Nedavno mi je frend skinuo program i instalirao na svoj PC program za defregmentaciju diska pod nazivom " Puran Defrag Free Edition ". Kako sam se osobno osvjedočio u rad ovog softwera na frendovom PC - u i vidio da ovaj komad programa preslaguje disk za do sada meni neviđen način ,želio bih sve one koji su koristli ili imali uvid u rad ovog defragmentera, da daju svoj komentar o ovom programu i njegovom načinu rada. Naime, nakon defragmentacije diska ovim programom na frendovom PC je sve u redu, jedino što mene osobno smeta što ovaj program ima instalirane neke svoje servise koji se spajaju s nekim meni " sumnjivim stranicama odnosno serverima ". Taj sam program i sam ( iz čiste znatiželje ) danas instalirao na svom PC - u i takva spajanja je moj osobni Firewall blokirao ( Outpost Firewall Pro v6.7 ). Normalno poslije toga sam ga deinstalirao. Možda sam i sam previše oprezan no želim čuti mišljenje svih onih koji su ovaj program isprobali ili nešto više znaju o njemu. Ispričavam se svima onima forumašima i moderatorima ovih stranica koji smatraju da je ova tema pogrešna.
Puran Defrag i defragmentacija HD - a
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.978
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nemam iskustvo s tim puranom,nisam ni čuo za njega..ali zato auslogics disk defrag više nego zadovoljavajuće radi svoj posao..
efikasan i brz kao munja..decentno reklamira neke svoje programe koji me ne zanimaju..
nemam iskustvo s tim puranom,nisam ni čuo za njega..ali zato auslogics disk defrag više nego zadovoljavajuće radi svoj posao..
efikasan i brz kao munja..decentno reklamira neke svoje programe koji me ne zanimaju..
Zahvaljujem na odgovoru. Program koji navodiš mi je poznat i slažem se da je odličan. Osobno koristim nešto drugo, ali nema veze. Još jednom hvala na preporuci.
Evo ja sada probao ovog purana na win 7 X64 i ne radi, jednostavno zaledi, vidio sam malo screnshotova i izgleda mi gotovo identično kao i Auslogics Disk Defrag za kojega također mogu potvrditi kao i kolega malo prije da je odličan defragmenter koji je strašno brz, stabilan i odlično defragmentira.