Problem s internetom na mobitelu

poruka: 5
|
čitano: 9.064
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa! :)

Imam problem s internetom na mobitelu. Koristim Samsung Galaxy S3 WI-FI radi odlično, dok mi internet mobilnog operatera zadaje probleme. Naime, na bilo kojoj od mreža E, H ili 3G mogu samo čitati novosti s Facebooka, otvarati portale preko browser-a,... ali ne mogu: primati ni slati poruke preko Vibera ili Whatsapp-a, FB Messengera, citati Twitter, Instagram ne ucitava slike,... 

Zanimljivo da iz FB aplikacije ne mogu poslati poruku, ali kada se preko browsera (npr. Chrome-a) prijavim na Face, normalno mogu slati i primati poruke preko inboxa.

Ne kuzim u cemu je kvaka?

Koristim bon-bon mrežu, ali probao sam i sa T-Mobile-om, ista je stvar. :(

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Problem s internetom na mobitelu

Jesi 100% siguran da su ti APN postavke dobre (i za bonbon i za T-Mobile)? Provjeri, obriši profile i iznova upiši postavke - za svaki slučaj. Jesi probao na mjestu s dobrim signalom? Da ne bi ispalo da ti se prekida veza pa druge aplikacije odustanu, a recimo web-browser ostavi dulje vrijeme za učitavanje, odnosno nastavi učitavanje nakon ponovnog uspostavljanja veze.

Ako te operater ne blokira, onda ti problem vjerojatno uzrokuje ili neka aplikacija ili sam ROM (kupio si telefon kod operatera?) - probaj staviti neki ROM nevezan uz tvog operatera.

14 godina
neaktivan

Dobro je, radi sve ;)

Problem je bio u APN-u, a i u mjestu gdje sam, nije baš uvijek i svuda dostupna 3G mreža. Malo kaskam  odgovorom jer sam zaboravio i da sam pitao tu nešto. Heheh. Hvala ;)

10 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ja imam sličan problem na mojem Samsung Galaxy A3 pa možete li mi objasniti kako ste riješili problem?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav ekipi:)
Mene vec 2 dana zeza wf na mob. Svako malo moram iskljucuvat i ukljucivat wf. Imam signal pa nestane i onda moram iskljuciti i opet ukljuciti. Jel netko zna kaj bi to moglo biti? Ovo se prije nije dogadalo. Unaprijd hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice