Kako nagovoriti roditelje da ti kupe računalo
- poruka: 257
- |
- čitano: 65.268
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Better kill yourself ,before you get more pain....
Svi smo više manje počinjali sa slabim kompovima... ugl znam kako je to i bez brige imat češ jednom i ti dobar gamerski pc.
Better kill yourself ,before you get more pain....
Ti živiš u Bih i svi tvoji prijatelji koji također žive u BiH imaju najmanje 8 gb rama?
Mislim, to mi djeluje sumnjivo, ipak je to BiH gdje je standart manji nego ovdje... ja imam 4 npr.
Lol kakva je to glupost... Tko voli kompove ima 8GB, tko ne voli nema ni 2... Standard nije toliko manji, vjeruj mi.
Najjača mi ekipa koja fura 8 GB rama na 32 bitnom sustavu.
Tebi je očito samo RAM bitan
Najjača mi ekipa koja fura 8 GB rama na 32 bitnom sustavu.
ziva istina
lol da,frendi ima 8 gb na 32 bita i kaže mi "imam 8 giga" a ja znam da ima 32 b jer sam mu ja ih dao i kažem mu "imaš ali ih nemaš " i ne kuži pa sam mu objasnio...morao sam mu spržiti 64b.....
Treba preimenovati temu u "Kako nagovoriti roditelje da češće koriste kondome". Previše bisera u jednoj temi...
Treba preimenovati temu u "Kako nagovoriti roditelje da češće koriste kondome". Previše bisera u jednoj temi...
Bitna rijec ovdje je prevencija, ako su vec roditelji onda si najmanje 9 mjeseci zakasnio s nagovaranjem dvoje ljudi da prakticiraju siguran seks.
znaci najbitniji je ram u pc-u? dobro je znat.
to sto komp ima 4 gb rama nemora znacit da valja, pa 2 gb rama ddr3 kostaju 90 kn. sto sve necu procitat.
i ti se žališ na nešto ???
kao što je već netko rekao ovdje "Nemoj biti razmaženo derište !"
Vidite, ja sviram gitaru jako dobro, maksimalno 20 sekundi, dok ljudi ne kazu znas li ista veselije/poznatije/nase/kolo. A ja ne znam, a sigurno necu radi njih niti uciti.
Pa nađi si prijatelje koji vole istu vrstu muzike , ono ... pazi problema
i s prijateljima i bez njih si nula. Sumnjam da bi se itko zelio druziti sa mnom
pa ne bi se ni ja družio s tobom kad imaš takav stav !
a jesi pomislio da ti starci ne žele kupit komp baš zato da te natjeraju da više izlaziš van i nađeš nekog s kim ćeš se družit a ne da budeš fuckin' emo !!
Slažem se, ja imam računar oduvijek i vidim kakav sam ispao.
Da ga nisam imao sad bih živio u šumi, imao bih guzokrp na sebi i uživao u slobodi dok jedem banane i pečene divlje svinje s puno letećih baluna oko sebe (konje i sirene ofc).