dali defragmentacijom diska ne gubim podatke (neznam to sad prvi put radim) i kolko se puta to mora raditi,čitao sam na nekim stranicama da to poboljšava tajnost hdd dal je to istina??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne gubiš podatke. "Olakšava" pristup podacima na HDD-u.
ok onda, tnx... :P napravit ču to pa budem videl dal bude kaj brži komp nadam se da bude...
2. Ne gube se podaci.
3. Koliko puta ćeš to raditi ovisi o tome koliko puta zapisivaš podatke na disk. Poželjno bi bilo svaki mjesec to raditi.
4. Da li povećava trajnost diska - neznam.
2. Ne gube se podaci.
3. Koliko puta ćeš to raditi ovisi o tome koliko puta zapisivaš podatke na disk. Poželjno bi bilo svaki mjesec to raditi.
Ako se cesto defragmentira gube se podatci.
2. Ne gube se podaci.
Odakle si izvuko taj podatak?
2. Ne gube se podaci.
Odakle si izvuko taj podatak?
Defragmentirao tatin 3 puta u 3 dana...
Ako su ti nestali podaci, to nije od defragmentacije, nešto drugo je pošlo po zlu, provjeri šta si još radio.
pa program za defragmentaciju je ocito s*ebo nesto. nije to do puke defragmentacije.
@autor teme: defragmacija hahahahahahhahahahahhaha kakva legenda :D :D :D
EDIT: svakako preporucam autoru teme da si skine auslogics disc defragmenter, puno je brzi, a i ljepsi od defaultnog u windowsima.
Njega i Bugovci preporučuju.
Da vas čuje Seneka sve bi vas...Evo Auslogics za defragmentiranje(to se radi ovisi koliko skidaš stvari s neta i poslije brišeš-da uredno posloži po abecednom redu da ne traži dugo po kompu di je kaj)CClean da počistiš gamad i Glary Utilities da ti malo poboljša rad kompa...
ROFL, ne mogu vjerovati.
Evo jedne teme sa identičnim nazivom: Defragmacija diska
Evo još jedne, opet sa istom greškom u nazivu: Šta se postigne defragmiranjem diska ??
I još jedna, ali ovog puta o defragmentaciji: Disk Defragmenter
Ovdje imaš lijepo sve objašnjeno o toj problematici:
http://www.bug.hr/zlocesta/vidi/nesavrseni-tvrdi-namagnetizirani-bitovi/93861.aspx
ROFL, ne mogu vjerovati.
Evo jedne teme sa identičnim nazivom: Defragmacija diska
Evo još jedne, opet sa istom greškom u nazivu: Šta se postigne defragmiranjem diska ??
I još jedna, ali ovog puta o defragmentaciji: Disk Defragmenter
Sram me je,bio sam mlad
EDIT:
Da vas čuje Seneka sve bi vas...Evo Auslogics za defragmentiranje(to se radi ovisi koliko skidaš stvari s neta i poslije brišeš-da uredno posloži po abecednom redu da ne traži dugo po kompu di je kaj)CClean da počistiš gamad i Glary Utilities da ti malo poboljša rad kompa...
I citiraš Seneku(mislim na forumaša)