Ručna transformacija XP-a u Snow Leopard

poruka: 1
|
čitano: 1.975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ručna transformacija XP-a u Snow Leopard

Eto jučer mi je pala na pamet ideja da transformiram svoje Windowse XP u Snow Leopard,ali ručno jer ne volim one packove.

Ovdje ću napraviti popis programa i tema za njih koje sam koristio.

NAPOMENA: Instalirajte UXTheme Multi Patcher da bi vam tema radila.

Uklonite ikone sa Desktopa-tako da kliknete desnom tipkom miša na Desktop,Arrange icons i onda odaberite Show Desktop Icons i ikone će nestati.

Premjestite Taskbar na vrh Desktopa.

Leopard XP Visual Style - Najvažnija komponenta naše transformacije.Otpakirajte arhivu,otiđite u folder "WINDOWS\Resources\Themes" i tamo napravite novi folder pod imenom LeopardXP u koji ćete kopirati sadržaj one arhive.

RK Launcher - Onaj bar na donjoj strani ekrana što vidite kod Macova. Skinite ovu temu, raspakirajte ju i onda folder koji ste dobili kopirajte u dirketorij od RK Launchera pod nazivom "themes",zatim otvorite RK Launcher i kliknite desnom tipkom miša na prazan prostor između Recycle Bina i Control Panela i odaperete Settings,te u postavkama pod Themes odaberite Leopard Shiny.

IconTweaker - Program za promjenu ikona.Skinite ovaj paket ikona raspakirajte ga i u IconTweakeru odaberete Install theme i nađete raspakirani paket.

FinderBar - Dobiti ćete ovaku traku na taskbaru.

Kursori - Evo jednog paketa.Nadam se da ga znate podesiti.

Imam osjećaj da sam nešto zaboravio.Ako se sjetim ili mi vi kažete ću dodati.Namigiva

Priložio sam sliku kako to izgleda kod mene.

Izgled Izgled
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 21:06 (lzgr).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice