Kako nagovoriti roditelje da ti kupe računalo

poruka: 257
|
čitano: 65.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Kako nagovoriti roditelje da ti kupe računalo
U sedmom razredu razmišljaš o samoubojstvu? Tebi treba psihijatrijska pomoć.
The world is your playground.
14 godina
smrk kaže...
blago vama vi barem na kraju dobijete comp......ja imam laptop od 256 MB rama tesko sam uso na forum,nasao sam 1 komp od 450KM ja imam 110 i pitao sam oca da mi da barem 200 pa cemo 50:50 znaci ja cu jos 100 skupit...al njega to nezanima i on meni kaze budi sretan barem sa otim :'( doslovno ja cu seebe ubit za 2-3 dana neznam sta da radim na ovoj glupoj planeti.....otaj komp koji sam nasao ima 4GB rama a moj laptop otac glupi kupio za 250eura jbt od 256 MB laptop..doslovno nemam srece u zivotu neznam ni sto ovo pisem zato jer mi tolko laptop steka ...imam drugi laptop od pola gige rama al kada otidem na skype neki me druga pita oces igrat cod4 ili tako jace igre(znam da me izazivaju zato jer oni svi imaju NAJJMANJE 8 gb rama moj 1 drug ima 8 srwa i boli ga briga a meni otac nece ni comp bolji malo kupit svaki dan placem najmanje 3 sata zato jer me samo izazivaju........i sto je najjgore u gradačcu sam i tu su svi muslimani a ja sam jedini hrvat u skoli svi me DOSLOVNO mrze ..dobro ne bas svi jedno 5 drugova imam dobrih al ovi drugi (tek sam 7 razred)
Better kill yourself ,before you get more pain....

Svi smo više manje počinjali sa slabim kompovima... ugl znam kako je to i bez brige imat češ jednom i ti dobar gamerski pc.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
13 godina
protjeran
smrk kaže...
blago vama vi barem na kraju dobijete comp......ja imam laptop od 256 MB rama tesko sam uso na forum,nasao sam 1 komp od 450KM ja imam 110 i pitao sam oca da mi da barem 200 pa cemo 50:50 znaci ja cu jos 100 skupit...al njega to nezanima i on meni kaze budi sretan barem sa otim :'( doslovno ja cu seebe ubit za 2-3 dana neznam sta da radim na ovoj glupoj planeti.....otaj komp koji sam nasao ima 4GB rama a moj laptop otac glupi kupio za 250eura jbt od 256 MB laptop..doslovno nemam srece u zivotu neznam ni sto ovo pisem zato jer mi tolko laptop steka ...imam drugi laptop od pola gige rama al kada otidem na skype neki me druga pita oces igrat cod4 ili tako jace igre(znam da me izazivaju zato jer oni svi imaju NAJJMANJE 8 gb rama moj 1 drug ima 8 srwa i boli ga briga a meni otac nece ni comp bolji malo kupit svaki dan placem najmanje 3 sata zato jer me samo izazivaju........i sto je najjgore u gradačcu sam i tu su svi muslimani a ja sam jedini hrvat u skoli svi me DOSLOVNO mrze ..dobro ne bas svi jedno 5 drugova imam dobrih al ovi drugi (tek sam 7 razred)
Better kill yourself ,before you get more pain....

Ti živiš u Bih i svi tvoji prijatelji koji također žive u BiH imaju najmanje 8 gb rama?

Mislim, to mi djeluje sumnjivo, ipak je to BiH gdje je standart manji nego ovdje... ja imam 4 npr.

14 godina
neaktivan

Lol kakva je to glupost... Tko voli kompove ima 8GB, tko ne voli nema ni 2... Standard nije toliko manji, vjeruj mi. 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan

Najjača mi ekipa koja fura 8 GB rama na 32 bitnom sustavu.

12 godina
neaktivan
yayiiii nagovorio roditelje XD ja i sestra skupili 210 km otac ce dat jos 90 i eto mi comp od 4 gige rama!!!!
14 godina

Tebi je očito samo RAM bitan {#}

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
15 godina
neaktivan
Ram ti je inače kratica od Rozo Auto Moje.
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
12 godina
protjeran
Brian kaže...

Najjača mi ekipa koja fura 8 GB rama na 32 bitnom sustavu.

{#} ziva istina

15 godina

lol da,frendi ima 8 gb na 32 bita i kaže mi "imam 8 giga" a ja znam da ima 32 b jer sam mu ja ih dao i kažem mu "imaš ali ih nemaš " i ne kuži pa sam mu objasnio...morao sam mu spržiti 64b.....

BF3 FlamingKing
12 godina

Treba preimenovati temu u "Kako nagovoriti roditelje da češće koriste kondome". Previše bisera u jednoj temi...

Aut vincere, aut mori!
12 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...

Treba preimenovati temu u "Kako nagovoriti roditelje da češće koriste kondome". Previše bisera u jednoj temi...

Bitna rijec ovdje je prevencija, ako su vec roditelji onda si najmanje 9 mjeseci zakasnio s nagovaranjem dvoje ljudi da prakticiraju siguran seks.

15 godina

znaci najbitniji je ram u pc-u? dobro je znat.

to sto komp ima 4 gb rama nemora znacit da valja, pa 2 gb rama ddr3 kostaju 90 kn. sto sve necu procitat.

13 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...
cilj mi je skupit 700€ na gozbi će bit 85ljudi a ručak je u mojoj gostioni tako da nece bit neke velike potrošnje što se tiče hrane i toga... ako skupin 700€ odmah kupujem nove komponente
brajo ps3 dobivam za krizmu kao poklon od sestre... dobit ću oriđiđi GT5 i GOW3

i ti se žališ na nešto ???

kao što je već netko rekao ovdje "Nemoj biti razmaženo derište !"

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
15 godina
neaktivan
Glavnu stvar ste zaboravili? Kakav je to roditelj kojeg balavac ili ica može nagovoriti na investiciju kao što je kupnja računala? Pravi roditelj čvrsto drži uzde u svojim rukama i ne popušta ni milimetra. Današnja mladež na računalu 99% vremena ne radi niš pametno i samo svoje slobodno vrijeme provode u kući i pritom žderu sve šta nađu u frižideru, a guzica i stomak rastu kao dizano tijesto. Dijete bez kompjutera je sretno dijete. Neopterečeno trči po proplancima i vežba švaleraj s koleginicama face 2 face, a ne da oboje bulje u ekrane i u fotošopu dorađene slike, uslikane pod određenim kutem da se stvori iluzija savršene liposti. Kompjuter je za radni narod. Za dicu je balun i švaleraj. Kad će dase učidu ako ne u mladosti?
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
13 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vidite, ja sviram gitaru jako dobro, maksimalno 20 sekundi, dok ljudi ne kazu znas li ista veselije/poznatije/nase/kolo. A ja ne znam, a sigurno necu radi njih niti uciti.

Pa nađi si prijatelje koji vole istu vrstu muzike , ono ... pazi problema{#}

i s prijateljima i bez njih si nula. Sumnjam da bi se itko zelio druziti sa mnom

pa ne bi se ni ja družio s tobom kad imaš takav stav !

a jesi pomislio da ti starci ne žele kupit komp baš zato da te natjeraju da više izlaziš van i nađeš nekog s kim ćeš se družit a ne da budeš fuckin' emo !!

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
12 godina
neaktivan
The Man kaže...
Glavnu stvar ste zaboravili? Kakav je to roditelj kojeg balavac ili ica može nagovoriti na investiciju kao što je kupnja računala? Pravi roditelj čvrsto drži uzde u svojim rukama i ne popušta ni milimetra. Današnja mladež na računalu 99% vremena ne radi niš pametno i samo svoje slobodno vrijeme provode u kući i pritom žderu sve šta nađu u frižideru, a guzica i stomak rastu kao dizano tijesto. Dijete bez kompjutera je sretno dijete. Neopterečeno trči po proplancima i vežba švaleraj s koleginicama face 2 face, a ne da oboje bulje u ekrane i u fotošopu dorađene slike, uslikane pod određenim kutem da se stvori iluzija savršene liposti. Kompjuter je za radni narod. Za dicu je balun i švaleraj. Kad će dase učidu ako ne u mladosti?

Slažem se, ja imam računar oduvijek i vidim kakav sam ispao.

Da ga nisam imao sad bih živio u šumi, imao bih guzokrp na sebi i uživao u slobodi dok jedem banane i pečene divlje svinje s puno letećih baluna oko sebe (konje i sirene ofc).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice