[Pitanje] Njuskalo.hr ? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
[Pitanje] Njuskalo.hr ?

Pozdrav.

Da li su velike sanse prodati nesto na njuskalu i da li se moze prodavati nesto na njemu ako nisi iz HR, vec si komsija ? Hvala.

Darko
16 godina
neaktivan
Re: [Pitanje] Njuskalo.hr ?
DarkoKwon kaže...

Pozdrav.

Da li su velike sanse prodati nesto na njuskalu i da li se moze prodavati nesto na njemu ako nisi iz HR, vec si komsija ? Hvala.

Vidim iz BIH si (i ja sam).pa imas PIK.ba.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
odjavljen
tpg kaže...
DarkoKwon kaže...

Pozdrav.

Vidim iz BIH si (i ja sam).pa imas PIK.ba.

Ma na piku se nikon ne razumije u racunare, jos cijene P4 processor i njima je racunar samo ako ima monitor, nema sanse da ces samo kuciste prodati.

Darko
15 godina
neaktivan
[Pitanje] Njuskalo.hr ?

Ima ljudi koji se i razumiju sigurno..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 9:20 (Intelovac123).
14 godina
odjavljen
Intelovac123 kaže...

Ima ljudi koji se i razumiju sigurno..

Ma ima, ali meni na piku niko nije siguran, u BiH neko nesto prodaje samo kada mu se pokvari, pa ti podvali. Htio bi probati njuskalo, ali ne znam kako bi prosao i kolike su sanse da se proda nesto itd.

Darko
18 godina
odjavljen
[Pitanje] Njuskalo.hr ?

Samo ti stavi oglas ,sliku i opis... ako je netko zainteresiran kupit ce...pokusajte se dogovoriti da se nadjete blizu granice i ok. Slanje postom ili jos gore autobusom ne preporucujem . ( Osobno iskustvo )

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
17 godina
neaktivan
[Pitanje] Njuskalo.hr ?
World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice