Imam staru 2600 XT AGP pa se pregrijava...sad sam skinio i cooler ocistio i sve.
Zanima me koliko paste moram stavit s obzirom da je gpu podrucje malo tj manje od cpu-a na koji sam isto mjenjao.
Da li treba malo stavit ili puno?
Imam staru 2600 XT AGP pa se pregrijava...sad sam skinio i cooler ocistio i sve.
Zanima me koliko paste moram stavit s obzirom da je gpu podrucje malo tj manje od cpu-a na koji sam isto mjenjao.
ajd satvio sam koliko sam mislio da je dovoljno...zna netko zasto se veltialator na grafickoj malo pocne vrtit pa stane?
i tkao stalno...neznam zasto se nece stalno vrtit pa ako neko ima ideju slobdno reci
a jesi pomislio na to da ti se pregrijava zato sta ti ventilator ne radi kako triba????
Zrno riže i razmazat prstom. Nikad se nesmije puno paste stavljat tek toliko da prstom možeš prekrit površinu i to je to, mora biti što tanje.
Ma nevalja nesta je oslo...vrti se i ventilator sad kako treba al se gasi pc jer se pregrije graficka.
Ma nevalja nesta je oslo...vrti se i ventilator sad kako treba al se gasi pc jer se pregrije graficka.
mozda nisi pastu dobro nanio ili namjestio hladnjak odnosno nije dobro sjeo
Znac i staviš paste veličine zrna graška i samo natakneš cooler gore...
I prvo ocistiš GPU od stare paste naravno...
Ma jesam sve nevalja nesta bmk