Prodajem Nokiu N73za 500 kn ili mijenjam za neki drugi mobitel sličnih osobina....(symbian,touchscreen...),samo da ga nije pregazilo vrijeme.Mogućnost slanja poštom,ali po dogovoru zbog straha od slanja na duge relacije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahaha. Za taj mob 500 kn? 
Inače, pogriješio si temu.
Ispričavam se zbog teme,ali što se tiče moba,on je dekodiran,hackiran i dolazi sa puno programa i instaliranim mapama na 2gb memorjskoj.
Ali meni je mob dobar jer imam svu opremu njegovu i nisam ga baš ni želio prodati,nego više doznati kako se ljudima sviđa.
Ispričavam se zbog teme,ali što se tiče moba,on je dekodiran,hackiran i dolazi sa puno programa i instaliranim mapama na 2gb memorjskoj.
Ali meni je mob dobar jer imam svu opremu njegovu i nisam ga baš ni želio prodati,nego više doznati kako se ljudima sviđa.
Kažem ti, taj mob ne vrijedi 500 kn, ako dobiješ za njega 200 kn-skači od sreće.
LoL, pa kaj nije lakše onda pitat kaj mislite o tom mobu i kolko vrijedi, a ne davat oglas da ga prodaješ.