Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.813
|
čitano: 2.886.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
10 mjeseci
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
birra kaže...

Za koga god lobiraš od ovih naših IT dućana, ponavljam, nek je sa srećom i tebi i njima.. doduse, taj balon će kad tad puknuti. Nas par forumasa sa sela cemo nastaviti kupovati jeftinije i bolje ;)

Nije da za nekog lobiram, ali koji balon bi trebao puknuti?

Navijaš da se ugase naše trgovine, firme, uvoznici, serviseri... da ljudi ostanu bez posla, sve se pozatvara pa si ti i cijela HR na dobitku ili šta?

Pa jel ti nije jednostavnije onda da odseliš u Njemačku pa kupuješ tamo jeftini hardver?

Što je najbolje, naše trgovine uopće nisu skuplje nego u inozemstvu, čak su često i dosta jeftinije... kakav sam sve hardver kupio kod nas dok je amazon bio 30% skuplji kad sam tražio - poduži je popis.

Tako da ništa nije crno-bijelo, sve zavisi gdje na šta naletiš, a generalno su cijene slične.

Ono gdje su inozemne trgovine u prednosti je veći izbor pa se mogu kupiti neke egzotične stvari kojih kod nas nema.

16 godina
SharkZ kaže...
birra kaže...

Za koga god lobiraš od ovih naših IT dućana, ponavljam, nek je sa srećom i tebi i njima.. doduse, taj balon će kad tad puknuti. Nas par forumasa sa sela cemo nastaviti kupovati jeftinije i bolje ;)

Navijaš da se ugase naše trgovine, firme, uvoznici, serviseri... da ljudi ostanu bez posla, sve se pozatvara pa si ti i cijela HR na dobitku ili šta?

Pa jel ti nije jednostavnije onda da odseliš u Njemačku pa kupuješ tamo jeftini hardver?

Što je najbolje, naše trgovine uopće nisu skuplje nego u inozemstvu, čak su često i dosta jeftinije... kakav sam sve hardver kupio kod nas dok je amazon bio 30% skuplji kad sam tražio - poduži je popis.

Tako da ništa nije crno-bijelo, sve zavisi gdje na šta naletiš, a generalno su cijene slične.

Ono gdje su inozemne trgovine u prednosti je veći izbor pa se mogu kupiti neke egzotične stvari kojih kod nas nema.

u pravilu su strane trgovine uvijek jeftinije za nove proizvode...ne pricamo o proizvodima koji su vec netko vrijeme na tržištu i stoji im na skladištu i bla bla. Nova grafička koja je tek izašla je uvijek jeftinija u njemačkoj nego kod nas, i da se uštedit dosta. Naravno da se uvijek bira naše trgovine ako je u pitanju 20 30 40 eur, necemo biti cicije ako se kupuje graficka od 800 eur i više.  Al ak je ušteda 100 200 eur ipak se da svašta kupit za te novce

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
10 godina
SharkZ kaže...
birra kaže...

Molim? 

14 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Jel se može naručit s tih stranica 5070ti iz Njemačke, probavao sam mindfactory, ali nisam mogao odabrati shipping method.

0 0 hvala 0
10 godina
Hazar kaže...

Jel se može naručit s tih stranica 5070ti iz Njemačke, probavao sam mindfactory, ali nisam mogao odabrati shipping method.

Naravno, ako ne dostavljaju u Hrvatsku imaš mailbox de. Oni prime paket za tebe i posalju u Hrvatsku GLS-om. Mindfactory je propao šta ne? Pogledaj computer universe.

6 godina

Ako ima kakva ponuda za zvucnike za pc do nekih +/- 100eur, napisite ovdje... Nije nista hitno nego mozda je netko nesto vidio.

0 0 hvala 0
16 godina

https://www.ozone.hr/audio-i-hi-fi/audio-sustavi/?marka=edifier

DB 1280 -neka od verzija ovisno o potrebi

DB 1700 -dobra ponuda

Jedino ako ti je najbitnija stavka bas baš party onda ipak Logitech i sl. 

17 godina
ivann.n kaže...

Mogući price mistake:

Razer stanica za punjenje Xbox kontrolera ide za €5

Razerovu stanica za punjenje PlayStation 5 kontrolera

Prošla transakcija, ako stigne javim 

LOL: Crobrother
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina

DariX promasio si temu pa evo ovdje odg: geizhals.eu i idealo.de 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

A jbg, covik je tek od jucer clan foruma, pa tribamo imat razumijevanja

14 godina

Samsung Flip 6 i Fold 6 u pola cijene

https://www.samsung.com/hr/offer/

Moj PC  
11 0 hvala 4
17 godina

Pasmater Ivane, ništa od stvari koje linkaš mi ne trebaju, ali zaslužio si hvala za trud. Nadam se da ti neki AI to radi, jer meni se zaista ne bi dalo...

Gledam te!

26 0 hvala 2
15 godina
Veliki Brat kaže...

Pasmater Ivane, ništa od stvari koje linkaš mi ne trebaju, ali zaslužio si hvala za trud. Nadam se da ti neki AI to radi, jer meni se zaista ne bi dalo...

Hahahah, nema AI-a, sve ručno ide! Zaista mi nije bed jer razumijem koliko puno znači prosječnoj osobi uštedjeti, a ovo bome nije jeftini hobi. Hvala ti na poruci! Iskoristit ću ovu priliku da javim da sam dodao nove stvari za Amazon Tech Week.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice