Pozdrav.
Da li su velike sanse prodati nesto na njuskalu i da li se moze prodavati nesto na njemu ako nisi iz HR, vec si komsija ? Hvala.
Pozdrav.
Da li su velike sanse prodati nesto na njuskalu i da li se moze prodavati nesto na njemu ako nisi iz HR, vec si komsija ? Hvala.
Pozdrav.
Vidim iz BIH si (i ja sam).pa imas PIK.ba.
Pozdrav.
Vidim iz BIH si (i ja sam).pa imas PIK.ba.
Ma na piku se nikon ne razumije u racunare, jos cijene P4 processor i njima je racunar samo ako ima monitor, nema sanse da ces samo kuciste prodati.
Ima ljudi koji se i razumiju sigurno..
Ima ljudi koji se i razumiju sigurno..
Ma ima, ali meni na piku niko nije siguran, u BiH neko nesto prodaje samo kada mu se pokvari, pa ti podvali. Htio bi probati njuskalo, ali ne znam kako bi prosao i kolike su sanse da se proda nesto itd.
Samo ti stavi oglas ,sliku i opis... ako je netko zainteresiran kupit ce...pokusajte se dogovoriti da se nadjete blizu granice i ok. Slanje postom ili jos gore autobusom ne preporucujem . ( Osobno iskustvo )