Spremanje Lozinke

poruka: 5
|
čitano: 5.101
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Spremanje Lozinke

Zanima me kako bi mogao podesiti firefox da sprema sve lozinke da ne pita ''remember password''

Ili ako ima kakav software da automtski sprema lozinku kad se ulazi na facebook na mom kompu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Spremanje Lozinke
Kvic kaže...

Zanima me kako bi mogao podesiti firefox da sprema sve lozinke da ne pita ''remember password''

Ili ako ima kakav software da automtski sprema lozinku kad se ulazi na facebook na mom kompu

na facebooku imas ispod svog emaila opciju "zapamti moju prijavu" i to samo tickas 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 16:34 (JozaxD).
14 godina
neaktivan
Spremanje Lozinke

Ili skinešLastPass dodatak za firefox..meni dobro služi

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spremanje Lozinke

pa firefox po defaultu to ima, npr ti na svom kompu po prvi puta upišeš korisičko ime i lozinku, firefox pita dal da spremi to, prihvati...označi na fejsu kvačicu zapamti moju prijavu i to je to...svaki put kad želiš na fejs on će se automatski logat...sve dok neobrišeš cookie

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
Spremanje Lozinke

Ma znam i ja to samo ti je Last Pass dobar izbor ako koristiš više preglednika i više računala..npr imaš chrome na laptopu i firefox na kućnom računalo a sve si lozinke spremao na chrome i onda ti je last pass odlično riješenje...ja sam imao dosta problema sa lozinkama u firefoxu pa mi je last pass super sjeo.

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 14:56 (Coutinho).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice