Mijenjam PIONEER DVR-215D dvd pržilicu bijelu ( stara 2,5 god, radi bez problema) za istu takvu crnu, može i druga firma bit nije bitno da je pioneer. Jedini uvjet da je sata, da se nađemo u Zagrebu i da radi dobro:) Imam cm690 kućište i ovu pržu, zato tražim crnu jer ova bode u oči jednostavno! Ponude na pm
Razmjena i poklanjanje Hardwarea
- poruka: 3.242
- |
- čitano: 738.661
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
trebam USB 2.0 kontroler
imam nekaj starog hardveraja za zamjenu ako kome treba
Ima li ko polovnu grafiku da je malo radila GTX 260??? Moze zamjena.. pozdrav
Ima li tko kakav hard disk za pokloniti a da je SATA?
U zamjenu dajem ram za laptop od 512 MB.
Samo ZG.
Ako ima netko za pokloniti staru grafu da ima barem 128MB VRAM-a i da je PCI-e.
Svi koji imaju ponude, kontakt na pp.
Hvala!
Evo lijep pozdrav svima..Ovako meni bi trebala jedna dobra duša koja je poklonit 1gb ddr rama za novu buduću igraonicu u Pazinu..Platio bi sam postarinu.
PUNO VAM HVALA!
Tražim SDRam od 256MB ili 2x 128MB, a ja vama po dogovoru... ;)
Tražim SDRam od 256MB ili 2x 128MB, a ja vama po dogovoru... ;)
Imam ti ja jednu od 128 MB ako išta znači
Kad bi se našla dobra duša pa mi poklonila bilo kakvu grafičku s PCI-E utorom dok mi nema ove koju prodajem.. I naravno vratio bih vam je nakon što kupim novu i platio poštarinu i vamo i tamo..
pozz
ima li netko da zeli mijenjati za PC za PC?
dajem:
Pentium III 1GHz
neka maticna Matsonic
HDD 1x 10GB, 1x 40GB
2x256 SDR rama (+ par plocica po 128 mb, + par plocica po 64mb i koja plocica po 32 mb)
Ati radeon 9250 128 mb - 64bit (+ Ati 8mb + nvidia riva tnt 32mb - ili 64 mb, nisam siguran)
zvucna kartica C-Media
Mrezna kartica 100 Mbit/s
imam jos starog hardweraja - pokvarenog, polovnog...
sve to za nesto jace (P 4, DDR, bar malo bolja grafa, itd)
EDIT: da, imam jos neku maticnu za PIII + jos jedna gigabytova sa dual biosom i nema standardni socket vec slot i na njoj je PIII 450 MHz. nađe se jos i PCI graficka od 2 MB...
Daj mi pošalji pls neku grafičku platim ti max 50 kn sa poštarinom, odakle si? EDIT: vratim ti ju za desetak dana
pozz
ima li netko da zeli mijenjati za PC za PC?
dajem:
Pentium III 1GHz
neka maticna Matsonic
HDD 1x 10GB, 1x 40GB
2x256 SDR rama (+ par plocica po 128 mb, + par plocica po 64mb i koja plocica po 32 mb)
Ati radeon 9250 128 mb - 64bit (+ Ati 8mb + nvidia riva tnt 32mb - ili 64 mb, nisam siguran)
zvucna kartica C-Media
Mrezna kartica 100 Mbit/s
imam jos starog hardweraja - pokvarenog, polovnog...
sve to za nesto jace (P 4, DDR, bar malo bolja grafa, itd)
EDIT: da, imam jos neku maticnu za PIII + jos jedna gigabytova sa dual biosom i nema standardni socket vec slot i na njoj je PIII 450 MHz. nađe se jos i PCI graficka od 2 MB...
Ovo boldano bi mi dobro došlo. Odakle si?
Zaista mi je drago što postoji ovakva tema.
Drago mi je i da postoje ljudi koji su voljni darovati i ne tražiti ništa za uzvrat.
Svaka vam čast, svima vama koji ste barem jedanput na neki način pomogli sa hardverom.
Tražim ako tko nudi 1gb rama...( imam neke stvari za ponuditi, ovisi sto covjeku treba, mozemo preko private poruka )
I ukoliko netko ima univerzalni punjač za fotoaparate marke :" konica minolta" ( prije svega univerzalni, još bolje ako je specijalizirani za ovu marku )
također, ako netko traži stvari za uzvrat, kao iz prvog slučaja-dogovor.
Hvala unaprijed.
I ukoliko netko ima univerzalni punjač za fotoaparate marke :" konica minolta" ( prije svega univerzalni, još bolje ako je specijalizirani za ovu marku )
Mislim da ti tu može poslužiti bilo koji adapter koji daje napon iste vrijednosti kao što ju treba tvoj fotić-koliko treba? 5 ili 9 V?
Samo pazi da ti snaga ne bude premala jer ti može pregorjeti adapter.
Imam adapter.Od drugog fotoaparata.
Ali, priključci ne odgovaraju :D
Imam adapter.Od drugog fotoaparata.
Ali, priključci ne odgovaraju :D
Koliko Volti piše na fotiću? Piše li još nešto. Trebalo bi pisati. npr. DC 9 V
Na samoj bateriji iz fotoaparata piše:
lithium ion battery
3.7V 660mAh(miliamper sati)
Ispravak.
Na fotiću piše-
DC-4.7V!
4,7 V. Onda ti treba adapter od 5 V.
ukoliko imam adapter od 5 ili više volti, što da napravim? jer ne odgovaraju priključci za baterije :D sistem punjenja je da se baterija umetne u punjač, a ne vršak punjača u fotić :D
Supe tema evo ja napravio razmjenu vec!
Jel neko oce razer abyssusa ako ima dati neke bolje slusalice?
Imam ja Prestigio PHS4 sa kutijom, garancijom i računom ako želiš.
ukoliko imam adapter od 5 ili više volti, što da napravim? jer ne odgovaraju priključci za baterije :D sistem punjenja je da se baterija umetne u punjač, a ne vršak punjača u fotić :D
E to je ono bitno. To si mi trebao ranije reći. Možeš li molim te napisati točan model fotića pa da ti virnem ima li nešto takvo za nabaviti?
darujem monitor LG studioworks, CRT, 15inčni, star je podosta i ima samo jednu malu grešku, nešto za svjetlinu je ošlo ali može se podesit softverski,
uvjet da ga netko dođe uzeti, nemam vozno sredstvo pa nemam kako dostavit (okolica Osijeka).
ima još samo da iskopam iz kutije...
Dajem od ATI-a adapter HDMI - DVI,samo platite postarinu.
Ispravan je,mislim kod mene radi.Na njemu Pise REV.A
Dajem od ATI-a adapter HDMI - DVI,samo platite postarinu.
Ispravan je,mislim kod mene radi.Na njemu Pise REV.A
Gdje si bio prije 4 dana? Morao sam platiti 40 kn za taj adapter.
Ma problem je sto nisam bio siguran jel radi.Inace bih prije stavio.Prodaj ovaj za 35kn i evo ti moj.
Ma problem je sto nisam bio siguran jel radi.Inace bih prije stavio.Prodaj ovaj za 35kn i evo ti moj.
Još kad bi mogao.
Dodajem jos onaj adapter molex-6pin,neotvoren od GTX 460Zotac.
Ukoliko netko ima mrezni HUB (ne switch), a zelio bi ga donirati u obrazovne svrhe (podaci preko PM) molim da se javi.