Špijuniranje djece zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.839
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
KGB Employee Monitor

Eto, nisam znao gdje da se drugdje obratim pa sam odlučio ovdje napisati temu. Nabavio sam program "KGB Employee Monitor", za slanje "user activities-a od nekog računala" na svoj email. Program mi treba da pošalje sve podatke što radi jedan od zaposlenika jedne tvrtke na jedan email.

Zanima me postoji li neki način da se taj program (kada se stavi na računalo i kada se dvaput klikne na njega) automatski postavi sve default te stavi da se šalje user activity na određenu email adresu.

Znači ono što ja želim jest program koji šalje "user activity" na određenu email adresu, bez da je detektiran.

Ako to ne uspije s KGB Employee Monitor-om, postoji li neki drugi program?

Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Špijuniranje djece

ajme kako sam se preplašio kad sam vidio ime teme {#}

11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Špijuniranje djece

Itko?

Treba mi program pomoću kojeg se može vidjeti ono što netko radi na računalu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Špijuniranje djece
TheGuy kaže...

Itko?

Keylogger ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
protjeran
Re: Špijuniranje djece
xXxBIMBOxXx kaže...
TheGuy kaže...

Itko?

Keylogger ?

Valjda. Ako je to zabranjeno na ovome forumu, molim vas da me tko zna dobar keylogger PM-a.

16 godina
odjavljen
Re: KGB Employee Monitor

TheGuy kaže...

Eto, nisam znao gdje da se drugdje obratim pa sam odlučio ovdje napisati temu. Nabavio sam program "KGB Employee Monitor", za slanje "user activities-a od nekog računala" na svoj email. Program mi treba da pošalje sve podatke što radi jedan od zaposlenika jedne tvrtke na jedan email.

Zanima me postoji li neki način da se taj program (kada se stavi na računalo i kada se dvaput klikne na njega) automatski postavi sve default te stavi da se šalje user activity na određenu email adresu.

Znači ono što ja želim jest program koji šalje "user activity" na određenu email adresu, bez da je detektiran.

Ako to ne uspije s KGB Employee Monitor-om, postoji li neki drugi program?

Hvala svima na odgovorima.

Znači, tu sam dobro pretpostavio o čemu se radi: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/stavljanje-vise-mapa-jedan-exe/96739.aspx

To je ilegalno jer narušava pravo na privatnost, a ako je tvoja firma, onda i prava radnika, a ako nije tvoja firma, a želiš ostvariti korist iz prikupljenih podataka onda je industrijska špijunaža. Ne samo da je zabranjeno, već bi bilo sasvim korektno da administrator tvoju IP adresu pošalje MUP-u.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 19:19 (MrBlc).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice