Pomoc macak :/ zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 7.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoc macak :/

alo bugovci ajmo neki pametan veterinaaaaaaaar....s mackom mi nest nevalja,nemoze hodat kad pokusa hodat srusi se  ili na desnu stranu ili na lijevu ko da je pijan :(, zatim drhti i nece jesti i piti a i malo mi nest smrdi :S.....pokusao sam ga voditi u veterinarsku stanicu al neradi...POMOC plizzz....macak mi star 7 8 godina...jako sam se navikao na njega...

17 godina
neaktivan

Zagrebačka županija i Grad Zagreb

Veterinarska ordinacija NERA
Av. Dubrava 151 a, Zagreb
01/2915-988
091/545 79 54
Hitni slučajevi 0-24

Veterinarska ordinacija NOA
V. Poljanice br. 2, Zagreb
01/2923-202
098/9112-948
Hitni slučajevi 0-24
Izlazak u kućne posjete 0-24

Veterinarska ordinacija BIBINO
Zagreb, Jurjevska 25
01/4669-909
Hitni slučajevi 0-24

PLAVI KRIŽ d.o.o.
Konjička 21
10 000 Zagreb
01 3839 111
091/3839-111
Hitni slučajevi 0-24

Evo pa zovi i odi tamo gdje ti je najblize. Nadam se da ce ti bit sve s mackom dobro.

17 godina
protjeran

godine su ga počele morit

ili je pojeo otrovanog miša/štakora...

daj mu puno vode piti i sve bu dobro

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina

okreni ga na leđa i sipaj mu vodu u usta dosta vode mislim i meni mačka nije hobala 3 pa sam joj samo davo vodu i mljeko na taj način

michael
17 godina
neaktivan

Za pretpostaviti je da je pojeo nešto otrovno. Moraš mu izbaciti otrov prije nego se resorbira u probavnom sustavu i počne djelovati (ako već nije kasno). Trebao bi mu na usta dati 20 ml otopine modre galice, 1%-tne.

A možda je i epilepsija, upala uha ili moždani udar.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 19:02 (macak).
16 godina
neaktivan

sused el ziv macak?

16 godina
neaktivan

možda epilepsija ili nešto slično...

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

jel bio taj mačak na suncu?

dark side of the moon
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc macak :/

Pogledaj mu brkove,puno vode mu daj i slucajno ne na sunce i neka se odmori bar 1 dan sto manje hodanja i igranja....ako to ne upali brzo veterinaru...kao sto je kolega rekao...godine su ga počele morit

.::Fc Barcelona::.
16 godina
neaktivan

Može bit svasta godine mozdani udar otrov bolje da on ode veterinaru sto prije.

17 godina
neaktivan

uvijek ima neki dežurni veterinar tak da...

dark side of the moon
16 godina

@dado:ako nisi strucnjak za zivotinje nemoj joj nista davati ili slicno jer bi joj mogao pogorsati zdravstveno stanje.rađe odi veterinaru s njom kako ti mnogi ovdje kazu i nemas problema.veterinar ce ti preporuciti kaj da s njom radis i amen.

Batman je zakon!
17 godina

Mlijeko mu ne moze skodit, moj pas je pojeo 2 otrovne kocke za glodavce i teturao je 2 dana... Davao sam mu puno mlijeka i malo kruha i vratio se u formu i sad je zdrav ko konj

17 godina
neaktivan

ok,budimo realni...on je pokrenuo topic 7.7. , barem je mogao javit kak je mačak. god damn it Viče

dark side of the moon
17 godina
anshika05 kaže...

ok,budimo realni...on je pokrenuo topic 7.7. , barem je mogao javit kak je mačak. god damn it  Viče

Mačak je imao 9 života, trenutno "troši" osmi po redu....Namigiva

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
16 godina
neaktivan

I jeli mačak preživio ili?

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
16 godina
nije nazalost umro je :/
15 godina
neaktivan

Moja iskrena sućut. A evo i pjesme za njega, pokojnika!

Slavio sam brate,

Vodio sam život

Kao u Fate.

8 život

Potrošio sam ja

Na jednog bandita

Što me ubija

Teturao sam gradom

Tražeći slobodu

Ubio sam Boga u sebi

Slobodu sam našao

Majku sam ponosnom učinio!

www.redtube.com
16 godina
neaktivan
macak kaže...

Za pretpostaviti je da je pojeo nešto otrovno. Moraš mu izbaciti otrov prije nego se resorbira u probavnom sustavu i počne djelovati (ako već nije kasno). Trebao bi mu na usta dati 20 ml otopine modre galice, 1%-tne.

A možda je i epilepsija, upala uha ili moždani udar.

koje su to preporuke mozda se otrovao daj mu jos otrova XD

PS:

nakon 4-5 mjeseca ti nama odgovoris da je macak umro i wtf ova pjesma haha omg

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 1:19 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
fkt kakva je ovo pjesma :D
hmda
17 godina
neaktivan

Nabrzinu sklepanaSmijeh

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
protjeran

Evo imam i ja pitanje u vezi mačora ovako star je oko godinu dana kada maše repom trebo bi bit ljut no on kada maše repom on je miran ko bubica i dođe se mazit a kad prede onda je lud onda grize za nos uši prste a to bude usred noći kad počne prest on odjednom me budi a nezz kako ga naučit da prestane s time...i kada ručamo on dođe u krilo sam što se nepopne na stol i non stop oče jest...malo je tom mačku mozak poremećen...znaći maše repom miran ko bubica hoće se mazit,prede lud 100% radi gluposti kako promjenit da je lud kad maše repom a da kad prede se hoće mazit?

EDIT: Zašto sam sada pitao? evo zašto: zato što me mačak ugrizo za uho pa nos pa me probudio...

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 4:19 (Mato_Ivanovac).
17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

Da, zato što otrov treba što prije izbaciti iz organizma, a otopina modre galice izaziva povraćanje. Obzirom da je blaga (1%), ne izaziva oštećenja. Kome nije pri ruci, može staviti i soli ispod jezika.

17 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Evo imam i ja pitanje u vezi mačora ovako star je oko godinu dana kada maše repom trebo bi bit ljut no on kada maše repom on je miran ko bubica i dođe se mazit a kad prede onda je lud onda grize za nos uši prste a to bude usred noći kad počne prest on odjednom me budi a nezz kako ga naučit da prestane s time...i kada ručamo on dođe u krilo sam što se nepopne na stol i non stop oče jest...malo je tom mačku mozak poremećen...znaći maše repom miran ko bubica hoće se mazit,prede lud 100% radi gluposti kako promjenit da je lud kad maše repom a da kad prede se hoće mazit?

EDIT: Zašto sam sada pitao? evo zašto: zato što me mačak ugrizo za uho pa nos pa me probudio...

Izvadi bateriju na 5 minuta i napravi CMOS da vratiš na defaultne postavke. Cool

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
macak kaže...
xnight_hunterx kaže...

Da, zato što otrov treba što prije izbaciti iz organizma, a otopina modre galice izaziva povraćanje. Obzirom da je blaga (1%), ne izaziva oštećenja. Kome nije pri ruci, može staviti i soli ispod jezika.

nisam znao da modra galica izaziva povračanje, ja sam samo čuo da se od modre galice raspadaju organi tako nešto...

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

nisam znao da modra galica izaziva povračanje, ja sam samo čuo da se od modre galice raspadaju organi tako nešto...

Bitna je koncentracija otopine - 1% ne izaziva trovanje. Isto kao npr. sa solnom kiselinom - ako ti kapne na ruku ona za kućanstvo, izazvat će samo crvenilo. Ona industrijska napravila bi ti rupu kroz ruku.

16 godina
neaktivan
macak kaže...

Niti slučajno se ne koristi aktivni ugljen u takvoj situaciji, već modra galica i sol.. I što bi ta sol ispod jezika radila?

17 godina
neaktivan
bed kaže...

I što bi ta sol ispod jezika radila?

Sol također izaziva refleks povraćanja.

15 godina
neaktivan

Kralju moj macak je u ku*cu sine ja sidin na fotelji on se zaleti iz kuzine na glavu mi skoci macak mali, cim  mrdas prstom odma legne i ka namista se ka da ce napast i zjenica mu se poveca crna skroz bude i skoci mi na prst grize ga sa onim iglicama svojim al nikako nece da pusti kandze , samo kad mu dosadi :)

Intel Fanboy ^^
15 godina
neaktivan
a la ribar
hmda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice