Zanima me kako bi mogao podesiti firefox da sprema sve lozinke da ne pita ''remember password''
Ili ako ima kakav software da automtski sprema lozinku kad se ulazi na facebook na mom kompu
Zanima me kako bi mogao podesiti firefox da sprema sve lozinke da ne pita ''remember password''
Ili ako ima kakav software da automtski sprema lozinku kad se ulazi na facebook na mom kompu
na facebooku imas ispod svog emaila opciju "zapamti moju prijavu" i to samo tickas
pa firefox po defaultu to ima, npr ti na svom kompu po prvi puta upišeš korisičko ime i lozinku, firefox pita dal da spremi to, prihvati...označi na fejsu kvačicu zapamti moju prijavu i to je to...svaki put kad želiš na fejs on će se automatski logat...sve dok neobrišeš cookie
Ma znam i ja to samo ti je Last Pass dobar izbor ako koristiš više preglednika i više računala..npr imaš chrome na laptopu i firefox na kućnom računalo a sve si lozinke spremao na chrome i onda ti je last pass odlično riješenje...ja sam imao dosta problema sa lozinkama u firefoxu pa mi je last pass super sjeo.