. Najbolje da si uzmeš taj dream box i složiš si CS (Cardsharing).
Slična stvar kao i G1L3, imam je negdje, ne koristim više, snjeg mi prije godinu-dvije s.ebo antenu, nije mi se dao na krov.. A tada sam lovio astru i hispasat, jedno 3000 kanala, a kad otkantaš sve one radije, arape, alljazeera i sl., govorna područja osim engleskog, ostalo je nekih 30-40 programa vrijednih pogledati. Kako je danas, namam pojima. Ako si zainteresiran, možemo u deal, prodaja ili zamjena..(u duhu novo otvorenog podforuma)
Slična stvar kao i G1L3, imam je negdje, ne koristim više, snjeg mi prije godinu-dvije s.ebo antenu, nije mi se dao na krov.. A tada sam lovio astru i hispasat, jedno 3000 kanala, a kad otkantaš sve one radije, arape, alljazeera i sl., govorna područja osim engleskog, ostalo je nekih 30-40 programa vrijednih pogledati. Kako je danas, namam pojima. Ako si zainteresiran, možemo u deal, prodaja ili zamjena..(u duhu novo otvorenog podforuma)
To mislis na karticu TechniSat SkyStar HD 2 ? Ako da napisi okvirno za koliko bi prodao ako ne zelis tu slobodno na pp ...
slažem se u potpunosti!
ja sam s duplim lnb-om hvatao astru i hotbird! i prije cca 2 godine kad sam je zadnji put koristio bilo je samo 7-8 HD kanala
al je uzitak bilo gledati Formulu 1 iz kamere po zelji :D (mislim da je premiere imao 10ak kanala i na svakom druga kamera + kanal s poretkom i vremenima + jedan s najzanimljivijim događajima)