Pasta Gpu

poruka: 8
|
čitano: 2.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pasta Gpu

Imam staru 2600 XT AGP pa se pregrijava...sad sam skinio i cooler ocistio i sve.

Zanima me koliko paste moram stavit s obzirom da je gpu podrucje malo tj manje od cpu-a na koji sam isto mjenjao.

Da li treba malo stavit ili puno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pasta Gpu

ajd satvio sam koliko sam mislio da je dovoljno...zna netko zasto se veltialator na grafickoj malo pocne vrtit pa stane?

i tkao stalno...neznam zasto se nece stalno vrtit pa ako neko ima ideju slobdno reci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pasta Gpu

a jesi pomislio na to da ti se pregrijava zato sta ti ventilator ne radi kako triba????{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Pasta Gpu
pancurak kaže...

Imam staru 2600 XT AGP pa se pregrijava...sad sam skinio i cooler ocistio i sve.

Zanima me koliko paste moram stavit s obzirom da je gpu podrucje malo tj manje od cpu-a na koji sam isto mjenjao.

Da li treba malo stavit ili puno?

Zrno riže i razmazat prstom. Nikad se nesmije puno paste stavljat tek toliko da prstom možeš prekrit površinu i to je to, mora biti što tanje.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
17 godina
neaktivan
Pasta Gpu

Ma nevalja nesta je oslo...vrti se i ventilator sad kako treba al se gasi pc jer se pregrije graficka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pasta Gpu
pancurak kaže...

Ma nevalja nesta je oslo...vrti se i ventilator sad kako treba al se gasi pc jer se pregrije graficka.

mozda nisi pastu dobro nanio ili namjestio hladnjak odnosno nije dobro sjeo

15 godina
Pasta Gpu

Znac i staviš paste veličine zrna graška i samo natakneš cooler gore...{#}

I prvo ocistiš GPU od stare paste naravno...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Pasta Gpu

Ma jesam sve nevalja nesta bmk

Moj PC