Pomoć - Spašavanje Video Filea

poruka: 12
|
čitano: 1.392
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas sam sa Programom CamStudio snimao neki video, i nakon snimanja dok je program kompresirao zvuk smrza mi se komp...

Pri ponovnom podizanju sustava niti jedan player mi ne može otvoriti file (očekivano)

Na tom zapisu je bilo nešto što ne mogu ponovo snimiti (bilo pa prošlo...) pa me zanima može li se ikako spasiti videozapis (za zvuk me ne briga)

Ima li ikakav program za to ili neko drugo rješenje???

dodatne informacije:

File se može normalno kopirati, i u svojstvima je velik 137 MB...

Hvala unaprijed na pomoći

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Probaj sistem restore

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć - Spašavanje Video Filea
Godfahter kaže...

Probaj sistem restore

Kako bi to moglo pomoći?

IRebic
14 godina
protjeran
IRebic kaže...

Kako bi to moglo pomoći?

Pa vrati se na tocku u kojoj nisi editirao video!

Meni je uvjek pomoglo!Tada fino spremi orginalni video na recimo USB i opet iznova na editiranje!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina

Probaj s VLC-om...on otvara sve živo, uključujući i oštećene/nepotpune file-ove.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Danas sam sa Programom CamStudio snimao neki video, i nakon snimanja dok je program kompresirao zvuk smrza mi se komp...

Pri ponovnom podizanju sustava niti jedan player mi ne može otvoriti file (očekivano)

Na tom zapisu je bilo nešto što ne mogu ponovo snimiti (bilo pa prošlo...) pa me zanima može li se ikako spasiti videozapis (za zvuk me ne briga)

Ima li ikakav program za to ili neko drugo rješenje???

dodatne informacije:

File se može normalno kopirati, i u svojstvima je velik 137 MB...

Hvala unaprijed na pomoći

Ako imas file onda ne bi trebalo da bude problema. Mozda je samo za prvo snimanje koristen neki cudan codec. Skini gspot i on ce ti reci koji codec je koristen. Skines samo taj i moci ces pogledati video a vjerovatni i precodirati u neki drugi

Godfahter kaže...
IRebic kaže...

Kako bi to moglo pomoći?

Meni je uvjek pomoglo!Tada fino spremi orginalni video na recimo USB i opet iznova na editiranje!

Prvo to vraca sistemske fileove a drugo kako znas da je napravljen restore point bas u trenutku nakon snimanja i prije kodiranja?

:)
17 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
IRebic kaže...

Kako bi to moglo pomoći?

nisam ga ja editiaro, program snimi, pa onaj tren kad završi sam počme kompresirat zvuk (i tada se smrza komp)

logic kaže...
IRebic kaže...

...

Ako imas file onda ne bi trebalo da bude problema. Mozda je samo za prvo snimanje koristen neki cudan codec. Skini gspot i on ce ti reci koji codec je koristen. Skines samo taj i moci ces pogledati video a vjerovatni i precodirati u neki drugi

čini se da ne pomaže (slika)

IRebic
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Probaj s VLC-om...on otvara sve živo, uključujući i oštećene/nepotpune file-ove.

Neće ni on (slika)

IRebic
16 godina
neaktivan

Gspot ti je ipak predložio neku kombinaciju za play, to ti je onaj br. 1. koji je 'zaplavljen'. Stisni ga i vidi što predlaže za render.

Vjerojatno se smrdao najmenje header datoteke, ako ne i ostalo. Ali header sigurno. Hm, kako to popraviti? Ne pada mi ovako na pamet, možda da probaš preko frame servera? Ili da probaš s nekim muxerom baciti to u neki kontejner? Oni znaju ići frame po frame kada ne mogu dobiti relevantnu informaciju iz headera.

17 godina
neaktivan
bed kaže...

Gspot ti je ipak predložio neku kombinaciju za play, to ti je onaj br. 1. koji je 'zaplavljen'. Stisni ga i vidi što predlaže za render.

Vjerojatno se smrdao najmenje header datoteke, ako ne i ostalo. Ali header sigurno. Hm, kako to popraviti? Ne pada mi ovako na pamet, možda da probaš preko frame servera? Ili da probaš s nekim muxerom baciti to u neki kontejner? Oni znaju ići frame po frame kada ne mogu dobiti relevantnu informaciju iz headera.

to meni zvuči komplicirano, bi li ti to mogao kad bi imao file?

IRebic
16 godina
neaktivan

Mogu probati..

17 godina
neaktivan

evo linka:

http://hotfile.com/dl/111114805/9036b82/Miscrits_World_of_Adventure_Earth_Elementum_Defeted.rar.html

(winrar ga je dobro suzio pa je sad težak oko 22MB)

Svi koji misle da nešto mogu izvesti sa njim bio bih in zahvalan da pokušaju...

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice