planiram kupit psp slim, i htjeo bi na njega stavit firmware da mogu igrat p***tske igrice a ne zelim dati nekome 100kn da mi to napravi.jer ima ko kavih iskustva sa tim, koji firmware da stavim i kako da to flasham??
Psp flashanje
- poruka: 22
- |
- čitano: 7.946
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odi na forum www.gameplay.hr i tam ćeš naći informacije o tome.
Trebas imat jos jedan psp sa pandorinom baterijom i pandorinim mem stickom i kada to nabavis samo prati uputstva odnosno imas podosta tutoriala i na youtubu ja sam tako flasho.
Trebas imat jos jedan psp sa pandorinom baterijom i pandorinim mem stickom i kada to nabavis samo prati uputstva odnosno imas podosta tutoriala i na youtubu ja sam tako flasho.
di da nabavim pandora bateriju, kaj je to uopce?
pogledaj na netu, ali ako si tek uso u taj svijet nece ti bit lako a izlazes psp riziku i mozes ga brickat i onda bye bye, zato bih ga ja na tvojem mjestu odnio u servis i dao 80-100 kuna da ti to srede.
moram probat , makar ga i bacio ali eto to je rizik. jer se da to ikako flashat bez te baterije jer nemam blage veze gdje to nabavit??
di da nabavim pandora bateriju, kaj je to uopce?
znaci nema druge mogucnosti flashanja bez te baterije????
mislim da više nema zbog toga što je službeni psp firmware došao do te verzije da su spriječeni drugi načini stavljanja modificiranog firmwarea
jer zna itko gdje to ima za kupit i kolko kosta?
mislim da više nema zbog toga što je službeni psp firmware došao do te verzije da su spriječeni drugi načini stavljanja modificiranog firmwarea
Vise se ne radi preko igara nego kao sto sam vec reko preko pandorine baterije
Vise se ne radi preko igara nego kao sto sam vec reko preko pandorine baterije
pandora bateriju mozes sam izradit
http://www.pspmod.com/forums/psp-hardware-guides/23870-how-create-pandoras-battery-slim-ms-without-fat-psp.html
Ma mozes ti sam radit ali psp izlazes direktnom riziku, pogotovo ako je novi zato ga odnesi tipu daj sto kuna i igraj piratske igre do mile volje i razno razne druge programe kao sto je psp-vnc
btw. baterija za psp ti dode 250kn, tak da mislim da ti je jeftinije dat nekome 100kn da to obavi umjesto tebe
da se i psp flashat bez te baterije naso sam par nacina.
btw. baterija za psp ti dode 250kn, tak da mislim da ti je jeftinije dat nekome 100kn da to obavi umjesto tebe
ima za 160kn,Zg,dostava poštom ili osobno
http://www.njuskalo.hr/psp-konzole/pandora-baterija-psp-2000-oglas-942074