Natjecaj za dizajn....

poruka: 23
|
čitano: 3.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

Mole se dobri u Photoshopu ili bilokojem drugom alatu da svatko napravi jedan web dizajn (ili vise ako hoce) i screenshoote posta ovdje.....
Svatko moze napraviti web dizajn i objaviti ovdje..... najbolji dizajn ce izglasati korisnici....

Taj dizajn bi se koristio za BUG projekt za pomoc korisnicima (vise detalja OVDJE).... nagrade nazalost nema, ovo je neprofitni projekt....
Ali nagradjeni ce imati cast da njegovo ime gleda svaki sretni korisnik novog projekta....

Neka ogirinalne .psd-ove ili orginalne formate drugih alata cuvate na kompu jer ce nam trebat u slucaju da vas odaberemo.....

EDIT: molim da ovdje postate samo dizajne..... rasprava i glasanje neka bude OVDJE

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 13:09 (Jazzfan).
17 godina
neaktivan
RE: Natjecaj za dizajn....

Citam ovaj post vec 3 puta i nije mi jasno o cemu se radi... sta se treba dizajnirati, koji format, koji podaci...

jesti i spavati
17 godina
jazzfan daj malo više podataka kaj da odabirem koja mi se bijela crta na bijeloj podlozi više sviđa?
Viva la vida
17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

jbt, brzi ste :D....
malo strpljenja molim, coder upravo pise post....

17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

Da, cak ni meni ovo nije jasno?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

DAkle ovako,

radimo na projektu Bug tim za pomoć korisnicima. Za izradu dizajna su se javili neki ljudi...koji se više nikad nisu javili.

Znači, trebamo layout web stranice.

http://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/bug-tim-pomoc-korisnicima/5970.aspx?sort=desc&view=flat

Sve informacije možete naći ovdje.

SAv sadržaj će biti dinamički generiran, stoga se traži dizajn prilagođen skrolanju prema dolje. Web 2.0 dizajn, bez kiča.

Potreban je izgled navigacijskog menija, tablica, paragrafa koji će nositi sadržaj, headeri...

Malo pročitajte gore navedenu temu, pa ako netko ima još informacija neka mi se obrati. Znači, pročitajte moje postove u kojima sam objasnio kakav je projekt i koji je koncept istog.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Sta ti je to paragrafa?
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
neaktivan
Sory, sad sam skuzio sta je to i o cemu se radi.
http://www.znanje.org/knjige/computer/html/html_prirucnik/paragraph.htm
17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

hmm, nisam mogao odoljet... evo jedan samo koncept na brzinu, pa ako se kome svidi nek nastavi...

17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

hmm, nisam mogao odoljet... evo jedan samo koncept na brzinu, pa ako se kome svidi nek nastavi...

Dobro je! Posebno mi se svidja ovaj oblacic sa upitnikom!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Nije nešto, ali u 20 min sam nekaj započela kaj može čak i biti dobro...

Klik

http://www.speedtest.net/result/294786147.png
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...

Nije nešto, ali u 20 min sam nekaj započela kaj može čak i biti dobro...

Klik

E, sviđa mi se...
Al pošto će bit puno sadrzaja na stranici treba malo zgusnit elemente na stranici..jer ce bit jako puno sadrzaja na stranici..
Znaci manje margine i manji padding.. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 21:37 (coder_).
17 godina
neaktivan
pc-haker 2 kaže...
Evo malo kasnim, suspendirali su me pa se javljam sa novim imenom. Zapravo isto ime samo dodano broj 2.

Do kada traje natječaj?
 TRaje dok se ne nađe dobar layout...
17 godina
neaktivan

Malo sam izmijenila, no mislim da bi ovo kaj ja radim bilo dobro za nekakav portfolio... Budem još probala sa svijetlom pozadinom...

http://www.speedtest.net/result/294786147.png
17 godina
neaktivan
Sta je sa ovim projektom, oce biti sta od njega?
17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

Ova je najsSmijeh Photoshop?

BTW.  slike na deviantART-u su odlične, ima par koje su mi prekrasne.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
photonFUEL kaže...

Ova je najsSmijeh Photoshop?

BTW.  slike na deviantART-u su odlične, ima par koje su mi prekrasne.
 thnx Cool
17 godina
neaktivan

biti ce.... ali treba dosta vremena....

17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

Malo je projekt stavljen u drugi plan zbog nedostatka vremena, ali mislim da će sad sve ić po planu.

Evo i jedan prijedlog dizajna:

Link

Malo prokomentirajte i ako nešto ne štima...slobodno recite. Nisam osobit dizajner (čitaj: nemam pojma :D).

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 3:29 (coder_).
17 godina
neaktivan
Natjecaj za dizajn....

odlicno... cini se da imamo layout.... :)

17 godina
neaktivan
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Malo je projekt stavljen u drugi plan zbog nedostatka vremena, ali mislim da će sad sve ić po planu.

Link

Malo prokomentirajte i ako nešto ne štima...slobodno recite. Nisam osobit dizajner (čitaj: nemam pojma :D).

Evo uspio sam se malo zakacit na internet tu na moru i moram ti rec da mi se ovaj tvoj dizajn jako svidja! Ja se vracam za 10 dana pa cemo se dalje sve dogovorit! Naravno svi i dalje mogu predlagati svoje uratke!
16 godina
Natjecaj za dizajn....
coder_ kaže...

Link

Sviđa mi se taj dizajn, mislim da bi po njemu trebali napraviti stranice kad već nema drugih dizajna.
Moj potpis.... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice