-
Rodjak ti je idiot. Pa kako je stavio bez passworda i bilo čega?
Damn, nego me cudi da sad trazi novi Ipod pa ce mu se Opet desit slicno...
Krivac nije iPhone nego neodgovorni vlasnik i zašto bi njemu netko slao novi ajfon?
Nije imao pasword niti pin, lozinke su mu bile zapamćene.
Dobio strasnu lekciju ali uzasno grize se zbog tog,ipak je to 5000$.
Je*emu pa nije ti iPhone kriv, mogao mu je ukrast i neki drugi mob koji ima upamćene lozinke 
Ljudi imajte razumjevanja..svakom se desi da mu neko nesto ukrade,ali to sto nije stavio zastitu sam si je kriv.
da ti neko udje u bankovni racun bez ikakve sifre to je smijesno...
TAJ KRADLJIVAC JE SRETAN :D
svakom se desi da mu neko nesto ukrade,ali to sto nije stavio zastitu sam si je kriv.
Pa da, ali zašto si napisao "kako vam iPhone može zagorčati život", kao da je iPhone kriv zbog toga
Pa zivot ti moze unistit bilo koji mobitel ako si dovoljno glup da na njega stavis svoje osobne podatke i sl. (al opet, ako si dovoljno glup da to ucinis, pa valjda ces stavit neki password makar 12345)
nisam smislio neki naslov pa eto :S
Izgleda da ti rođak ima 10 godina,nije za njega Iphone.
moze ga naci vrlo lako preko ovoga naravno ako se registrirao! i da to sto je on stavio da mu spremi podatke od banke sam si je kriv ne iphone mogao je tako sa bilo kojim mobitelom proci! inace zasto bi mu netko slao mobitel novi? on misli kao onaj lik za milju dolara ili cega vec proci 
Dobra ti je fora...

Ti se zoveš Petar, a YT account je petarfromthehood
On (tj. ti) traži novi iPhone, zato jer mu je netko ukrao stari... I sad bi se netko trebao sažaliti nad njime (tj. tobom) da pošalje novi iPhone...
Kažeš da je bio na vijestima? Daj link
Kako komadić papira može uništiti život
Napišite na komadić papira sve vaše osobne informacije i držite ga u stražnjem džepu, onako da napola viri.
Ista stvar
Dobra ti je fora...

On (tj. ti) traži novi iPhone, zato jer mu je netko ukrao stari... I sad bi se netko trebao sažaliti nad njime (tj. tobom) da pošalje novi iPhone...
OMG, WIN!!!!
Dobra ti je fora...

haha
salim se s ovim da... :S
haha
salim se s ovim da... :S
Opet kažem:
Daj link na vijest!
btw, da nisi odavde prekopiro ove nebuloze samo?
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/01/12/0588006.html
Alo! Jesam ja spomenu da je bilo na internetu?
btw, da nisi odavde prekopiro ove nebuloze samo?
http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/01/12/0588006.html
nisam vidio al tek sad vidim da ti ljudi imali pravo!
da, i sad je na internetu, ak ne kužiš..
cek jel to Mato promjenio ime u Petar ?
Sve hrpa kre*ena ko da na Samsungu ne mozes ostaviti podatke kartice i ostalo...
cek jel to Mato promjenio ime u Petar ?
Da nisi ti Mato? 

Dobro, recimo da nije bilo ništa o tome na internetu...
Daj neki drugi dokaz!
mato??
ljudi sta vam je??
sta mene napadate, ja samo napiso post,niko vam negovori da mu ista saljete,samo eto da je i to moguce da se dogodi, lekcija za sve nas!
Recomo da ti netko ukrade iphone,kako bi ti meni dokazo da ti je zaista ukraden?
Imao bi kutiju na kojoj pise isti IMEI koji je u mobitelu!
Recomo da ti netko ukrade iphone,kako bi ti meni dokazo da ti je zaista ukraden?
nikako, samo bi mogao u 4 oka pokazati ti ponesenu prijavu na mup-u, možda mu uopće nisu ni ukrali iphone nego samo nema para pa oće iphone.
EPIC FAIL, sad ću ja napravit video da mi je netko ukrao 50 ps3 na linuxu spojenih u super računalo, pa da mi ih netko pošalje pliz