Dobro veče,ev da ne gubim vrijeme džabe imam jednu žalbu na par članova ovoga foruma...ja već jesam dobijao žute kartone i bio banovan zbog glupih stvari i zao što malo preburno reagiram na provokacije.Naime radi se o dva najpametnija tipa na ovome forumu...Weky-ju i ATiGameru,ta dva forumaša otkad asm došao na forum samo me vrijeđaju,omalovavažavaju i stalno mi govore da spamam...i samo zbog njih ja dobijem hrpu thumb-downova od ostalih članova koji njih prate jer ova dvojica imaju 3 i 5 zvjezdica a ja ni jednu...ovim putem se obraćam moderatoru IVI ili nekom drugom da reagira na ovo..otvorio sam ovu temu jer je moderator onesposobio slanje privatnih poruka (barem meni tako jer me je uzeo na zub). Na koji god podforum da nešto napišem i na sve jedan post koji napišem ide Weky fino i kaže nešto tipa "Spamer si","Aj dosadan si pričaš gluposti nadam se da ćeš biti banovan kao i ostatak tvojih accounta" a ja uopšte nisam imao drugih acco-va..ja i kad on to napiše ja pokupim jedno 7-8 thumb downova i sve ode u qrac...a zapravo imam dobre namjere na ovom forumu i ne želim otići sa njega jer mi se sviđa u ugodno mi je na njemu.
HVALA NA RAZUMIJEVANJU !