Nepoznata potrošnja prostora na internetu

poruka: 9
|
čitano: 1.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam internet max-adsl 15gb.

Prvog dana ovog mjeseca skinuo sam preko torrenta program adobe after effects cs3 koji je iznosio oko 420-430 mb(torrent datoteka).Problem je u tome što sam nakon dva dana pogledao uvid u ispis spajanja i pisalo je da mi je potrošeno oko 890 mb a nisam ništa poslije adobe-a skidao niti sam gledao ikakve video zapise.Ne znam da li se radi o nečemu što se radi tajno"iza mojih leđa" a da ja to ne vidim.Inače,kada mi na max-adsl uređaju žmiga zelena mala lampica,znači da se nešto skida.Stvar je u tome da uopće ne žmiga što znači da se ništa ne skida pa kako onda mogu već sada imati toliki iznos potrošenih megabajta ?

18 godina
neaktivan
RE: Nepoznata potrošnja prostora na internetu
lebron kaže...

Imam internet max-adsl 15gb.

Prvog dana ovog mjeseca skinuo sam preko torrenta program adobe after effects cs3 koji je iznosio oko 420-430 mb(torrent datoteka).Problem je u tome što sam nakon dva dana pogledao uvid u ispis spajanja i pisalo je da mi je potrošeno oko 890 mb a nisam ništa poslije adobe-a skidao niti sam gledao ikakve video zapise.Ne znam da li se radi o nečemu što se radi tajno"iza mojih leđa" a da ja to ne vidim.Inače,kada mi na max-adsl uređaju žmiga zelena mala lampica,znači da se nešto skida.Stvar je u tome da uopće ne žmiga što znači da se ništa ne skida pa kako onda mogu već sada imati toliki iznos potrošenih megabajta ?

Zaboravljaš da prilikom skidanja torrenta ti i automatski seed-aš (daješ drugima) ono šta si skinia i tu ti je vjerovatno potrošen promet jer broji se i download i upload !

16 godina
neaktivan

ako je torent onda vjerovatno Seedas 

kolko kasnim{#}

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 17:21 (GRDI-146).
16 godina
neaktivan

Moram vam reći da sam pogledao i ništa se nije seedalo.

Što bi mogao biti slijedeći uzrok?

17 godina

Seedalo se dok si skidao. Ali opet ne bi ti moglo seedat istu količinu koliko je bio velik file kojeg si skidao.

Ako imas 4/256 brzinu mreže, moglo ti je uplodati oko 50-ak mb.

Možda je otišlo na surfanje?

Anarchists of the world, unite!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 17:30 (wyks).
17 godina
lebron kaže...

Moram vam reći da sam pogledao i ništa se nije seedalo.

Što bi mogao biti slijedeći uzrok?

haha, ti to nemos nigdje vidit, kad ti se torrent skida ZNACI CIM SI GA STAVIO on ti sam odmah i seed-a

http://thebeattime.blogspot.com/
18 godina
neaktivan

Jesi siguran, označi file u torrent client-u i pod General pogledaj Downloaded i Uploaded i to zbroji, a ako tu ne paše onda se spoji na router (192.168.1.1) i vidi je li ti se još neko spoija na mrežu ?

16 godina
neaktivan

Kako se spojit na router ?

17 godina

Upisi u adress bar 192.168.1.1

user

0000

to ti je defoultna sifra

Anarchists of the world, unite!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 17:38 (wyks).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice