Savijanje kablova,dodirivanje komponenti

poruka: 9
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok,imam jedno pitanje koje nisam izgooglao odgovor

Naime,preslagivanje u novo kuciste dovelo me do problemcica....ako ocu u graficku ustekat oba kabla za napajanje,jednog moram full svinut i stavit ispod lima (lian li v325)

Moze li to utjecat na kvarenje,performanse i slicno?

Ako moze,vec cu ja izrezat taj komad lima za 2x2 cm unutra pa da nemam problema....

I izmedju cpu coolera i graficke ima moze centimetar,jel to danger zone? da stavim nesto izmedju? ili nebi trebalo biti problema??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Savijanje kablova,dodirivanje komponenti
b0.0ster kaže...

Bok,imam jedno pitanje koje nisam izgooglao odgovor

Naime,preslagivanje u novo kuciste dovelo me do problemcica....ako ocu u graficku ustekat oba kabla za napajanje,jednog moram full svinut i stavit ispod lima (lian li v325)

Moze li to utjecat na kvarenje,performanse i slicno?

Ako moze,vec cu ja izrezat taj komad lima za 2x2 cm unutra pa da nemam problema....

I izmedju cpu coolera i graficke ima moze centimetar,jel to danger zone? da stavim nesto izmedju? ili nebi trebalo biti problema??

SVe će raditi bez problema {#}

Sve su žice izolirane, tako da dodirivanje ne stvara probleme

Što se tiče ovog sa cpu coolerom i i grafom, to ti nema aposolutno nikave veze, samo pazi da ti ne puše vrući zrak sa cpu-a prema grafi, da se ne grije previše

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

ock,puno ti fala ;)

bojim se samo da zbog toga kaj sam fkt morao izgurati kabel nebi graficka malo iskocila iz lezista il nesto,pa kad smislim nacin kako efikasno i uredno to odrezat,i budem....

evo slike tog kaj se dogadja ;)

graficka kabel

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v515/Vlajec/pc6.jpg[/IMG]

blizna proc i graficka

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v515/Vlajec/pc2.jpg[/IMG]

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma sve 5, nema nikavih problema, samo da te pitam usput gdje si cooler nabavio i koliko si ga platio? {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oprić informatika,ispao me 400kn s dostavom....jos ga testiram,da se pasta prime i to.......zagrijava sve sve uzasn u tako maloj kutiji,na zalost :/

17 godina
b0.0ster kaže...

Oprić informatika,ispao me 400kn s dostavom....jos ga testiram,da se pasta prime i to.......zagrijava sve sve uzasn u tako maloj kutiji,na zalost :/

aha, da inače taj case baš i nije dobar za jače konfe, dosta je zatvoren i još k tome metalni.

ALi dobro, sve će ti raditi bez problema {#}

i da, pogledaj pp :-D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 17:32 (rooswelt1991).
14 godina
neaktivan

kaj se kejsa i hladenja tice, nazalost premali je to prostor za ohladiti... mozda da "dodas koji vent"... inace mnogo lep setup, al stvarno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
mislavgray kaže...

kaj se kejsa i hladenja tice, nazalost premali je to prostor za ohladiti... mozda da "dodas koji vent"... inace mnogo lep setup, al stvarno...

Pričao sam s njim na pp, izgleda da će ga malo modati da može ubaciti koji ventić {#}

14 godina
neaktivan

hehe,da,malo je mjesta....

ali,prvi mod ide iznutra,jako puno ove "srednje" police cu porezat van ;) tako cu dobiti puno vise zraka iznad cpu coolera....

drugi mod ce biti odostraga, 80mm fan leti van,modanje backplatea,barem 92 mm fan da ide ovdje

treci mod jos razmatram,ali vrlo vjerovatno s gornje strane 120mm ispusni vent da sto brze leti topli zrak van 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice