Osnove računalstva

poruka: 14
|
čitano: 4.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva

Pozdrav, napravio sam nekoliko desetaka prezentacija na temu osnova računalstva, postati ću za početak jednu, pa ako vam se sviđa mogu i dalje postati svoje uratke.Ispričavam se ukoliko sam promašio podforum, jer nisam bio siguran gdje postati temu, pošto se ovdje radi o softveru eto tu postam.
Prezentacije su namjenjene svim početnicima koje zanima informatika i računalstvo.
U ovoj " BETA " prezentaciji su opisane neke banalne stvari tipa paljenja i gašenja računala.Pogledajte, pa javite dojmove ! Hvala.
(napomena; prezentacija je u power pointu 2007)
LINK 1.PREZENTACIJA;
http://www.2shared.com/file/KMI6uu7e/Arhitektura_raunala.html?

unaprijed se ispričavam na mogućim greškama i na (ne)opširnosti informacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 19:18 (AtomicBomb).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
da li se ikome svidjelo ? :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osnove računalstva

Pa to je cisti tekst, daj malo sredi dizajn, ne koristi takvu glupavu pozadinu, malo uredi font, bolje formatiraj tekst. Pogledaj malo prezentacije kakve apple daje na svojim konferencijama, tako trebaju prezentacije izgledati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
meni ovdje nije bit izgled prezentacije, već mi je važno mišljenje o sadržaju :D
Nemam volje uređivati prezentacije, ali ako je to toliko važno, može se i to srediti :D

0 0 hvala 0
16 godina
Osnove računalstva

Prezentacija ti i nije baš nešto. Moraš se malo više potruditi... {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
Na što mislite ? Mislim, imam dojam da smo se krivo shvatili.Meni je najvažnija kvaliteta teksta i na koji je to način predočeno, uopće nisam išao za izgledom power pointa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Osnove računalstva
Meni to sve izgleda nekako zbrda-zdola.Bolje formatiraj tekst da bude preglednije.Varaš se kad misliš da je sadržaj najvažniji;to nisu word dokumenti,nego prezentacije,a prezentacije moraju biti oku ugodne da bi čitatelja držale zainteresiranim.

Imam na računalu oko 100MB prezentacija na temu računala i računalne opreme podijeljene u pet dijelova:Građa računala,arhitektura računala,sabirnice,memorije i pristupni sklopovi tako da to mogu uploadati da vidiš kako to otprilike treba izgledati.To su sve prezentacije mojeg,sada već bivšeg,profesora Milana Koraća koji mi je predavao predmet računalna i sklopovna oprema(4.razred tehničara za računalstvo u tehničkoj školi Ruđera Boškovića),

Svakako pozdravljam tvoju ideju,ali je,prema mojem mišljenju,za sada loše realizirano.
alrighty then
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
Hvala na upustvima, nastojat ću prezentacije više prilagoditi oku kako kažete.
E vidiš, ja sam svog profesora zamolio da mi sprži te prezentacije, ali nije htio.Ne znam zašto, meni je jednostavnije bilo učiti sa prezentacije, nego iz bilježnice..Jer kad učiš računalstvo, sigurno ćeš nešto i napraviti na kompu, dok to sa bilježnicom i ne ide baš!
Mogu li te nešto zamoliti ? Imaš li prezentacije iz drugog razreda srednje škole ? Za računalstvo ? Da mi ih uploadaš, koristile bi mi puno, obećajem da ih neću zloupotrijebiti na nikoji način, a ako bi nastavio raditi svoje kao što sam započeo, obećajem da će to biti moja kreacija :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U drugom razredu nismo imali nikakve prezentacije jer se računalstvo u drugom i trećem razredu svodilo samo na programiranje u C-u.

Ove prezentacije ću uploadati sutra,a link ću postaviti u ovoj temi.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 1:25 (dncrmt).
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
Hvala.
U narednih par dana napravim još jednu prezentaciju, ali obecajem, ovog puta, bit će puno bolja za oko ! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ispričavam se,tek sam sada stavio da se uploada.Nadam se da će biti gotovo do večeras,tako da očekuj link ubrzo.
alrighty then
17 godina
Osnove računalstva

E, da i zadnji slide, ne zove se EINAC več ENIAC. :p

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Osnove računalstva

Evo ti prezentacije majstore: KLIK

Malo manje od 100 MB zapakirano.

alrighty then

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Osnove računalstva
Hvala !!!!