Eto jučer mi je pala na pamet ideja da transformiram svoje Windowse XP u Snow Leopard,ali ručno jer ne volim one packove.
Ovdje ću napraviti popis programa i tema za njih koje sam koristio.
NAPOMENA: Instalirajte UXTheme Multi Patcher da bi vam tema radila.
Uklonite ikone sa Desktopa-tako da kliknete desnom tipkom miša na Desktop,Arrange icons i onda odaberite Show Desktop Icons i ikone će nestati.
Premjestite Taskbar na vrh Desktopa.
Leopard XP Visual Style - Najvažnija komponenta naše transformacije.Otpakirajte arhivu,otiđite u folder "WINDOWS\Resources\Themes" i tamo napravite novi folder pod imenom LeopardXP u koji ćete kopirati sadržaj one arhive.
RK Launcher - Onaj bar na donjoj strani ekrana što vidite kod Macova. Skinite ovu temu, raspakirajte ju i onda folder koji ste dobili kopirajte u dirketorij od RK Launchera pod nazivom "themes",zatim otvorite RK Launcher i kliknite desnom tipkom miša na prazan prostor između Recycle Bina i Control Panela i odaperete Settings,te u postavkama pod Themes odaberite Leopard Shiny.
IconTweaker - Program za promjenu ikona.Skinite ovaj paket ikona raspakirajte ga i u IconTweakeru odaberete Install theme i nađete raspakirani paket.
FinderBar - Dobiti ćete ovaku traku na taskbaru.
Kursori - Evo jednog paketa.Nadam se da ga znate podesiti.
Imam osjećaj da sam nešto zaboravio.Ako se sjetim ili mi vi kažete ću dodati.
Priložio sam sliku kako to izgleda kod mene.