Peticija za online BUG

poruka: 105
|
čitano: 11.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Ovako cilj i smisao ove peticije je da pošaljemo uredništvu časopisa BUG da otvore online plaćenu verziju BUG-a . Znaći da se sadržaj plaća u vidu pretplate , da se otvori privatni forum za plaćene članove i da se omogući skidanje sadržaja u PDF obliku.

Obrazloženje : Prvo s ovime štitimo okoliš, recimo 1% zarade neka BUG da za zaštitu šuma, ako ništa drugo ljepa gesta recimo BUG GREEN akcija :)

Drugo manje više svi danas imaju internet i dostupnost informacija je u trenu, a ne čekat nešto mjesec dana, OK za kolumne i BUG TV, ali novosti su smješne :)

Treće privatni forum za plaćene članove, svi koji su ikada bili na nečem sličnom znat će o čem pričam.

21 ZA
7 !ZA
58 SUZDRŽAN
http://www.basketballhoopjam.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 11:19 (woodgamesfx).
15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

Ja sam protiv jer ce se naglo poceti siriti pdf formati od buga po netu BESPLATNO....

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 11:24 (GamerFromBiH).
17 godina
Peticija za online BUG

definitivno protiv

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
15 godina
RE: Peticija za online BUG
GamerFromBiH kaže...

Ja sam protiv jer ce se naglo poceti siriti pdf formati od buga po netu BESPLATNO....

Neki su vec objavljeni

http://vukajlija.com/
16 godina
protjeran
Peticija za online BUG
Vec se siri.

Ideja je idlicna.prije par minuta sam razmisljao o tome i gle netko je otvorio temu.slazem se u potpunosti s tobom.online placanje i zatvoreni forum gdje bi sve bilo objavljeno.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
protjeran
Peticija za online BUG

opet tiranija bogatih znači da bi mamini i tatini sinovi mogli na taj plačeni forum (dakle forum za odabrane )a vi koji ste jedva uspili starce nagovorit da vam priključe MAX ADSL da bi uopče imali internet , e sad se neko dositija kako čemo stoku sitnog zuba izbacit s foruma a mi koji imamo love če mo uzivat u svom privatnom forumu na kojeg plačamo i preplatu a da je napravit statistiku kladija bi se da više od 80% forumaša nema vlastita primanja znači opet po roditeljima

eto ja mislim ta ta ideja u ovoj situaciji u hr nije baš interesantna možda se s menon nečete složiz ali štočeš to je moje trenutno  mišljenje

16 godina
neaktivan
Pa vec je Miro rekao da ce se brojevi Buga objavljivat online! I to bi uskoro trebalo u pogon
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...

To ne možeš spriječiti, ali usluga i servis su bitni, recimo produžiti to uz help desk, recimo ovdje zbilja ima stručnjaka iz mnogih područja čije bih kolumne zasigirno htio čitat, recimo da se tim ljudima plati kolumna ili recenzija ili test neki, ovako je to rasipanje znanja u naokolo po raznim topic-ima. 

16 godina
neaktivan
giga kaže...

opet tiranija bogatih znači da bi mamini i tatini sinovi mogli na taj plačeni forum (dakle forum za odabrane )a vi koji ste jedva uspili starce nagovorit da vam priključe MAX ADSL da bi uopče imali internet , e sad se neko dositija kako čemo stoku sitnog zuba izbacit s foruma a mi koji imamo love če mo uzivat u svom privatnom forumu na kojeg plačamo i preplatu a da je napravit statistiku kladija bi se da više od 80% forumaša nema vlastita primanja znači opet po roditeljima

eto ja mislim ta ta ideja u ovoj situaciji u hr nije baš interesantna možda se s menon nečete složiz ali štočeš to je moje trenutno  mišljenje

Recimo mlađim čitateljima neka ide po povlaštenoj cjeni isl. , ali onda im ograničit djelovanje, kakove koristi ikaome da neki klinjo ili neznalica opovrgava u iznošenju recimo čovjeka koji se nekim poslom bavi već desetljeće ili recimo par godina, a takovih primjera imaš ovdje gomilu ! BOL forum kao BOL forum u sadašnjem obliku neka ostane, ali plaćeni forum zatvorenog tipa za naše jezično područje je više nego potreban, pokrenuo to BUG ili netko treći vidjet čete da to ima smisla. 

16 godina
neaktivan
Koji je smisao 'placenog foruma zatvorenog tipa'??? Ja se kladim da bar 70% najboljih autora (forumasa) nebi islo na taj forum.

Ovo sto sad ljudi rade, idu na forum, je dobrovoljno, volonterski, a kamoli da se jos placa! Nema sanse!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
pa nek se u svakom broju daje jedinstveni kod za pridruzivanje broja bol racunu. Ovo za privatni forum i pretplatu jedan veliki NE.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Koji je smisao 'placenog foruma zatvorenog tipa'??? Ja se kladim da bar 70% najboljih autora (forumasa) nebi islo na taj forum.

Ovo sto sad ljudi rade, idu na forum, je dobrovoljno, volonterski, a kamoli da se jos placa! Nema sanse!

Imaš za englesko govorno područje mnogo takovih primjera. Za naše jezično područje nema niti jedan, barem koliko ja znam, a smisao je da ljudi kada budu plaćeni za svoj rad i kada plate nešto onda to znaju i cjeniti, ovako nit košta nit vrijedi.

Znam i meni je žalosno što tako stvari stoje, ali činjenica je da tako stoje. 

15 godina
Peticija za online BUG

kakva je ovo glupa anketa ima samo: za, !za, suzdržan... gdje je protiv? {#}

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
16 godina
neaktivan
superJozo kaže...

!ZA

Ovaj komentar je razlog više da glasate ZA :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 12:03 (woodgamesfx).
17 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Nemojte predlagati nikakve ideje ili išta što se tiče BUG-a. 99.9% toga završi neuspješno.

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 12:06 (PoToKTM).
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Nemojte predlagati nikakve ideje ili išta što se tiče BUG-a. 99.9% toga završi neuspješno.

Al nas ništa ne košta da probamo {#}

16 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...
superJozo kaže...

!ZA

Možda je autor teme mislim da bude  =! ZA.

Inače jako loša ideja, plaćeni privatni forum?Ovo se počelo pretvarati u masonsku ložu ili neko opskurno geek bratstvo.

Dosta članova, za koje vjerujem da su IT profesionalci, odvaja svoje vrijeme i "dijeli" svoje znanje volonterski, i onda bi ti da još plaćaju članstvo.

16 godina
Peticija za online BUG

Mislin da nema ništa lipše od toga kad se ujutro digneš, kreneš u školu i na kiosku kupiš svoj bug. Zatim cili dan razmišljaš šta je u tom bugu i samo suhoparno pišeš i ništa ne pratiš. Onda kad dođeš doma lipo legneš na krevet i kreneš ga čitat skroz do navečer, na kraju ništa ne naučiš za sutra. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
Peticija za online BUG

Nema nista ljepse nego smrad kemikalija iz frisko otisnutog Bug-a.

Dakle - definitivno protiv!

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
16 godina
neaktivan
alankish kaže...
woodgamesfx kaže...
superJozo kaže...

!ZA

Možda je autor teme mislim da bude  =! ZA.

Inače jako loša ideja, plaćeni privatni forum?Ovo se počelo pretvarati u masonsku ložu ili neko opskurno geek bratstvo.

Dosta članova, za koje vjerujem da su IT profesionalci, odvaja svoje vrijeme i "dijeli" svoje znanje volonterski, i onda bi ti da još plaćaju članstvo.

Ne u krivu si != je različito , a ! je negacija, ali nema veze nećemo sad o osnovama osnova :)

Masonska loža, daj ne dramatiziraj molim te ...... 

Mješaš pojam između IT stručnjaka i profesionalca, stručnjak možda nešto napravi free, ali profesionalac sigurno ne.

15 godina

Si kada čuo za pro bono?

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Si kada čuo za pro bono?

Ja samo želim spasiti što više šuma :) , možda recimo da BUG izda tablet ala kindle i ih jednokratno podjeli članovima. 

Te stojim iza teze da ako nešto platiš onda to i cjeniš, ovako nula bodova. Novac pokreće svijet , no bucks no buck rogers , kome to nije jasno neka idealizira. 

17 godina
neaktivan
Peticija za online BUG

Bug u PDF-u ne!

jer jedna osoba ga skine, stavi negdije i tisuce ga skinu besplatno pa je bug u ogromnom minusu.

Placeni forum, ne!

Jednostavno nema smisla.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa vec je Miro rekao da ce se brojevi Buga objavljivat online! I to bi uskoro trebalo u pogon

Ali starih bug-ova, da se objavljuje trenutni nitko nebi kupovao casopis i od cega da se onda bugovci financiraju?

15 godina
woodgamesfx kaže...

Ne u krivu si != je različito , a ! je negacija, ali nema veze nećemo sad o osnovama osnova :)

Mješaš pojam između IT stručnjaka i profesionalca, stručnjak možda nešto napravi free, ali profesionalac sigurno ne.

a otkad je to uskličnik znak negacije? ti pišeš novi hrvatski pravopis? uskličnik

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Bug u PDF-u ne!

jer jedna osoba ga skine, stavi negdije i tisuce ga skinu besplatno pa je bug u ogromnom minusu.

Placeni forum, ne!

Jednostavno nema smisla.

Prema tome bi se Amazon trebao ugasiti :) 

Kažem možemo mi idealizirat i igrat se , ali činjenica je da za kvalitetne stvari treba platit, na našem govornom području takovo nečega nema, vani imaš toga mnogo, očito su ameri mutavi kada primjenjuju takav oblik, naravno mi rvati smo najpamatniji zato jesmo gdje jesmo. 

16 godina
protjeran
Peticija za online BUG
Zasto bi osoba morala downloadati bug u pdf formatu,zar se ne moze napraviti da se tom sadrzaju pride preko nekog koda
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
superJozo kaže...
woodgamesfx kaže...

a otkad je to uskličnik znak negacije? ti pišeš novi hrvatski pravopis? uskličnik

Ovo je IT forum onda shvati/nauči što je u IT -u uskličnik i gdje se primenjuje :)

PS.

Još jedan razlog više za ZA .

15 godina
protjeran
Peticija za online BUG

neznam 

meni je bezveze citat casopise na kompu 

nije to to 

16 godina
neaktivan
Canti kaže...

neznam 

meni je bezveze citat casopise na kompu 

nije to to 

Slažem se , tko ipak želi tiskano izdanje neka si ga isprinta.

Mislim opći zaokret u svijetu izdavaštva je pokrenuo Amazon, sada tj. od nedavno i Apple , mislim u kojem dobu živi večina ovog IT foruma ?????? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice