Zamjena ILI Prodaja Nokia N73

poruka: 5
|
čitano: 1.509
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prodajem Nokiu N73za 500 kn ili mijenjam za neki drugi mobitel sličnih osobina....(symbian,touchscreen...),samo da ga nije pregazilo vrijeme.Mogućnost slanja poštom,ali po dogovoru zbog straha od slanja na duge relacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Hahahaha. Za taj mob 500 kn? {#}

Inače, pogriješio si temu.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ispričavam se zbog teme,ali što se tiče moba,on je dekodiran,hackiran i dolazi sa puno programa i instaliranim mapama na 2gb memorjskoj.{#}Ali meni je mob  dobar jer imam svu opremu njegovu i nisam ga baš ni želio prodati,nego više doznati kako se ljudima sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Zamjena ILI Prodaja Nokia N73
veki je car kaže...

Ispričavam se zbog teme,ali što se tiče moba,on je dekodiran,hackiran i dolazi sa puno programa i instaliranim mapama na 2gb memorjskoj.{#}Ali meni je mob  dobar jer imam svu opremu njegovu i nisam ga baš ni želio prodati,nego više doznati kako se ljudima sviđa.

Kažem ti, taj mob ne vrijedi 500 kn, ako dobiješ za njega 200 kn-skači od sreće.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
RE: Zamjena ILI Prodaja Nokia N73
veki je car kaže...

LoL, pa kaj nije lakše onda pitat kaj mislite o tom mobu i kolko vrijedi, a ne davat oglas da ga prodaješ. {#}

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 13:30 (Zoki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice