Boot priority

poruka: 4
|
čitano: 1.323
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Boot priority

Pitanje je jednostavno:

Dosta ploca ima opciju prilikom bootanja,odabrati boot priority bez ulaska u sami BIOS,tako da pass BIOSA nema svrhu!

Moze li se kako ukloniti taj boot priority,tako da se boot priority moze mjenjati SAMO ulaskom u BIOS(koji je zbog osobnih razloga zasticen paswordom)?

......Malo sam ga zakomplicirao,ali mislim da cete skuziti o cemu je rijec!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Boot priority

Hmm.

Izgleda da ovo pitanje i nije tako lagano!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Boot priority

Ma nije teško pitanje, ali problem je u odgovoru:

Ne znam dali uopće postoji način da se to makne, osim ako ima opcija u bios editoru (ali s njim ti se bas i nije igrati, mozes nes zaj....), no zasto ti to uopće treba?

14 godina
protjeran
Re: Boot priority
Granzon kaže...

Ma nije teško pitanje, ali problem je u odgovoru:

Ne znam dali uopće postoji način da se to makne, osim ako ima opcija u bios editoru (ali s njim ti se bas i nije igrati, mozes nes zaj....), no zasto ti to uopće treba?

Heh....

Moja firma je kupila nove Asrokice koje imaju taj boot priority.

Racunala u firmi su izlozena svakakvim hakerima,koji koriste bootabilne cd-ove za probijaje passworda i tko zna cega vec(tipa onaj Hirenes boot cd itd...)

Vjerovali ili ne cak su "digli" dve piratske 7-ice,na orginalne XP-ove!Ma zahebavaju se samo,jer im je dosadno!

Zna se tko to radi,no hvala bogu na nasoj korumpiranoj zemlji i nepotizmu,pociniteljima se ne moze stati na kraj....No nije ni bitno!

Rjesenje svega bi bilo,upravo to onemogucavanje Boot prioritiya.

......za vadenje baterija nisu se jos odlucili,jer su kucista blindirana bbicnim plombama!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice